Bilgisayarın Yavaşlaması + Fanın coşması

Sponsorlu Bağlantılar

ivdg

ivdg

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarın Yavaşlaması + Fanın coşması
Arkadaşlar merhaba,

5 yıllık Toshiba marka laptopum sıkıntı yaratmaya başladı( 4 GB RAM / 1 GB Ekran Kartı / 500 GB HDD ). Sadece chrome çalışmakta olmasına rağmen bilgisayar yavaşlamakta, internette dolaşırken sitelerde bile kasma yapmakta. Buna karşılık fan da belli aralıklarla yüksek sesle çalışıp geri yavaşlamakta. Bunun sebebi ve çözümü nedir? Bilgisi olan birisi beni de aydınlatırsa çok sevinirim. [/url][/IMG]

Çalışan uygulamalara burdan bakabilirsiniz;

007wolverine

007wolverine

Üye
Toz fani kapatmış olabilir.

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1
0MG90

0MG90

Üye
Şimdiye kadar laptopu hiç temizlemedin mi?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Isınıyordur Normal Temizlersen Sorun Düzelir

• Beğen
Tepkiler: qaan_01
ivdg

ivdg

Üye
    Konu Sahibi
Şimdiye kadar laptopu hiç temizlemedin mi?
tamire gönderdim tamiri yapılırken temizliğini de yapın demiştim para almadılar iyi temizlik yapılıp yapılmadığından süphem var bilemedim. fiziksel bellek kullanımı normal mi sadece chrome kullanımı için?

sempaticafe

Üye
Temizlik için para almadılarsa temizlememişlerdir.
Şirinevler 'e yakınsan yardımcı olabilirim.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Virüs olabilir formatla yada tarat

exp_l0it

exp_l0it

Üye
tum kullanici islemlerine bakabilirmiyiz?

cihanata_1

cihanata_1

Üye
tozdan dolayı olabilir temizlemeyi deneyebilirsin:)

phasan

phasan

Üye
Ben de notebook var onda da aynı soru. Oluyor

MaxipmaN

Üye
kardeşimde aynı özelliklere sahip dell var 4 yıl oldu hiç temizlenmedi, ama hala reset atmıyor ama çok yavaş

phasan

phasan

Üye
Benim anladığım zamanla sanırım pcler yavaşlıyor

MaxipmaN

Üye

MaxipmaN

Üye
Sanki Windows 7 gore 10 daha stabil
Windows 7 az da olsa hantal denebilir. Win 10 oturmustur artık. Laptopumu win8 olarak aldım. Win 8.1e yükseltince 3 ay icinde berbat hale geliyor. Açılıs suresi cok uzadı ve %100 disk kullanımı sorunu var.

phasan

phasan

Üye
Windows 7 az da olsa hantal denebilir. Win 10 oturmustur artık. Laptopumu win8 olarak aldım. Win 8.1e yükseltince 3 ay icinde berbat hale geliyor. Açılıs suresi cok uzadı ve %100 disk kullanımı sorunu var.
Win 10 da hızlı acılıyor benim notobukk

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Ssd keyf :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
görev yöneticisinde neyin kullandığına bakın bazen virüsler diski veya işlemciyi %100 kullanabiliyor. Devre dışı bıraktığınızda zaten normale dönüyor. Kontrol edin.

phasan

phasan

Üye
görev yöneticisinde neyin kullandığına bakın bazen virüsler diski veya işlemciyi %100 kullanabiliyor. Devre dışı bıraktığınızda zaten normale dönüyor. Kontrol edin.
Bazen benim bilgisayarda fan cok çalışıyor ama hangi uygulama fanı kullandığı gorunmuyor

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Bazen benim bilgisayarda fan cok çalışıyor ama hangi uygulama fanı kullandığı gorunmuyor

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
Admin hesabindan bakmayi denediniz mi ?

GT-I9190 ile uygulamasından gönderildi.

Üst Alt