Haber İddia: MWC 2014'te Herhangi Bir Yeni WP Modeli Tanıtılmayacak!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tabi yeni iddialar da gelmeye devam ediyor. Hali hazırda Nokia'nın ilk tek Android telefonu olduğu zannedilen Nokia X aslında bir başlangıç ve tanıtılmayı bekleyen 3 tane Nokia Android telefonu olduğu belirtiliyor. Ayrıca Nokia'nın Android telefon üretmesi Microsoft tarafından da onaylanıyor ve bu şekilde daha da güçlü olacaklarını belirtiyorlarmış.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

ÖEY

ÖEY

Üye
Sen ile ben bekliyoruz ama bizim iş hazirana temmuza kaldı galiba :/ olsun ya para biriktiririz işte :)
Valla Okancım benim zamanım yok çok sıkıldım bu ayfondan o yüzden Mart ayı içerisinde bir cihaz alacağım artık. Beklemekten sıkıldım.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Valla Okancım benim zamanım yok çok sıkıldım bu ayfondan o yüzden Mart ayı içerisinde bir cihaz alacağım artık. Beklemekten sıkıldım.
İlla Nokia diyorsan dev ekran olmasın dersen 925 ve 1020 den başka seçenek yok senin için ama 1520 tavsiyemdir ben şahsen onu alıcam mart sonuna kadar

ÖEY

ÖEY

Üye
İlla Nokia diyorsan dev ekran olmasın dersen 925 ve 1020 den başka seçenek yok senin için ama 1520 tavsiyemdir ben şahsen onu alıcam mart sonuna kadar
İbrahim çok düşündüm 1520'yi ama hem pahalı hem de çok büyük. Ben kullanamam. 1020'de bence pahalı o paraya değmez. Bu sebeple büyük ihtimalle 925 alacağım. İlla ki Nokia diyorum her şeye rağmen ama esas ısrarcı olduğum nokta windows phone işletim sistemi. Nokia'ya karşı bir sinirlilik oluştu bende ama wp söz konusu olunca biraz geri adım atıyorum. Bakalım son anda karar değişmezse wp'ye geri döneceğim.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İbrahim çok düşündüm 1520'yi ama hem pahalı hem de çok büyük. Ben kullanamam. 1020'de bence pahalı o paraya değmez. Bu sebeple büyük ihtimalle 925 alacağım. İlla ki Nokia diyorum her şeye rağmen ama esas ısrarcı olduğum nokta windows phone işletim sistemi. Nokia'ya karşı bir sinirlilik oluştu bende ama wp söz konusu olunca biraz geri adım atıyorum. Bakalım son anda karar değişmezse wp'ye geri döneceğim.
HTC nasıl ben hiç bakmadım biliyorsun oda Wp

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
HTC'de bir tane alınabilecek model var 8x o da 925'in yanında sönük kalıyor.

Eğer bekleyemem diyorsan kesinlikle Lumia 925 al :oke:
Ancak ben yine de yaza kadar beklemeni tavsiye ederim :tebessüm:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
925 on numara o halde

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bencede sıkılmamaya çalış kendini sadece birkaç ay başka ilginç konulara ver, sonuçta elinde seni acil ihtiyaçlarında karşılabilecek bir telefonun var. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bir bakacaksın ki yazın ciddi bir telefona göz koymuşsun :D

Üst Alt