Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
yanlış olmasın bu refresh güncellemesi gelmeyen cihazlar için gelen güncelleme..hali hazırda refresh yüklü olanlar birşey beklemesin :)

Edit: Ok şimdi anladım dediğin gibi refresh güncellemesi gelmeyenler için :oke:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende başlığın değiştiğini görünce :) ama belki değişiklik olmasada tarayıcıyı düzeltmek için falan gelebilir.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Bende başlığın değiştiğini görünce :) ama belki değişiklik olmasada tarayıcıyı düzeltmek için falan gelebilir.

Haberi görünce direk konuya el attım :D

Biraz bakınca yeniliklerin aynı olduğunu gördüm tarayıcı sürümü aynıydı anlarız yakında...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Tarayıcı bana hitap etmiyor sadece rssleri okurken açılıyor o kadar sevmiyorum tarayıcısını:)

blackcemre

Üye
1.Nesil S^3 cihazlara update gelmiş telefondan yazılım güncellemelerini bir kontrol edin bakın Browser versiyonu değişmiş yeni widgetler gelmiş vs.vs

Bütün symbian3 ler için yeniden mi kullanıma sunuldu tarayıcı mı düzeltildi.

kuduruklaz

kuduruklaz

Üye
bu güncelleme hangi tlfn için N8 i kapsıyor mu ?

kuduruklaz

kuduruklaz

Üye

Çıkalı çok oldu zaten n8 kapsıyor forumda mevcut bütün güncel sürümleri.

normal güncelleme olarak nokia suitte rastlamadım şuanda sürüm olarak 111.030.0609 olarak görünüyor, burada bir link paylaşarak en doğru şekilde bulmamı sağlarsanız sevinirim

muratay_35

Üye
benim n8 e güncelleme gelmedi bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz ben hala eski sürümü kullanıyorum şimdiden teşkkürler

rainman3545

rainman3545

Üye
belle refreshi flash ile atarsak garanti biter mi acaba?daha 3 aylık benim n8.

-abimm-

Üye
dostlar nokia belle refresh güncellemesi Allah aşkına ne zaman gelecek tam bir tarih verirsiniz çok sevinecem beklemeden yıldık artık selamlar

Üst Alt