Dumbledore
Üye
microsoft apps şuan için bir sıkıntı çıkarmadı.![]()
Hafıza kapsaması dışında
Şu Microsoft apps güncellemeyi yapmama engel oluyor gibi
Bir yanımda bas geç ne olacak diyor
İkilemdeyim.microsoft apps şuan için bir sıkıntı çıkarmadı.![]()
Şu Microsoft apps güncellemeyi yapmama engel oluyor gibi
İkilemdeyim.Ben kaldırmadım ama kullanmıyorum da, uygulamalar arasında kalmasının zararı olmaz...Hafıza kapsaması dışındaŞu Microsoft apps güncellemeyi yapmama engel oluyor gibi
İkilemdeyim.
arkadaşlar refresh cfw kullanıyodum tarayıcının donma sorunu yüzünden downgrade yaptım ilk 13.16 sürümünü yaptım güncelleyerek geldim şu an annadayım size şunu söleyim 13.16 daki ve qnnadaki tarayıcı yağ gibi akıyo resmen belledeki tarayıcı yaklaşamaz bile maxicepe girdiğimde bellede çok kasıyodu ama şimdi süper en ufak kasma yok galiba epey bi anna kullanacam..bırakın annadaki tarayıcıyı PR 1.2 deki tarayıcı bile belledekine bin basar en ufak kasma yok..
yüklemeden önce UDA'dan kaldırdım ben 30 küsür mb yiyor az değil..
nokia cooker ve uda apps cleanerNasıl kaldırıyorsun ?
Daha kapsamlı bir bilgi verenilir misiniz bide bu belle refreshte tarayıcı baxen donuyor batarya çıkarıp gerekiyor neden acaba
nokia cooker ve uda apps cleaner bunlar ile fw üzerinde değişiklik yapar ana pro cookerdir modlar ekleyip çıkarabilirsiniz değişiklikler yapabilirsiniz kısacası cfw yapmak için kullandığımız program.
Uda apps cleaner ise bunla paralel çalışır tek başına açılmaz nokia cookeri açmanızı ister çünkü düzenleme yapmak için kaydetmek için cooker lazım. Uda apps cleaner ise microsoft apps, shazam, adobe, f–secure gibi uda içinde bulunan sisteme şart olmayan isteğe bağlı uygulamalardır bunları udadan kaldırırsanız uda apps cleaner ile flaşladığınızda o programlar ve hiçbir kalıntısı olmaz. Yani flaş atmadan önce bu programlar aracılığıyla microsoft apps kaldıtırsanız yüklü olmaz telefon.
Tarayıcı ise malesef sıkıntılı refreshte böyle genel bir sorun yani opera kullanın derim.
Valla bu FWden istediğin programı kaldırma,yani anlattığın bu yöntemi resimli olarak sunarsan ben dahil bir çok kişi yararlanacaktır.
- - - Eklendi - - -
Bilindiği gibi Refreshde kendinden yüklü hava durumu widgeti geliyor.Ama ben her telefonu baştan açtığımda App stop ile hepsini durdurup,işim olmadıkça da mobil veriyi açmıyorum sarjdan kazanmak için.Mobil veriyi açtığım zaman bu widget kendini günceller mi merak ettim.
müsait olunca yaparım inşallah. Ama gerçekten dediğim programları açın anlatıma gerek kalmayacağını anlarsınız.
Bekliyoruz efendim.Yaparsan çok kişi faydalanır emin olBekliyoruz efendim.

merhaba arkadaşlar bu güncellemelerden bahsediyorsunuz paylaşımlarda bulunuyorsunuz çok teşekkür ediyorum ancak bir sorum var ben n8 kullanıyorum ovi suite'de güncelleme görünmediği için yükleyemedim ovi suite' e ne zaman gelir bu güncelleme?
merhaba arkadaşlar bu güncellemelerden bahsediyorsunuz paylaşımlarda bulunuyorsunuz çok teşekkür ediyorum ancak bir sorum var ben n8 kullanıyorum ovi suite'de güncelleme görünmediği için yükleyemedim ovi suite' e ne zaman gelir bu güncelleme?