Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

msy2017

msy2017

Üye
refresh gelmeyecek gibi parça parça gönderiyorlar heralde

AHMED...

AHMED...

Üye
arkadaşlar ben iki gün önce falan c6 yi verdim n8 aldım yazılım sürümü 111.030.0609 symbian BELLE güncellemeleri kontrol ettim müzik çalar ajanda vs gibi güncellemeleri yükledim müzik çalar aynı refresh de ki gibi oldu ama başka güncelleme gelmedi mi n8 e refresh çıkmadı mi :) [c6 yi verip niye n8 aldın gibi bir düşünce gelirse aklınıza telefoncu arkadaşım var ikinci el n8 i c6 nin üzerine 50 tl verip aldım sağ olsun geliş fiyatına verdi ]

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar sanırım n8'e güncelleme gelmeyecek neden derseniz refreshin tarayıcısı sıkıntılı zaten refreshte bir tek müzik çalar değişti bir de bizim farketmediğimiz ajanda nokiada n8'e navifirm dışında göndermedi parça parça geliyor tarayıcıyı vermeyecek sanırım.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
c6-01 lere muzik zaten refreshle geldi n8lere parca parca atiyolar

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Web browser gayet iyi, ben sorunla karşılaşmadım.

komando04

komando04

Üye
evet güzele benziyor tarayıcı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

aynen bende tabiri caizse eskisine göre yağ gibi :evet:

evet ama donma sorunu var bana 1 kere oldu zaten opera kullanıyorum sadece facebookta kendi tarayıcısını kullanıyorum donma olayı 1 kere banada oldu.

komando04

komando04

Üye
aKICI AMA ARA SIRA SORUN ÇIKARIYOR

AHMED...

AHMED...

Üye
ben c6 da çok sorun yaşadım tarayıcısında kitleniyordu telefonu kapatmayınca düzelmiyordu

doctorrr

doctorrr

Üye
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
fp2 deki tuş kilit ekranı mükemmelmiş inşallah 1. nesillere de gelir o özellik... :(

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
nokia suite güncellemesi geldi sürüm: 3.6.35 beta :) bilginiz olsun :) bana güncelleme yeni geldi belki önceden gelmiş olabilir. bilmeyenler için yazma gereği duydum :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Arkadaşlar bu refresh güncellemesini yüklemekte çok kararsız kaldım.Beni şu konuda bir aydınlatır mısınız ? Şu an normal Belle telefon.Kurup da pişman olursam downgrade yapacak pc yok :).Güncellemeli miyim ?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu refresh güncellemesini yüklemekte çok kararsız kaldım.Beni şu konuda bir aydınlatır mısınız ? Şu an normal Belle telefon.Kurup da pişman olursam downgrade yapacak pc yok :).Güncellemeli miyim ?

Sadece tarayıcı nadir problem yaratabiliyor. Bir sorun yok bana göre güncelleyebilirsin :oke:

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Microsoft Apps gibi bir bela var :ağlarım:

Üst Alt