muratcanCNKY
Üye
neden çünkü Nokia'yı anneannelerimiz dedelerimiz kullanıyor![]()
evet oradan gelen bir rehavette var

neden çünkü Nokia'yı anneannelerimiz dedelerimiz kullanıyor![]()

Windows phone disaridan takip eden biri olarak genel olarak kullanicilar guncellemenin gec verilmesinden yakiniyor veya ertelenmesinden... Ama disaridan takip eden biru olarak Microsoft sabirli olarak ilerlemeye devam ediyor bence de dogru yolda. Tek eksik gordugum bu aralar piyasaya uygun telefon cikartmamasi bunu da firtina oncesi sessizlik olarak yorumluyorum. Beklentilerim yuksek yani
aslında günde 3-4 uygulama güncelleniyor yaklaşık 2-3 haftadır. Bende çok uygulama yüklü ondandır belkide. Hazırlıkları seziyorum. Ama hatalar gideriliyor daha çok. Yeni eklenti ve özellik daha gelmedi maalesef
neyse acele işe şeytan karışır. Yavaştan yavaştan bu yazı bekleyelim. Bu yılın 3. Çeyreğin sonralarında 940 geliyor diyor yabancı kaynaklar. W10 la birlikte geleceği de artık kesin yani
Allah kısmet ederse bütçemi ayarlayıp alacağımGuncellemeler Windows Phone kullanimina bagli olarak artar diye dusunuyorum bunuda amiral gemiye bagliyorum aslinda Lumia 940 buyuk ses getirir ve tutulursa Windows Phone saha kalkabilir... Acikcasi bende oyle dusunuyorum ama Turkiye ye gec gelirse beni kaybedebilir MicrosoftHaklısın dışarda da içerden de güncelleme konusunda durum aynıaslında günde 3-4 uygulama güncelleniyor yaklaşık 2-3 haftadır. Bende çok uygulama yüklü ondandır belkide. Hazırlıkları seziyorum. Ama hatalar gideriliyor daha çok. Yeni eklenti ve özellik daha gelmedi maalesef
neyse acele işe şeytan karışır. Yavaştan yavaştan bu yazı bekleyelim. Bu yılın 3. Çeyreğin sonralarında 940 geliyor diyor yabancı kaynaklar. W10 la birlikte geleceği de artık kesin yani
Allah kısmet ederse bütçemi ayarlayıp alacağım

Windows Centralda haberler dönüyorCiddimisin![]()
Haklısın dışarda da içerden de güncelleme konusunda durum aynıaslında günde 3-4 uygulama güncelleniyor yaklaşık 2-3 haftadır. Bende çok uygulama yüklü ondandır belkide. Hazırlıkları seziyorum. Ama hatalar gideriliyor daha çok. Yeni eklenti ve özellik daha gelmedi maalesef
Allah kısmet ederse bütçemi ayarlayıp alacağım