arkadaslar bi yardım daha önce whatsapp da paylastıgım resimler albüme otomatik iniyordu ama simdi ne yaptıysam albümde cıkmıyo bilen birileri var mı ???????
arkadaslar bi yardım daha önce whatsapp da paylastıgım resimler albüme otomatik iniyordu ama simdi ne yaptıysam albümde cıkmıyo bilen birileri var mı ???????
arkadaşlar güncellemeden sonra sürekli böyle bir hata alıyorum çözümü bilen birileri yok mu acaba itme bildirimi hakkında windows phone ile canlı destekle konuştum oda whatsapp ile ilgili sorun dedi ancak onlarda somut bir bilgi vermediler
arkadaşlar güncellemeden sonra sürekli böyle bir hata alıyorum çözümü bilen birileri yok mu acaba itme bildirimi hakkında windows phone ile canlı destekle konuştum oda whatsapp ile ilgili sorun dedi ancak onlarda somut bir bilgi vermediler
O hepimizde çıkıyor. Yani bazılarımızda telefona reset at
- - - Eklendi - - -
Şimdi de şöyle bir sorunla karşı karşıyayım: mesajı yazıp gönderiyorum, geri tuşuna basıyorum, mesaj gelmiş gibi kalın yazıyla benim yazdığım mesajı gösteriyor. Bu mesaj gitmemiş anlamına geliyor konuşmaya girmemiz gerekiyoz tekrar. Yaşayan var mı bu sorunu başka?
telefonu 2 kere fabrika ayarlarına geri döndürdüm ama yok arkadaş bana mısın demıyor arkadaşımda 920 var ondada en başta hata verıyordu ama güncellemeden sonra düzeldi bizde devam ediyor
bu sorun yüzünden zaten bildirim hiç gelmiyor ayarı açık oldugu halde arka plan görevlerindede etkin gözüküyor yani herşey tamam ama bildiri yok bide itme hatası
O hepimizde çıkıyor. Yani bazılarımızda telefona reset at
- - - Eklendi - - -
Şimdi de şöyle bir sorunla karşı karşıyayım: mesajı yazıp gönderiyorum, geri tuşuna basıyorum, mesaj gelmiş gibi kalın yazıyla benim yazdığım mesajı gösteriyor. Bu mesaj gitmemiş anlamına geliyor konuşmaya girmemiz gerekiyoz tekrar. Yaşayan var mı bu sorunu başka?
Mesajlar bildirim olarak gelmiyor diye telefonu yeniden başlattım, uygulama itme bildirimleri sorunu yüzünden telefonu yeniden başlatın dedi bu uygulama adam olmaz
Hey Allah'ım artık gülmekten çatlayacam bu whatsapp yüzünden Acılarımız inşallah amber güncellemesi çıktıktan bir iki hafta sonra bitecek bak söylemişti dersiniz