Bugüne Kadar WP'nin Durumu ve Beklentiler

Sponsorlu Bağlantılar

şerefli

şerefli

Üye
Wp uygulama desteği daha fazla artması gerekiyor instagram beta ve çoğu uygulama wp de yok smbyanı geliştirseydi microsoft bugün çok farklı bi yerde olabilirdi lumia serisi bana göre ben telefonumu hackleyemedikten sonra serbestlik olmadıktan sonra bi anlamı yok wallpaper koyamıyorsun tema yok görsellik sıfır böyle görselliği az olan bir işletim sistemi elbette stabil olacaktır çünkü donanımı görsellik değil sistem kaynakları kullanıyor ve işin ilginç tarafı altında büyük bir potansiyel barındırmasına rağmen wp hala yerinde sayıyor ama şöyle bir düşüncem var mikrosoft bilgisayar üzerinde yoğunlaşmış durumda mikrosoft un amacı xp gibi uzun yıllar popülaritesini koruyyacak bir işletim sistemi yapmak bunu windows 10 ile planlıyor olabilir ben windows 10 dan sonra wp nin daha fazla gelişmesini bekliyorum mikrosoft gibi bir deve wp yi yakıştıramadım en azından desteğini daha fazla gelişmesi lazım ki bunu mikrosoft gibi devrimci bir şirketten bekliyorum
Wp uygulama desteği daha fazla artması gerekiyor instagram beta ve çoğu uygulama wp de yok smbyanı geliştirseydi microsoft bugün çok farklı bi yerde olabilirdi lumia serisi bana göre ben telefonumu hackleyemedikten sonra serbestlik olmadıktan sonra bi anlamı yok wallpaper koyamıyorsun tema yok görsellik sıfır böyle görselliği az olan bir işletim sistemi elbette stabil olacaktır çünkü donanımı görsellik değil sistem kaynakları kullanıyor ve işin ilginç tarafı altında büyük bir potansiyel barındırmasına rağmen wp hala yerinde sayıyor ama şöyle bir düşüncem var mikrosoft bilgisayar üzerinde yoğunlaşmış durumda mikrosoft un amacı xp gibi uzun yıllar popülaritesini koruyyacak bir işletim sistemi yapmak bunu windows 10 ile planlıyor olabilir ben windows 10 dan sonra wp nin daha fazla gelişmesini bekliyorum mikrosoft gibi bir deve wp yi yakıştıramadım en azından desteğini daha fazla gelişmesi lazım ki bunu mikrosoft gibi devrimci bir şirketten bekliyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Piyasada wp cihaz olsa şu sıralar aklımdaydı ama madem daha yenileri gelecek almaya gerek yok.

ihsan.snmz

Üye
Şahsi olarak söylüyorum benim tek derdim mağaza telefon yoksa 10 numara.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
StRonK

StRonK

Üye
Helal olsun demek ki forumda aklı başında insanlar hala var

• Beğen
Tepkiler: muratcanCNKY
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu sistem adam olmaz. Lumia 800 kullanık elimizde patladı. 2 senedir wp8 kullanıyorum. Aynı tas aynı hamam

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konuya karşılıklı tartışmaya girmeden devam edelim lütfen.
Yorumların seviyesine dikkat.
Bu tür konularda kelimeleri dikkatli seçersek iyi olur.

Konu Windows Phone'un gidişatı ve beklentiler...
İlgisiz yerlere kaydırılmasın.

İyi forumlar.

• Beğen
muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
    Konu Sahibi
Valla eyvallah ya mesajları sildiğiniz iyi oldu. Şöyle gereksiz mesaj yazıp konunun gidişatını Windows Phone ws android'e getirdi 2 dakikada.

goktas19

goktas19

Üye
Windows phone disaridan takip eden biri olarak genel olarak kullanicilar guncellemenin gec verilmesinden yakiniyor veya ertelenmesinden... Ama disaridan takip eden biru olarak Microsoft sabirli olarak ilerlemeye devam ediyor bence de dogru yolda. Tek eksik gordugum bu aralar piyasaya uygun telefon cikartmamasi bunu da firtina oncesi sessizlik olarak yorumluyorum. Beklentilerim yuksek yani

• Beğen
muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
    Konu Sahibi
Windows phone disaridan takip eden biri olarak genel olarak kullanicilar guncellemenin gec verilmesinden yakiniyor veya ertelenmesinden... Ama disaridan takip eden biru olarak Microsoft sabirli olarak ilerlemeye devam ediyor bence de dogru yolda. Tek eksik gordugum bu aralar piyasaya uygun telefon cikartmamasi bunu da firtina oncesi sessizlik olarak yorumluyorum. Beklentilerim yuksek yani

Haklısın dışarda da içerden de güncelleme konusunda durum aynı :D aslında günde 3-4 uygulama güncelleniyor yaklaşık 2-3 haftadır. Bende çok uygulama yüklü ondandır belkide. Hazırlıkları seziyorum. Ama hatalar gideriliyor daha çok. Yeni eklenti ve özellik daha gelmedi maalesef :) neyse acele işe şeytan karışır. Yavaştan yavaştan bu yazı bekleyelim. Bu yılın 3. Çeyreğin sonralarında 940 geliyor diyor yabancı kaynaklar. W10 la birlikte geleceği de artık kesin yani :D Allah kısmet ederse bütçemi ayarlayıp alacağım

• Beğen
Tepkiler: goktas19
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Apk destegi sonunda geliyor :dance:

StRonK

StRonK

Üye
Apk desteği geldikten sonra uygulama sıkıntısı komple kalkıyor demektir :D
Her ne kadar bunu birileri kötüye yorsalar da :)

muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
    Konu Sahibi
Apk geleceğini nereden öğrendiniz :D

goktas19

goktas19

Üye
Haklısın dışarda da içerden de güncelleme konusunda durum aynı :D aslında günde 3-4 uygulama güncelleniyor yaklaşık 2-3 haftadır. Bende çok uygulama yüklü ondandır belkide. Hazırlıkları seziyorum. Ama hatalar gideriliyor daha çok. Yeni eklenti ve özellik daha gelmedi maalesef :) neyse acele işe şeytan karışır. Yavaştan yavaştan bu yazı bekleyelim. Bu yılın 3. Çeyreğin sonralarında 940 geliyor diyor yabancı kaynaklar. W10 la birlikte geleceği de artık kesin yani :D Allah kısmet ederse bütçemi ayarlayıp alacağım
Guncellemeler Windows Phone kullanimina bagli olarak artar diye dusunuyorum bunuda amiral gemiye bagliyorum aslinda Lumia 940 buyuk ses getirir ve tutulursa Windows Phone saha kalkabilir... Acikcasi bende oyle dusunuyorum ama Turkiye ye gec gelirse beni kaybedebilir Microsoft :)

goktas19

goktas19

Üye

Evet apk desteginin gelebilecegi hakkinda birkac site oyle haber yapti..

Yönetici tarafından düzenlendi:
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence Microsoft'un windows phone'u geliştirme aşaması olması gerektiği gibi ilerliyor. Belki bizlere yavaş geliyor olabilir ama bunu da diğer sistemlerin zaten gelişimlerini tamamlamış olmalarına bağlıyorum. Yani bir tür sabırsızlanma olarak görüyorum. Bunu bir koşuya benzetin. Koşuya sonradan başlamış biri zaten koşuyu bitirmiş kişilere oranla daha sabırsız olacaktır.
Keşke Microsoft Türkiye ayağı daha ileri görüşlü olup ekstra ve diğerlerinden farklı özelliklere yoğunlaşsa. Türkiye ve Türkçe Cortana için daha bi sıkı çalışsa.
Benim beklentim Windows 10 Mobilden yana çok büyük değil. Ama en azından kesin olan birşey varsa, o da sürüm 8.1 den çok ileride olacağı. Asıl beklentim Microsoft Türkiyenin daha bir atak davranması ve Türkçe Cortanayı artık devreye sokması. Sağlam reklamlar ile rekabetten geri kalmadıklarını insanlara göstermeleri.

• Beğen
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Bundan 2 yıl önce wp için çok iyi olacak süper gelişecek falan filan haberleri döndü durdu ama görünen o ki en baştaki sıkıntı "mağaza" sıkıntısı hala devam ediyor. Mağaza sıkıntısı giderilmiş olsa herkes eline alıp bir dener ben bile ama bir top eleven oyununu oynayamıyorsam yada kelimelik oynununu oynayamıyorsam mağazada uygulaması yoksa herşeyi süper olsa ne yazar.
Microsoft büyük bir marka ama mağaza konusunda çok yavaş olmalarını anlayamıyorum.

muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
    Konu Sahibi
Yavaş olması Microsoft'a a bağlı değil yayımcılara bağlı. Uyumluluk söz konusu

Üst Alt