Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bi link atsam bulamadım

www.maxicep.com/symbian-3-sistem-araclari/patrick-frei-phonetinfo-v3-08-0-s60v3-s-1-s-3-unsigned-675133.html

buradan yükleyip deneyin işlemci hızı artmış mi artmamis mi.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Çalışmalar devam ediyor :hmmm

Umut

Umut

Üye
Dün yazdım, ancak cevap gelmedi tekrar yazıyorum.

Telefonun tarayıcısından hotmail.com'a girebiliyor musunuz? Bende "Web sitesi desteklenmeyen WML biçimindedir" şeklinde uyarı verip açılmıyor.

msy2017

msy2017

Üye
vatron resimdeki dolby headphone yazan stereo genişletmemi yoksa gerçek dolby mi oluyor??

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum ben attım smdi başarılı

- - - Eklendi - - -

simdi güncelledim valla güzel olmus bnce :oke:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
belcodan güzel bir cfw bekliyoruz artık :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Ne yaptın abi nereye gömdün onları uda mı?

- - - Eklendi - - -

Bendede aynı...

Şimdi hacı anladığım kadarıyla kurallar şu;

core dosyasında sadece kilidi kıracaksın, genişletme ve düzenleme yapmayacaksın.
ondan sonra; rofs 2, 3 ve uda yı dilediğince düzenleyebilirsin.
fonts klasöründe artık 20 dosya var. link.txt ve 4 adet calibri font eklenmiş. yani fonts klasörüne 19 font atacaksın ve links.txt ye dokunmayacaksın.

şu an equalizer düzenlemeyle ilgili bir sıkıntı var ona ve core dosyasının sırrına uğraşıyorum...

vatron resimdeki dolby headphone yazan stereo genişletmemi yoksa gerçek dolby mi oluyor??

gerçek dolby. ses kodeklerini de 808 den aldığım kodeklerle değiştirdim. ancak bir kaç dosyasını cor ye ekleyemedim malum sorundan dolayı. ama ses bariz şekilde güzelleşti. hele max drive equalizer ayarını seçince bass mükemmel.

MaxipmaN

Üye
bu yeni yazlım telefonu hızlandırdı kim ne derse desin ama bente twitter ve facebook hiç teğki vermiyor yüklü uygulamalarda yok?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Şimdi hacı anladığım kadarıyla kurallar şu;

core dosyasında sadece kilidi kıracaksın, genişletme ve düzenleme yapmayacaksın.
ondan sonra; rofs 2, 3 ve uda yı dilediğince düzenleyebilirsin.
fonts klasöründe artık 20 dosya var. link.txt ve 4 adet calibri font eklenmiş. yani fonts klasörüne 19 font atacaksın ve links.txt ye dokunmayacaksın.

şu an equalizer düzenlemeyle ilgili bir sıkıntı var ona ve core dosyasının sırrına uğraşıyorum...

Bilgiler için teşekkürler...

Core düzelse iyi olur ram modu orada çalışıyor. Fontları farkettim menü ve klavye arası fark var. Klavye fontu daha ince. Çözülür umarım her şey...

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Bilgiler için teşekkürler...

Core düzelse iyi olur ram modu orada çalışıyor. Fontları farkettim menü ve klavye arası fark var. Klavye fontu daha ince. Çözülür umarım her şey...

inşallah. dailymobile de bile bariz bir ilerleme yok. biz yine onlardan iyiyiz galiba :hmmm

7 flash sonrası edinildi bu bilgiler
:ehe

rsm39

rsm39

Üye
arkadaslar n8 için telefondan güncelleme oluyor mu? bilgisi olan var mı?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar nokia suite programında toplam boyutu ne kadar bu güncellemenin, n8 için nokia suşte programında görünüyormu. :) son bir sorum daha var :) sosyal ağlarda hızlanma olmuş mu hiç çok merak ediyorum telefonum 1 hafta sonra gelecek çok merak ediyorum bunları :)

MaxipmaN

Üye
arkadaşlar nokia suite programında toplam boyutu ne kadar bu güncellemenin, n8 için nokia suşte programında görünüyormu. :) son bir sorum daha var :) sosyal ağlarda hızlanma olmuş mu hiç çok merak ediyorum telefonum 1 hafta sonra gelecek çok merak ediyorum bunları :)

suitede galiba yok stabillik çok arttı

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
doctorrr

doctorrr

Üye
396 mb

• Beğen

MaxipmaN

Üye
  • Beğen
msy2017

msy2017

Üye
c7 frosty metal için telefondan bakıyorum yok suiteden ise sürekli hizmete bağlanılamadı diyor.

Üst Alt