kaplan4680
Üye
-
Konu Sahibi
-
polluxea♪;4371238' Alıntı:bu belleyle sorun yasayan sadece C6'cılarmı...kardes flash imkanınız varsa flash atın
polluxea♪;4371246' Alıntı:dostum zor bi işlem degil aslında..o zaman batarya kalibrasyonu dye bi konu vardı ona bak 1-2 sayfa ilerde olması lazım
birde onu deneyimsağol dostum
arkadaşlar telefonum c6-01 belle ve şarj ve kullanım süresi canıma tak etti sabah 8 de şarj'dan cekiyorum akşam 6 olduğu zaman batarya zayıf diyor topu topu 40 dk oyun 40 dk net günde yüz yüzelli tane de mesaj normal mi anna'da gece ben uğraşıp zorla bitiriyordum bu şarj yüzünden e72'ye geri dönecem 3 gün şarji gidiyor o makinenin forumda.ki arkadaşlar lütfen bir çözüm bulsun artık
ve telefon u şarj'dan cekiyorum açıyorum battery monitör'de %97 görünüyor ne yapacağımı şaşırdım
Arkadaşım bendede aynı sorun vardı vadafondan turkcelle geçtim düzeldi...
Bak şarjın hemen bitmesini istemiyorsan şunları yapabilirsin:
1)Sürekli Güç Tasarruf modunda kalabilir.
2)(Belle İçin) Mobil veri yi kullanmadığın zaman kapatabilirsin.aynı şekilde wifi ve bluetooth içinde geçerli
3) tema efektlerini kapat.
4)Ekran koruyucuğu kapat
5)Ekran ışığnı azalt
6)etkin ışık süresini azalt
7)3g yi kullanmıyorsan kapat
8)Arka planda çalışan uygulamaları kapat
9)Bataryayı şarj ederken dolana kadar şarj işlemini bitirme
10)Müzik Dinlerken veya rahatsız edilmek istemediğin zaman telefonu hatsız moduna al
11)yan sanayi bataryalar kullanma
12)yan sanayi şarj aletleri kullanma
Benzer sıkıntıyı nokia suitten belleye yükselttiğim E6 ile yaşamıştım. Navifirm ve phoenix ile yeniden yükledim ve şarj sorunum ortadan kalktı. Aşağıdaki linkteki arkadaşın anlatımıyla bir seferde rahatça FW işlemi yapabilirsiniz.
Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır)
Bak şarjın hemen bitmesini istemiyorsan şunları yapabilirsin:
1)Sürekli Güç Tasarruf modunda kalabilir.
2)(Belle İçin) Mobil veri yi kullanmadığın zaman kapatabilirsin.aynı şekilde wifi ve bluetooth içinde geçerli
3) tema efektlerini kapat.
4)Ekran koruyucuğu kapat
5)Ekran ışığnı azalt
6)etkin ışık süresini azalt
7)3g yi kullanmıyorsan kapat
8)Arka planda çalışan uygulamaları kapat
9)Bataryayı şarj ederken dolana kadar şarj işlemini bitirme
10)Müzik Dinlerken veya rahatsız edilmek istemediğin zaman telefonu hatsız moduna al
11)yan sanayi bataryalar kullanma
12)yan sanayi şarj aletleri kullanma
günde 100-150 mesaj mı.senin hiç işin gücün yok mu.git kitap oku onun yerine.gençliğimize bak.arkadaşlar telefonum c6-01 belle ve şarj ve kullanım süresi canıma tak etti sabah 8 de şarj'dan cekiyorum akşam 6 olduğu zaman batarya zayıf diyor topu topu 40 dk oyun 40 dk net günde yüz yüzelli tane de mesaj normal mi anna'da gece ben uğraşıp zorla bitiriyordum bu şarj yüzünden e72'ye geri dönecem 3 gün şarji gidiyor o makinenin forumda.ki arkadaşlar lütfen bir çözüm bulsun artık
ve telefon u şarj'dan cekiyorum açıyorum battery monitör'de %97 görünüyor ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?