Tavsiyeden önce şunu sorayım en son yüklediğiniz uygulama yada mod varsa kaldırıp şarjınızı tekrardan dolup bitene kadar bişey yüklemeyin.Arka planda çalışan uygulamalar daima şarj tüketir.Güç tasarufu aktifmi ? mobil veri süreklimi açık ?.Bütün bu faktörleri gözden geçirmelisiniz.arkadaşlar benim telefonumun şarjını tam dolduruyorum sabah kallktığımda şarjı çok az görüküyor nedeni ne acaba ? birden böyle bir sorunla karşılaştım.. garantiye vereyimmi telefonumu ? başka konuya da yazdım cevap gelmedi. lütfen burda cevap yazın...
Tavsiyeden önce şunu sorayım en son yüklediğiniz uygulama yada mod varsa kaldırıp şarjınızı tekrardan dolup bitene kadar bişey yüklemeyin.Arka planda çalışan uygulamalar daima şarj tüketir.Güç tasarufu aktifmi ? mobil veri süreklimi açık ?.Bütün bu faktörleri gözden geçirmelisiniz.
Rica ederim faydasını görürsünüz umarım.yok maalesef hiç biri açık değil ama şimdi bile bitti. en iyisi hard format atıp yazılımı twekrar yüklemek . cevap için teşekkürler.
Anlaşılan bizim N8'lere gelmeyecek...=/

İyikide telefonu anna sürümünden belleye yükseltmişim yoksa çok yazık olacakmış telefona![]()

Ahmed o artık meego kullanıcısı oldu."nasıl kurtuldun üstadnaviden mi indirdin

"E='[ENGİN];5439556']ben güncelleme derdinden kurtuldum![]()
naviden mi indirdin[/QUOTE] yok kardeşim n9 a geçince otomatikmen güncelleme derdinden kurtuluyorsun
acaba yeni güncellemede sorun olacak mı diye derdim yok yaniAhmed o artık meego kullanıcısı oldu.![]()

Adına cevap vermiş gibi oldum ama, neyse kızmadığını biliyorum abi...[ENGİN];5440360' Alıntı:aynen gökçen![]()
Adına cevap vermiş gibi oldum ama, neyse kızmadığını biliyorum abi...![]()

Bana gelmedi daha....
Cihaz c7 ama linke tıklarsan tüm 1. nesil cihazlara geldi diyor....[ENGİN];5459052' Alıntı:
cihaz ne?bu n8 için geri çekilen güncelleme sanırım