Haber İddia: MWC 2014'te Herhangi Bir Yeni WP Modeli Tanıtılmayacak!

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence de tanıtılması yanlış neden derseniz 1520 çıkalı çok olmadı ama az da olmadı
ama hala gezdiğim yerlerde cihazı göremiyorum dün Allah tan bimeks de gördüm ee dün bir bugün iki 1320 çıktı
Oda piyasa da hemen olmaz yeni cihazlar da çıksa neye yarar
benim görüşüm Samsung S 5 çıkacak heralde anladığım kadarı ile İphone 6 çıkacak mı yada ne derece yakın onuda bilmem ama en azından Nokia şunu yapabilir diye düşünüyorum
Çıkan yada çıkacak rakiplerini görüp onlardan daha iyi bir telefonu daha kısa zaman da hazırlar zaman kaybı olmaz ne de olsa bu bir yarışl

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
MWC yi teğet geçecez der gibi :ehe

Aynen öyle, yalnızca Nokia X'e dair ipucu vermeleri, başka cihaz tanıtılmayacağı düşüncesini uyandırıyor.
MWC etkinliği WP kullanıcıları için tatsız tuzsuz ve anlamsız geçecek gibi :hmmm

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Rakipleri ile yarışta onları taklit ederek değil, onlar Nokia'yı taklit ederlerse kazanabilir. Yani rakipleri çok zırt pırt telefon çıkarıyor diye Nokia da çıkaracak değil. Sidik yarışı değil önderlik etme yarışı yapmalı. İnsanlar sizin bizim gibi forumlarda gezmiyor, yada herkes aynı derecede donanım bilgisine sahip değil. Adını sağlam duyurana yöneliveriyor. Bilgili olduğunu sandığı düşündüğü arkadaşına soruyor "sence ne alayım".
Kalkıp birşeyler sızdırıyorsun sonra bu sızdırdığın teknolojide geç kalıyorsan millette ona göre gardını hazırlıyor. Yap şu ekrandan şarjlı telefonu, göz ve el hareketlerini takip eden yeni bir teknolojiyi, yap bi bileklik? Yap yeni bi saat git onları tanıt. Kimsede olmasın, sende görüp benzerlerini yapmaya çalışsınlar. Bence telefon tanıtımı yapmazsa birşey kaybetmez. Sadece oturup herkesten önde olabileceği bir teknoloji geliştirsin. Microsoft ta otursun yazılmını herkesten daha üstün ve harika özelliklerle dolu hale getirsin. Strateji dediğin bence budur yani.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, PureFood, kursat99 ve 4 diğerleri
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
1520 ile 1320 cihazlarının segmentleri farklı bir kere arkadaşlar yapmayın şimdi?! 6"lik kocaman 1520 almayı düşünen adam 4.5"-5" bakmaz zaten keza 1320 içinde aynısı geçerli. Nokia'nın 4.5"-5" pazarından pay alması için mutlaka bir model çıkarması lazım. Bu segmentte çıkacak bir cihaz 1520 veya 1320'nin önünü kesmez. Ayrıca bu iki cihazın pazara yayılamamasının sebebi Nokia'dır. Kendileri etti kendileri bulacak. Nisan ayında tanıtalacak cihaz Türkiye'ye Haziran başı ancak gelir ki o da en iyimser ihtimalle. Benim gibi 4.5"-5" arası bir model bekleyen potansiyel alıcıları feci derecede kaybedecek benden söylemesi. Sırf güncelleme verecek diye o kadar beklemez kimse eğri oturup doğru konuşmak lazım şimdi...
nedense sizinle ben bir çok konuda aynı fikirdeyiz tamamen katılıyorum size 6inçlik Bi cihazın talep görmesiyle 5 inçlik Bi cihazın talepleri çok farklı olacaktır bir çok insan 5inçlik Bi cihaz bekliyor şahsen kısa bir zaman içinde beklediğim 1520v modeli tanıtılmazsa lg g2 yada yeni tanıtılacak g3 modellerine kayıvereceğim artık.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Geliyorlar ve kırmızıda bekliyorlar: ?:hmmm
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Geliyorlar ve kırmızıda bekliyorlar: ?:hmmm
son 5 gün kala ger gün bir Vine videosu yayınlıyacaklar. Nokia X 110 gibi bir fiyatla ciddi anlamda satış yapabilir.

dakamon

dakamon

Üye
Kırmızı yeşil olacak bunlar geçecekelr falan sonra oradan bir şeyler olacak falan filan bence bu ördekler MWC fuar alanına gitmeye çalışıyorlar :DYada en sonunda hepsi nokia X in başına üşüşeceklerdir hayran hayran bakarak :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Lumia 1520 Visii yi tanıtsaydı iyi olurdu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

akıllı telefonlların önlerinden çekilmesini bekliyorlar:kop:

• Beğen
Tepkiler: beats
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ön kamera ile ilgili gelişme bekliyorum:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

MaxipmaN

Üye
5inçlik bir cihaz çıkartıp tanıtsalar iyiydi 6inç neden kullandılar anlamış değilim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ön kamera ile ilgili gelişme bekliyorum:
bu yeni bir uygulama ama gerçekten ilgi çekici bir uygulama olacak.
[

dakamon

dakamon

Üye
Uygulama mı? Uygulama değilde yeni bir cihaz alet gibi duruyor.

PureFood

PureFood

Üye
Ördeklerle yola çıktılar ama o ördekler birkaç güne robota dönüşecek :D vine'dan videoları takip ediyorum bayadır hatta beni de takibe almış global hesap :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uygulama mı? Uygulama değilde yeni bir cihaz alet gibi duruyor.

Ördeklerle yola çıktılar ama o ördekler birkaç güne robota dönüşecek :D vine'dan videoları takip ediyorum bayadır hatta beni de takibe almış global hesap :D

evet uygulama tarzı bir şey ama basit bir şey değil galiba. Xbox Kinect tarzı bir algılama sistemiyle videolara gerçek zamanlı dijital efekt ekleme uygulaması olabilir.

dakamon

dakamon

Üye
xbox a gelir o zaman.

Üst Alt