belle şarj problemini biri çözsün artık

arkadaşlar bende c6-01 kullanıyorum belle yükledikten sonra aynı şarj sorunu bendede oldu ancak belleyi tekrar yükleyince düzeldi sırasıyla söyle yaptımtelefonu şarjı az bişi kalana kadar kullanın uyarı verme noktasına gelmesn ancak çünkü o zaman restart atamıo kendine şarjım az konumdayken belleyi ovi suite kullanarak tekrar yükledim yüklemeden sonra telefonu direk şarja koydum usbden değil şarj cihazıyla şarj ettim (şarj olurken telefonum açıktı bu arada) eskiden 45 dakka süren şarjım 1 saat 25 dakka sürdü şu anda telefonumun şarjı 40 saat gidiyor. 3 giriş ekranıyla kullanıorum ilk ekranda opera,rehber,fmobi,tweeties,saat,tercih,ajanda widgetleri var ikinci ekran mesajlar var,üçüncü ekran müzik çalar var mobil ve wireless bağlantılarım hep açık konumda ayrıca gün içinde nimbuzz kullanan biriyim birde appstop programı indirdim arada kontrol ederek arka planda çalışanları kapatıyorum ayrıca gece yatarken tasarruf moduna alıyorum. umarım bir yardımım dokunur. aklıma gelenler bunlar sorunuz varsa cevaplayabilirm.

Tepkiler: atakan25

atakan25

Üye
baştan kurmak en kaliteli çözümlerdeni biri yoksa bataryadan şüphelencen

max11fox

Üye
arkadaşlar ben e7 kullanıyorum aynı batarya sorunu bende de var. belle yüklemeden önce mis 3 4 gün giden şarjım şimdi 1 günü zor çıkarıyor. ben de tekrar yüklemek istiyorum belle'i fakat nasıl yapılıyor. Ovi Suite'de mevcut belle'i silip tekrar yükleme gibi bir şey yok sanırım.

Ekran koruyucu simgelerini vs kapat. Gereksiz dokunmatik titreşimini kapat sorun kalmaz.

Konu Sahibi

arkadaşım Ovi suitte güncellemeler bölümünde sorun yaşıyorsanız yüklemeyi tekrarlayın var oradan yapabilirsin

arkadaşlar uğraşıp durmayın benim c6-01 var yapmadığım şey kalmadı düzelmez kabul edin artık nokia tel yapıyor illa bir yer patlak veriyor c6 ya 6303 batarya koyarsan müşteri böyle yana döne çözüm arar olacağı bu çözülmez tek çare aynı boyutta yüksek mah li pil bulmak

eğer internet kullanıyorsanız opera mobil yerine mini kullanın şarj süresi iki katına cıkıyor internet kullanımında.
zaten normal kullanımda şarj süresinde bir sorun yok 3-4 şarj zaten nasıl gider anlamıyorum teli hiçmi kullanmıyorsunuz ben güvenlik işi yaptığım için genelde teli çok kullanıyorum ve bu kadar kullanıma da normal yani şarjin bitmesi suçu Belleye atmak yerine telefonu nasıl kullandığınıza bir bakın,
ayrıca telefonda şarjin uzun ömürlü olması için kullanım klavuzu var birde onu okuyun.

arkadaslar benım anlamadıgım burada 3-4 kısı bas bas bagırıyor .. belleden once normalken sımdı anormal dıye ..gerıye kalanlar ıse tutturmus onu kapat bunu kapat yok sıyah fon koy ..sacmalıkdan baska bısı degıl bunlar..anlamıyormusunuzz anna yukluyken nasıl kullanıyorsam belle yukluykende aynı sekılde kullanıyorum .. anna da 1.5 yada 2 gun gıbı hatta bazen az kullandıgımdan dolayı 2.5 gun gıbı gıden sarj bugunlerde sabaha cıkmıyor ..gece yatmadan sarjdan cıkarıyorum sabah ışe gelınce o cıns uyuz batarya az sesı kulagıma soldan soldan geldıkce telefonu duvardan duvara vurasım gelıyor .. sorun wıtget gatget duvar kagıdı vs... degıl ..daha once aynı kullanma seklıyle 2 gun gıden sarj bugun durup dururken nasıl 8-10 saate duser .. cozum olarak halaaa onu kapa bunu kapa demeyın lutfen .. post mu kasıyorsunuz anlamadım kı ...

covar

Üye

cok doğru

rumitaa

Üye
arkadaşlar bende telefona çok titz bir adamım öyleki sarjı bitmesin diye gece kapatanalrdanım fakat bir program sayesinde bunu çözdüm en nihayetinde.c6-01 kullanıcısıyım symbian annadan sonra belleye geçince telefonumun sarjı çok az gitmeye başladı.pekde özelliğini kullanan biri değilim ama 7 gün felna giderken 3 güne düştü.çok araştırdım stop apps diye bir program buldum.tel ilk açılışta bir sürü uygulamayı devreye sokuyor ve telin sarjını emiyor haliyle.ama stop apps ile buna engel oldum çok şükür.ve bir de şöle birşey var belle de girdiğimiz menüden geri çıkmak için ok işaretini kullandıgımızda uygulama kapanmış olmuyor illa sağ taraftaki 3 çizgiye basıp özelliklerden çıkış diycez.stop apps ile bunlara son çok memnunum bir deneyin derim arkadaşlar....eskiden güç tasarraf modunda kullanırdım hep arkadaşlar bile alay ederdi benle bu telefonun da sen gibi karamsar diye.ama şimdi çok şükürrr herşey ful açık tam 5 gün gidiyor.tavsiyemdir.....

zekiogur

Üye
nokia n8 var bende. aynı sorunu yaşıyorum. anna yüklüyken böyle bir durum yoktu

max11fox

Üye
Arkadaşlar bence telefonun o özelliğini kapat şu özelliğini kıs oyun oynama müzik dinleme gibi durumlara girdikten sonra aldığımız telefonların bir anlamı kalmıyor.

Anna kullanırken şarj süresinden çok memnundun 3 gün falan gidiyordu ki ben whatsapp çok kullanırım radyo çok dinlerim oyun oynarım sürekli mesajlaşırım ve süreklide telefonda olan birisiyim. Telefonu pc ye bağlayıp ovi suitten symbian belle ' yi tekrar yükledim. Şarj sorunum çözüldü. Şu an 2 tane ana ekranım var. Whatsapp falan açık süreki eskiden kullandığım gibi ve şarj süresi 3 gün falan gidiyor.

Bence siz de symbian belle'yi yeniden yüklerseniz ovi suitten sorununuz çözülür.

atakan25

Üye
benim telefon belle 4. gününde sürekli güç tasaruufunda tuttum hala bitmedi yarına kadar gider

sabri04x

Üye
önce virüs taraması sonra
kalibrasyonu yaparken düşük voltajla oto şarjı veya USB le yap.100/80 kesin

Konu Sahibi
önce virüs taraması sonra
kalibrasyonu yaparken düşük voltajla oto şarjı veya USB le yap.100/80 kesin

virüs taraması için hangi programı önerirsn ? Netquin mi ne vardı sanırsam evet usb'den yap diye bir arkadaş daha söylemişti

[ENGİN]

Üye
virus taramasını ne amaçla yapacaksın ve herzaman orjinal şarj aletıni kullan

Konu Sahibi
mağazadan netquin 5.0 i indirdim suan tarama yapıyor bunun türkçesini bulabilir miyiz?