Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar benim telefonumun şarjını tam dolduruyorum sabah kallktığımda şarjı çok az görüküyor nedeni ne acaba ? birden böyle bir sorunla karşılaştım.. garantiye vereyimmi telefonumu ? başka konuya da yazdım cevap gelmedi. lütfen burda cevap yazın...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
arkadaşlar benim telefonumun şarjını tam dolduruyorum sabah kallktığımda şarjı çok az görüküyor nedeni ne acaba ? birden böyle bir sorunla karşılaştım.. garantiye vereyimmi telefonumu ? başka konuya da yazdım cevap gelmedi. lütfen burda cevap yazın...
Tavsiyeden önce şunu sorayım en son yüklediğiniz uygulama yada mod varsa kaldırıp şarjınızı tekrardan dolup bitene kadar bişey yüklemeyin.Arka planda çalışan uygulamalar daima şarj tüketir.Güç tasarufu aktifmi ? mobil veri süreklimi açık ?.Bütün bu faktörleri gözden geçirmelisiniz.

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

Tavsiyeden önce şunu sorayım en son yüklediğiniz uygulama yada mod varsa kaldırıp şarjınızı tekrardan dolup bitene kadar bişey yüklemeyin.Arka planda çalışan uygulamalar daima şarj tüketir.Güç tasarufu aktifmi ? mobil veri süreklimi açık ?.Bütün bu faktörleri gözden geçirmelisiniz.

yok maalesef hiç biri açık değil ama şimdi bile bitti. en iyisi hard format atıp yazılımı twekrar yüklemek . cevap için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

ekstraa

Üye
Anlaşılan bizim N8'lere gelmeyecek...=/

Dereck

Dereck

Üye
İyikide telefonu anna sürümünden belleye yükseltmişim yoksa çok yazık olacakmış telefona :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben güncelleme derdinden kurtuldum :D

AHMED...

AHMED...

Üye
"E='[ENGİN];5439556']ben güncelleme derdinden kurtuldum :D[/QUOTE]

"nasıl kurtuldun üstad :) naviden mi indirdin

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];5440360' Alıntı:
Adına cevap vermiş gibi oldum ama, neyse kızmadığını biliyorum abi...;)

__no__name__

Üye
arkadaşlar naviden sürekli "xml belgesinde bir hata var" hatasını alıyorum bunun çözümü nasıl?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
1.Nesil S^3 cihazlara update gelmiş telefondan yazılım güncellemelerini bir kontrol edin bakın Browser versiyonu değişmiş yeni widgetler gelmiş vs.vs

arslanla

arslanla

Üye
Bana gelmedi daha....

arslanla

arslanla

Üye
[ENGİN];5459052' Alıntı:

cihaz ne?bu n8 için geri çekilen güncelleme sanırım
Cihaz c7 ama linke tıklarsan tüm 1. nesil cihazlara geldi diyor....

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yanlış olmasın bu refresh güncellemesi gelmeyen cihazlar için gelen güncelleme..hali hazırda refresh yüklü olanlar birşey beklemesin :)

Üst Alt