ponçikEnişte
Üye
adı da ördek olmasın??Büyük ihtimalle X kod adlı telefon ile alakalı, sızıntılarda hep yeşil renkli görselleri vardı.

adı da ördek olmasın??Büyük ihtimalle X kod adlı telefon ile alakalı, sızıntılarda hep yeşil renkli görselleri vardı.

MWC yi teğet geçecez der gibiyeşil ördek ne la?![]()

MWC yi teğet geçecez der gibi![]()

nedense sizinle ben bir çok konuda aynı fikirdeyiz tamamen katılıyorum size 6inçlik Bi cihazın talep görmesiyle 5 inçlik Bi cihazın talepleri çok farklı olacaktır bir çok insan 5inçlik Bi cihaz bekliyor şahsen kısa bir zaman içinde beklediğim 1520v modeli tanıtılmazsa lg g2 yada yeni tanıtılacak g3 modellerine kayıvereceğim artık.1520 ile 1320 cihazlarının segmentleri farklı bir kere arkadaşlar yapmayın şimdi?! 6"lik kocaman 1520 almayı düşünen adam 4.5"-5" bakmaz zaten keza 1320 içinde aynısı geçerli. Nokia'nın 4.5"-5" pazarından pay alması için mutlaka bir model çıkarması lazım. Bu segmentte çıkacak bir cihaz 1520 veya 1320'nin önünü kesmez. Ayrıca bu iki cihazın pazara yayılamamasının sebebi Nokia'dır. Kendileri etti kendileri bulacak. Nisan ayında tanıtalacak cihaz Türkiye'ye Haziran başı ancak gelir ki o da en iyimser ihtimalle. Benim gibi 4.5"-5" arası bir model bekleyen potansiyel alıcıları feci derecede kaybedecek benden söylemesi. Sırf güncelleme verecek diye o kadar beklemez kimse eğri oturup doğru konuşmak lazım şimdi...
son 5 gün kala ger gün bir Vine videosu yayınlıyacaklar. Nokia X 110 gibi bir fiyatla ciddi anlamda satış yapabilir.Geliyorlar ve kırmızıda bekliyorlar
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
akıllıdan ziyade akılsız telefonlara benziyorlar. sanki akılsız telefon fiyatına akıllı telefon reklamı gibi(!)akıllı telefonlların önlerinden çekilmesini bekliyorlar![]()

bu yeni bir uygulama ama gerçekten ilgi çekici bir uygulama olacak.Ön kamera ile ilgili gelişme bekliyorum:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulama mı? Uygulama değilde yeni bir cihaz alet gibi duruyor.
Ördeklerle yola çıktılar ama o ördekler birkaç güne robota dönüşecekvine'dan videoları takip ediyorum bayadır hatta beni de takibe almış global hesap
![]()