[ENGİN]
Üye
baştan kurmak en kaliteli çözümlerdeni biri yoksa bataryadan şüphelencenarkadaşlar bende c6-01 kullanıyorum belle yükledikten sonra aynı şarj sorunu bendede oldu ancak belleyi tekrar yükleyince düzeldi sırasıyla söyle yaptımtelefonu şarjı az bişi kalana kadar kullanın uyarı verme noktasına gelmesn ancak çünkü o zaman restart atamıo kendine şarjım az konumdayken belleyi ovi suite kullanarak tekrar yükledim yüklemeden sonra telefonu direk şarja koydum usbden değil şarj cihazıyla şarj ettim (şarj olurken telefonum açıktı bu arada) eskiden 45 dakka süren şarjım 1 saat 25 dakka sürdü şu anda telefonumun şarjı 40 saat gidiyor. 3 giriş ekranıyla kullanıorum ilk ekranda opera,rehber,fmobi,tweeties,saat,tercih,ajanda widgetleri var ikinci ekran mesajlar var,üçüncü ekran müzik çalar var mobil ve wireless bağlantılarım hep açık konumda ayrıca gün içinde nimbuzz kullanan biriyim birde appstop programı indirdim arada kontrol ederek arka planda çalışanları kapatıyorum ayrıca gece yatarken tasarruf moduna alıyorum. umarım bir yardımım dokunur. aklıma gelenler bunlar sorunuz varsa cevaplayabilirm.
arkadaşlar ben e7 kullanıyorum aynı batarya sorunu bende de var. belle yüklemeden önce mis 3 4 gün giden şarjım şimdi 1 günü zor çıkarıyor. ben de tekrar yüklemek istiyorum belle'i fakat nasıl yapılıyor. Ovi Suite'de mevcut belle'i silip tekrar yükleme gibi bir şey yok sanırım.
Bak şarjın hemen bitmesini istemiyorsan şunları yapabilirsin:
1)Sürekli Güç Tasarruf modunda kalabilir.
2)(Belle İçin) Mobil veri yi kullanmadığın zaman kapatabilirsin.aynı şekilde wifi ve bluetooth içinde geçerli
3) tema efektlerini kapat.
4)Ekran koruyucuğu kapat
5)Ekran ışığnı azalt
6)etkin ışık süresini azalt
7)3g yi kullanmıyorsan kapat
8)Arka planda çalışan uygulamaları kapat
9)Bataryayı şarj ederken dolana kadar şarj işlemini bitirme
10)Müzik Dinlerken veya rahatsız edilmek istemediğin zaman telefonu hatsız moduna al
11)yan sanayi bataryalar kullanma
12)yan sanayi şarj aletleri kullanma
nokia n8 var bende. aynı sorunu yaşıyorum. anna yüklüyken böyle bir durum yoktu
önce virüs taraması sonraönerilerilerin için teşekkürler kardeşiM ama zaten bunların hepsini yapıyorum yine aynı yine aynı akşam şarj kalibrasyonu yapacağım oda ise yaramazsa cihazı satıp başka markalara veya modellere yöneleceğim telefonumuda çok seviyorum ama şarj benim için büyük problem
----------Eklendi @ 15:27:59 ---------- Yazıldı @ 15:25:58 ----------
flaşlama işi çok riskli dostum daha önce bir arkadaşım yaptı ve cihaz birdaha açılmadı ondan'da çekiniyorum yani sonuçta okadar para verdik
önce virüs taraması sonra
kalibrasyonu yaparken düşük voltajla oto şarjı veya USB le yap.100/80 kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?