MaxipmaN
Üye
sadece telefonda mı var bu güncelleme yani *#0000# yaptığımızda mı güncelleyebileceğiz ?
396 mb
diyor arkadaşımız suiteden mesaj biraz yukarıda
sadece telefonda mı var bu güncelleme yani *#0000# yaptığımızda mı güncelleyebileceğiz ?
396 mb
qt 4.8 sadece n8'e mi gelmiş symbian türkiyede öyle yazıyor.
Bir de bu haritalar 3.09 zaten yok muydu bizde?
Bende de n8 siyah var sürüm 111.030.0609.293.01 gözküyor ve ne pc suit üzerinde ne de telefonda güncelleme gözükmüyor...Ne yapmam lazım?...senin n8 ne renk? eğer siyahsa; euro2_dg_turkey olanı indirmekten başka yapabileceğin yok. senin verdiğin kod ile yazılım yok.
şu işlemci hızı ne oldu aynı mı?
En doğru bilgiyi öğrenmek için biraz beklemek gerekiyor. Siteyi takip ederseniz yakında güncellenecektir büyük ihtimal. Diğer telefonlara bakmak için sol tarafta liste var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Akşam eve gidince onu da denerim, dün gece zamanım yoktu, sen denemenin sonucunu bana bi mesaj atarsan sevinirim dostum
www.maxicep.com/symbian-3-sistem-araclari/patrick-frei-phonetinfo-v3-08-0-s60v3-s-1-s-3-unsigned-675133.html
buradan yükleyip deneyin işlemci hızı artmış mi artmamis mi.
abi belconun bu işe el atması şartİşlem tamam. Dolby, fp1 görev yöneticisi, equalizer düzenleme, menüde uygulamaları yeniden isimlendirme, metin saati türkçeleştirme filan hepsi tamam
Testler devam ediyor![]()

abi belconun bu işe el atması şart![]()

Hacı ben rahatım artık. Yukarıdaki saydıklarımı ve daha fazlasını ekleyebildim. Sonunda istediklerimi yaptım. Azmin zaferi![]()
abi nokia cooker 2.4 ü kullanda cijhaz yöneticisinde createdwithnokiacooker yazmasın 
abi belconun bu işe el atması şart![]()

bencede
Belco sessizce çalışıyordur merak etme![]()
ama adam yapıyor ya geçen fp1 e bi tane cfw çıkardı süper bişey