belle şarj problemini biri çözsün artık

Konu Sahibi
sanırım öyle bugün normalde ki gibi kullanamadım yarın düzelirmi aynı mi kalır Belli olmaz

cortex47

Üye

Bu ne abi ayin gibi.

onur027

Üye
polluxea♪;4371246' Alıntı:
dostum zor bi işlem degil aslında..o zaman batarya kalibrasyonu dye bi konu vardı ona bak 1-2 sayfa ilerde olması lazım

yok kardeş kalibrasyon falan bir işe yaramıyor.belle nin şarz olayı sorunlu.ekranı ışığını en düşükte kullanıyorum.müzik video vs. de dinlemem pek.whatssap açık sadece ama 1 gün tam bile gitmiyor.çeyrek şarzı gördüğüm zaman yarı yolda kalmayım diye şarza takıyorum tekrar.kaliteli telefonumuz var şu hale bak,onu kıs bunu kıs keyif kalmadı.yakında nerdeyse şarz cihazı ile gezeceğim

faster18

Üye
Telefona belle 'i yüklediğimden beri hergün şarj'a takıyorum.Arkadaşın c7 si de aynı!!!
-Akşam telefonu şarja taktım....Nokia battery Monitor 2.2 den takip ettim %100 olunca şarjdan çıkardım!! %99 oldu
Telefonu kapattım,sabahleyin açtım % 81 .....! Gerçekten ciddi bir sorun!!!
-Hiç Kullanmadığım halde % 81 oldu!! Telefonu sabahleyin ilk açtığımda % 83 Tü. PC'yi açasıya kadar %81 olmuş,Akşama kadar zor dayanıcak!!!

c7 orjin. belle şarj sorunu çözüldü.. {bunu deniyeceğim, Eğer Düzelmesse Garantiden göndericem!!!!}..Nokıa sıkmaya başladı

Ben şarj cihazıyla geziyorum artık.zaten ufak.geçen bir alışveriş merkezine bitti mesela.taktım şarja hemen.komik ama gerçek.boşta duran telefonun şarjı böyle bitiyorsa bu nokia nın ayıbı.

faster18

Üye
Şarj az uyarısı verince 1-2 kez daha tekrarlıyo.sonra tel hemen kapanıyor...!belle yüklemeden önce şarj uyarısı verdiğinde 2-3 saat gidiyodu.nokıa nın alayına isyan başlatacağım bu ne yaaaa!

bende hem belle yuklu C7 hemde 701 var.701 i deli kullaniyorum (internet oyun mail kanusma) 2 gun gidiyor. C7 ise sadece gunde bir kac kere konusuluyor ve bir hafta gidiyor.C6 nin pil amperaji dusuk.belki bu yuzdendir.

faster18

Üye
bende hem belle yuklu C7 hemde 701 var.701 i deli kullaniyorum (internet oyun mail kanusma) 2 gun gidiyor. C7 ise sadece gunde bir kac kere konusuluyor ve bir hafta gidiyor.C6 nin pil amperaji dusuk.belki bu yuzdendir.

kardeş dediğin mantıklı evet pil hacmi küçük.AMa anna yüklü iken şarjı 1 haftaya yakın gidiyordu???????

app stop diye bir uygulama var.acik olan uygulamari kapatiyor.bu uygulama belki faydali olur

ben sorunun nerden kaynaklandığını buldum galiba telefonun şarjı 100% olunca şarjı kesiyor ve 90% altına düşmeden şarj etmiyor ama telefon şarja takılıysa 50% olsa bile olsabile şarj etmiyor illaki çıkartıp tekrar takmak gerekiyor o yüzden batarya kalibrasyonu falan hikaye yani sen bataryayı 90% nın üstünde şarj edemiyorsun ve 100% oldummu hemen şarjı kesiyor 101% olmuyor bile bir gram bile fazla dolduramıyorsun bataryayı söküp şarj edebilsek o zaman kalibre olur gibime geliyor

[ENGİN]

Üye
Whatapps ın ne kadar şarj emdıgını bilmiyorsun galiba arkadaşım birgunde whatapps ı kullanmadan dene farkı göreceksın ayrıca açık birakıyorum dıyosun

faster18

Üye
app stop diye bir uygulama var.acik olan uygulamari kapatiyor.bu uygulama belki faydali olur

uygulama için teşekkürler.kullanışlı.bu uygulamayı deneyerek akşama doğru tekrar belle i yükliycem.inş.düzelir düzelirse haber veririm arkadaşlar.

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

noss_bar

Emekli Yönetici

evet doğrudur gece 11 gibi sarja koyuyorum 1 saatte dolduruyor sonra sabaha kadar 80 e düşüyor en iyisi sabah şarj etmek

yani arkadaşla burada şunu anlatmak istedim telefonun şarjnın bekadar gittiğini şarjdan çıkarttığın zaman olarak ölçme telefon şarjı kestiği andan itibaren ölç yani ben dün gece şarja bağladım saat 10 civarı şarj doldu bu gün akşam saat 10 da 24 saat gitmiş olacak benim gibi interneti cepten kullanan ve sürekli açık tutan biri için normal bu arada opera kullanıyorum onun nekadar ram yediyini biliyorsunuz heralde çok ram çok şarj demek

[ENGİN]

Üye
yardımcı olmaya çalişıyoruz ama çoğu kişi yine bildigini okuyor arkadaşım

Bende şarj yaklaşık 50 saat filan gidiyor.Kalibrasyon yapmadım daha.Günde 30 40 sms int sürekli açık.Arka planda çoğu widget açık.Ekran son parlaklıkta.15 dk filanda asphalt 6 oynuyorum.Anladım bence nokia adam seçiyor bu yazılımda

atakan25

Üye

senin telefon 603 galiba hem belle orjinal olarak geldi hem de bataryası daha güçlü

uruno

Üye
Kötü haber, Hepimiz widgetleri seviyoruz ama ; Mobil veri kapalı bile olsa ekrana eklediğimiz her fazlalık widget kısayol vs şarjın biraz daha az gitmesine sebep oluyor .Dün bir test yapayım dedim ekrandakı tüm widgetleri, kısa yolları vs kaldırdım sadeve favorit apps widgetini braktım saat falan herşeyi kaldırdım tek giriş ekranına düşürdüm.zaten 3g ,vb kapalı 35 saat gibi oldu oyun oynadım radyo dinledim internete girdim telefonla konuştum rutin kullanıma devam etim hala tek tırnak ve şarj uyarısı vermedi. malesef her widget bir program ve şarjı sömürüyor şarj sürenizi uzatmak istiyorsanız fazla widgete yüklenmeyin benden söylemesiben şuan için tek ekran ve sadece favourite apps 35 saate yakındır bitmedi tek tırnaktayım.