Büyük ekranlı yeni Lumialar 2014'te görücüye çıkabilir...

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ekranlı yeni Lumialar 2014'te görücüye çıkabilir...

Bugün bazı sitelerde Nokia'nın gelecek nesil geniş ekranlı cihazları hakkında söylentiler sızdı.

Öncelikle gelen bilgiler arasında, 10.5 inçlik 8,5 milimetre kalınlığında bir tablet ve bunun yanı sıra yine 8.5 inçlik bir tablet modeli var. Söylenenlere göre alüminyum kasaya sahip olacak olan tablet yeşil, siyah, pembe, mavi, sarı, beyaz renklerde olacak ve Nokia'nın yeni zoom teknolojisini de barındıracak.

Çıkacağı tahmin edilen diğer modeller şöyle:

• Nokia Lumia 525 - 4.5 inç ekran
  • Nokia Lumia 625 - 4.6 inç ekran
  • Nokia Lumia 725 - 5.0 inç ekran
  • Nokia Lumia 825 - 5.2 inç ekran
  • Nokia Lumia 926 - 5.5 inç ekran

Son olarak 6-7 inç civarında 2014 Haziran ortalarında dev bir phablet bekleniyor.

Yukarıda da belirtildiği gibi bu cihazların pek çoğu Nokia'nın yeni zoom teknolojisi ve gelişmiş fotoğraf/video özelliklerini kullanacak.

Haberi burada noktalarken, yukarıda söylenenlerin sadece duyum ve söylentilerden ibaret olduğunu belirtelim. Gerçek olup olmadıklarına dair detaylar önümüzdeki dönemde Nokia'dan sızacaktır.

Sizce yola büyük ekranlı modellerle devam etmek Nokia için kazanç olur mu?

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Lenneth

Üye
Inceltme şartıyla başarılı olur bence.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
donanım aynı olursa 725 yada 825 tercihm olur

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Valla arkadaşların dediği gibi donanımlar aynı yada daha yüksek olursa Nokıa diğer markaları alt üst eder :good:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 725 :eller:

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
926 tercihim olur.

Dtn

Üye
Livetile çok güzel görünüyor bence 5 sütunla, canlı canlı :eller: söylendiği gibi, nokia bunu artık ince yapmayı başarırsa burdan yürür :good: ama kalın ve ağır olursa pek şansı yok

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
O zamana kadar da yeni işlemci falan çıkar. SnapDragon 1000 çıkar herhalde

m542tf

m542tf

Üye
Lumia 926 :eller:

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla bu kadar çok model çıkacaksa inşallah donanımlar ve diğer özellikleri olabildiğince farklı olur yoksa şu anda olduğu gibi bir tomar l920 benzeri aynı telefon piyasada olur :D hayırlısı olsun bakalım :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim anlamadığım bir nokta var arkadaşlar. Yani taşınabilir bir cihazın ağırlığı ve kalınlığı kısmına takılıp kalıyorum. Tablet yada telefonlarımız elimize cebimize/Çantalarımıza girip çıkıyor mu? Evet. E daha ne isteniliyor anlamıyorum ki? Yani hala daha 920 telefonumuza kalın ve ağır diyenler var. Sanki taşıması acayip zormuş gibi, sanki elimizde tutmakta çok zorlanıyoruz of acayip ağır. Yav sen daha geçen yıllarda takoz telefonları sokuyordun cebine de pot yapıyordu. 920 onlardan kaç kat ince ve hafif. Diyeceksiniz ki ama samsungtan kalın/ağır, yok bilmem iphone dan kalın/ağır. Ne abarttınız yav bence telefonum cebime yada çantama girmek için yeterince incelmişken sağlamlığını da arttırmış bir telefon. Milimetre hesabı yapanları var şaşırıyorum. Bırakın diğerleri kadar ince olmasın. Sadece taşınabilirliğine yetecek kadar ince ve hafif ve sağlam olsun. Sanki taşırken omuzlarımız mı ağrıyacak? Hani derseniz ki ben telefonumu cüzdanıma kadar sokacağım o yüzden de kağıt kadar ince olmasını istiyorum. O zaman derim ki öyle bir teknolojiyle üretilmiş bir telefon zaten yok. Yapıldığında konuşuruz kalınlığı inceliği ağırlığı. Bence tablet yada phablet farketmez rakiplerinden kalın olsa da ben sağlamlık ve çantama sokabilirliğime bakarım. Sokabileceğim kadar ince olduğu halde diğerlerinden çok daha sağlamsa olay sadece özellik ve donanıma kalır...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
5 yada 5.5 inç modele göre tercih ederim almışken en iyisi olsun

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
güzele benziyor

Dtn

Üye
Benim anlamadığım bir nokta var arkadaşlar. Yani taşınabilir bir cihazın ağırlığı ve kalınlığı kısmına takılıp kalıyorum. Tablet yada telefonlarımız elimize cebimize/Çantalarımıza girip çıkıyor mu? Evet. E daha ne isteniliyor anlamıyorum ki? Yani hala daha 920 telefonumuza kalın ve ağır diyenler var. Sanki taşıması acayip zormuş gibi, sanki elimizde tutmakta çok zorlanıyoruz of acayip ağır. Yav sen daha geçen yıllarda takoz telefonları sokuyordun cebine de pot yapıyordu. 920 onlardan kaç kat ince ve hafif. Diyeceksiniz ki ama samsungtan kalın/ağır, yok bilmem iphone dan kalın/ağır. Ne abarttınız yav bence telefonum cebime yada çantama girmek için yeterince incelmişken sağlamlığını da arttırmış bir telefon. Milimetre hesabı yapanları var şaşırıyorum. Bırakın diğerleri kadar ince olmasın. Sadece taşınabilirliğine yetecek kadar ince ve hafif ve sağlam olsun. Sanki taşırken omuzlarımız mı ağrıyacak? Hani derseniz ki ben telefonumu cüzdanıma kadar sokacağım o yüzden de kağıt kadar ince olmasını istiyorum. O zaman derim ki öyle bir teknolojiyle üretilmiş bir telefon zaten yok. Yapıldığında konuşuruz kalınlığı inceliği ağırlığı. Bence tablet yada phablet farketmez rakiplerinden kalın olsa da ben sağlamlık ve çantama sokabilirliğime bakarım. Sokabileceğim kadar ince olduğu halde diğerlerinden çok daha sağlamsa olay sadece özellik ve donanıma kalır...

Lumiaya bir lafım yok, çok da severim telefonumu ama ağır ve kalın bir telefon olduğu bir gerçek. milim hesabı yapmak değil, 920nin daha ince olduğunu düşün, çok daha güzel olmaz mıydı? 5800dan geçtim bu telefona, onunla karşılaştırınca tabi ki ince, samsungla applela falan karşılaştırdığım yok hiçbirini kullanmadım da sevmem de, ama kullandğım telefon zoraki cebime sığacağna biraz daha ince hafif olsa daha güzel olmaz mıydı sence de? milim gram hesabı değil bu, ne kadar küçük miktar olsa da insan eli anlar ağırı hafifi 50-60 gramdan. yatarak oyun oynarken elim ağrıyor mesela :ehe bu kadar tepki çekecek bir şey söylemedim, sadece telefonu da büyütüyorsa inceltme imkanı vardır ve o şekilde çok daha güzel olur diye dedim, düşünsene bi 5,5 inç telefon var elinde, bir parmak kalınlığında 250 gram? zaten büyük bir cihaz olacak, bir de ağır/kalın? bilgisayar yapmıyorlar sonuçta.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Nokia resimdeki telefonu gördükten sonra yapmayacaksada yapma kararı alacaktır. :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Lumiaya bir lafım yok, çok da severim telefonumu ama ağır ve kalın bir telefon olduğu bir gerçek. milim hesabı yapmak değil, 920nin daha ince olduğunu düşün, çok daha güzel olmaz mıydı? 5800dan geçtim bu telefona, onunla karşılaştırınca tabi ki ince, samsungla applela falan karşılaştırdığım yok hiçbirini kullanmadım da sevmem de, ama kullandğım telefon zoraki cebime sığacağna biraz daha ince hafif olsa daha güzel olmaz mıydı sence de? milim gram hesabı değil bu, ne kadar küçük miktar olsa da insan eli anlar ağırı hafifi 50-60 gramdan. yatarak oyun oynarken elim ağrıyor mesela :ehe bu kadar tepki çekecek bir şey söylemedim, sadece telefonu da büyütüyorsa inceltme imkanı vardır ve o şekilde çok daha güzel olur diye dedim, düşünsene bi 5,5 inç telefon var elinde, bir parmak kalınlığında 250 gram? zaten büyük bir cihaz olacak, bir de ağır/kalın? bilgisayar yapmıyorlar sonuçta.
Tabikide daha ince ve daha hafif işimize gelir (sağlam olduktan sonra). Zaten senin gibi düşünenlere değildi söylediklerim. Bunu dert edinenlereydi.

Üst Alt