Makale_Helvetia
Üye
bi link atsam bulamadım
www.maxicep.com/symbian-3-sistem-araclari/patrick-frei-phonetinfo-v3-08-0-s60v3-s-1-s-3-unsigned-675133.html
buradan yükleyip deneyin işlemci hızı artmış mi artmamis mi.
bi link atsam bulamadım
Çalışmalar devam ediyor
![]()
Dün yazdım, ancak cevap gelmedi tekrar yazıyorum.
Telefonun tarayıcısından hotmail.com'a girebiliyor musunuz? Bende "Web sitesi desteklenmeyen WML biçimindedir" şeklinde uyarı verip açılmıyor.
Ne yaptın abi nereye gömdün onları uda mı?
- - - Eklendi - - -
Bendede aynı...
vatron resimdeki dolby headphone yazan stereo genişletmemi yoksa gerçek dolby mi oluyor??
Şimdi hacı anladığım kadarıyla kurallar şu;
core dosyasında sadece kilidi kıracaksın, genişletme ve düzenleme yapmayacaksın.
ondan sonra; rofs 2, 3 ve uda yı dilediğince düzenleyebilirsin.
fonts klasöründe artık 20 dosya var. link.txt ve 4 adet calibri font eklenmiş. yani fonts klasörüne 19 font atacaksın ve links.txt ye dokunmayacaksın.
şu an equalizer düzenlemeyle ilgili bir sıkıntı var ona ve core dosyasının sırrına uğraşıyorum...
Bilgiler için teşekkürler...
Core düzelse iyi olur ram modu orada çalışıyor. Fontları farkettim menü ve klavye arası fark var. Klavye fontu daha ince. Çözülür umarım her şey...

arkadaslar n8 için telefondan güncelleme oluyor mu? bilgisi olan var mı?
arkadaşlar nokia suite programında toplam boyutu ne kadar bu güncellemenin, n8 için nokia suşte programında görünüyormu.son bir sorum daha var
sosyal ağlarda hızlanma olmuş mu hiç çok merak ediyorum telefonum 1 hafta sonra gelecek çok merak ediyorum bunları
![]()
belleyi yüklerken sadece pc suitle yükleniyordu bu güncellemede böyle mi diye sordum*#0000# yap bakarsın ama soft format at sonra yükle
396 mbarkadaşlar nokia suite programında toplam boyutu ne kadar bu güncellemenin, n8 için nokia suşte programında görünüyormu.son bir sorum daha var
sosyal ağlarda hızlanma olmuş mu hiç çok merak ediyorum telefonum 1 hafta sonra gelecek çok merak ediyorum bunları
![]()
belleyi yüklerken sadece pc suitle yükleniyordu bu güncellemede böyle mi diye sordum
suitede galiba yok stabillik çok arttı