Bugüne Kadar WP'nin Durumu ve Beklentiler

Sponsorlu Bağlantılar

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Yavaş olması Microsoft'a a bağlı değil yayımcılara bağlı. Uyumluluk söz konusu
Bide patent olayı falan var işin içinde her uygulama yapımcısı ile ayrı ayrı anlaşma gerekli artı uygulamayı wp için portlaması vesaire

• Beğen
Tepkiler: muratcanCNKY

muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
    Konu Sahibi
Bide patent olayı falan var işin içinde her uygulama yapımcısı ile ayrı ayrı anlaşma gerekli artı uygulamayı wp için portlaması vesaire

Microsoft dişlerini daha göstermedi ya sallamıyorlar daha :D

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Sevdiğim bir yazarın güzel bir sözü vardı "Tartışan iki insan aynı graniti yontan iki heykeltraştır, amacı bütüne ulaşmaktır bu kavganın, yenildiğini kabul etmek yeni bir gerçeğin fethiyle zenginleşmektir"

Tartışmalara bu açıdan bakarsak herkes haklı.
Neden haklı, her insan sevdiği yolda yürür, sevdiği ürünü alır, sevdiği işletim sistemine koşar...
O yüzden de "benim sevdiğim en güzeli" demek doğrudur, doğru bir sözdür, Ama bir başkasının da "benim sevdiğim de en güzel" demesi de doğrudur.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

MaxipmaN

Üye
bu konular saçma, memsunsan kullanırsın niye androide bi laf giydirme çabası var

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
wpfurkan

wpfurkan

Üye
bu konular saçma, memsunsan kullanırsın niye androide bi laf giydirme çabası var
Bir anlamda tamda bu davranışlar forumların tadı tuzu değilmi?
Abartılmadığı sürece bence hiç sorun değil. Bir sistemi beğenmiyorsa beğenmiyorum deme hakkı var yani. Sen beğeniyorsun diye ben kendi düşüncemi söylemekle kısıtlanamam :ok:
Ayrıca forumda wp hakkında da çok çok atıp tutuluyor ama işte herşey karşılıklı :)

MaxipmaN

Üye
Bir anlamda tamda bu davranışlar forumların tadı tuzu değilmi?
Abartılmadığı sürece bence hiç sorun değil. Bir sistemi beğenmiyorsa beğenmiyorum deme hakkı var yani. Sen beğeniyorsun diye ben kendi düşüncemi söylemekle kısıtlanamam :ok:
Ayrıca forumda wp hakkında da çok çok atıp tutuluyor ama işte herşey karşılıklı :)
peki mağaza yetersiz efsanesine ne diyorsunuz?

muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
    Konu Sahibi

Konu başlığına bakta konuş kardeş, androide giydirmiyoruz Kendi platformumuz hakkında fikirlerimizi belirli saygı çerçevesi içinde paylaşıyoruz. Mağaza da sıkıntı yok. Apk desteği ile ios ve android uygulamaları gelicek. Microsoft çok tabanlı olucak. Yani ios ve androidin birleşimini dusun. Guvenlikli ve apklı...

MaxipmaN

Üye
Konu başlığına bakta konuş kardeş, androide giydirmiyoruz Kendi platformumuz hakkında fikirlerimizi belirli saygı çerçevesi içinde paylaşıyoruz. Mağaza da sıkıntı yok. Apk desteği ile ios ve android uygulamaları gelicek. Microsoft çok tabanlı olucak. Yani ios ve androidin birleşimini dusun. Guvenlikli ve apklı...
mağazaya göz attım biraz apk desteği gelmeli, uygulamalar sık güncellenmiyor gibi

0MG90

0MG90

Üye
Apk desteğini bekliyorum ben. Oynadığım bir kaç oyun yok çünkü.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Emre

Üye
apk desteği gelmeyecek.

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Aynen :D birkaç tane daha var
Onun dışında eksiklik göremedim daha 1 günlük kullanıcıyım :D

Birde güncelleme ismi inmeden yazsa daha iyi olur
Mağaza > (...) > Ayarlar > Uygulama Güncellemeleri / "Uygulamaları otomatik olarak güncelle" seçeneğini kapatırsanız güncelleme öncesi size uyarı gelir, onayınız durumunda güncellemeler iner.

muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
    Konu Sahibi
mağazaya göz attım biraz apk desteği gelmeli, uygulamalar sık güncellenmiyor gibi

Uygulamalar güncelleniyor da hep hata duzeltmesi şeklinde. Apk desteği kesin gelmeli zaten o zaman hiçbir sıkıntısı kalmaz wp nin

0MG90

0MG90

Üye
Mağaza > (...) > Ayarlar > Uygulama Güncellemeleri / "Uygulamaları otomatik olarak güncelle" seçeneğini kapatırsanız güncelleme öncesi size uyarı gelir, onayınız durumunda güncellemeler iner.
Otomatik indirmeyi kapattım ama güncellemeyi buluyor indiriyor sonra ne olduğu yazıyor. Mesela 8.0 yüklü geldi indirdim iki kere 8.1 yükledim.
Sağolasın

muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
    Konu Sahibi

Onun yerine yılların efsanesi Age of Empires : Castle Siege var clash of clans oynayan arkadaşlarım bu oyunu gördüklerinde wp ye geçme kararı aldılar ki geçenler oldu bile :) bu tur dtrateşi oyunlarının babasıdır AoE Castle Siege :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Otomatik indirmeyi kapattım ama güncellemeyi buluyor indiriyor sonra ne olduğu yazıyor. Mesela 8.0 yüklü geldi indirdim iki kere 8.1 yükledim.
sistem güncellemesini bahsediyorsan onun ayarı da farklı yerde :) Ayarlar > Telefon Güncellemeleri
hem dediğin gibi 8.1 iki defa geliyor, ilk gelen yükleme için gerekli ön dosyalar, o güncellemeyi yaptıktan sonra asıl 8.1 güncellemesi gelmişti. senin bahsettiğin de budur iki defa gelen.

0MG90

0MG90

Üye
sistem güncellemesini bahsediyorsan onun ayarı da farklı yerde :) Ayarlar > Telefon Güncellemeleri
hem dediğin gibi 8.1 iki defa geliyor, ilk gelen yükleme için gerekli ön dosyalar, o güncellemeyi yaptıktan sonra asıl 8.1 güncellemesi gelmişti. senin bahsettiğin de budur iki defa gelen.
Ben onu diyordum işte
Şu an Lumia Cyan yüklü mesela bir tane daha iniyor Denim mi?
O yazsa iyi olacak

Üst Alt