Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
flash atın arkadaşlar en iyisi

msy2017

msy2017

Üye
qt 4.8 sadece n8'e mi gelmiş symbian türkiyede öyle yazıyor.

Bir de bu haritalar 3.09 zaten yok muydu bizde?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
qt 4.8 sadece n8'e mi gelmiş symbian türkiyede öyle yazıyor.

Bir de bu haritalar 3.09 zaten yok muydu bizde?

Hayır, öyle yazmıyor. Qt 4.8 güncelleme çıkan tüm telefonlar için geçerli.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
şu işlemci hızı ne oldu aynı mı?

ekstraa

Üye
senin n8 ne renk? eğer siyahsa; euro2_dg_turkey olanı indirmekten başka yapabileceğin yok. senin verdiğin kod ile yazılım yok.
Bende de n8 siyah var sürüm 111.030.0609.293.01 gözküyor ve ne pc suit üzerinde ne de telefonda güncelleme gözükmüyor...Ne yapmam lazım?...

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
şu işlemci hızı ne oldu aynı mı?

En doğru bilgiyi öğrenmek için biraz beklemek gerekiyor. Siteyi takip ederseniz yakında güncellenecektir büyük ihtimal. Diğer telefonlara bakmak için sol tarafta liste var.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye

En doğru bilgiyi öğrenmek için biraz beklemek gerekiyor. Siteyi takip ederseniz yakında güncellenecektir büyük ihtimal. Diğer telefonlara bakmak için sol tarafta liste var.

tekrar saol dostum

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Akşam eve gidince onu da denerim, dün gece zamanım yoktu, sen denemenin sonucunu bana bi mesaj atarsan sevinirim dostum

Navifirm den tüm dosyaları indir mark all veya tümünü işaretle seçerek. Indirilen dosyaları Products/RM-596 klasörüne at.

- - - Eklendi - - -

www.maxicep.com/symbian-3-sistem-araclari/patrick-frei-phonetinfo-v3-08-0-s60v3-s-1-s-3-unsigned-675133.html

buradan yükleyip deneyin işlemci hızı artmış mi artmamis mi.

Dostum o program girilen değeri gösterir. Işlemcinin gerçek saat hızını ölçmez. Örneğin Siscontents le açıp 2 Ghz yazarsan programa girdiğinde onu gösterir.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
İşlem tamam. :oke:

Testler devam ediyor :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
İşlem tamam. Dolby, fp1 görev yöneticisi, equalizer düzenleme, menüde uygulamaları yeniden isimlendirme, metin saati türkçeleştirme filan hepsi tamam :oke:

Testler devam ediyor :hmmm
abi belconun bu işe el atması şart :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye

Hacı ben rahatım artık. Yukarıdaki saydıklarımı ve daha fazlasını ekleyebildim. Sonunda istediklerimi yaptım. Azmin zaferi :oke:
:hmmm abi nokia cooker 2.4 ü kullanda cijhaz yöneticisinde createdwithnokiacooker yazmasın :kıskıs:

ucantcme

ucantcme

Üye
arkadaslar c6 ya çıkmadı mı bu guncelleme. Gözukmuyo

LimePie

LimePie

Üye
vatron abi şu yaptığın yamaları c6-01e uygun olanını paylaşabilirmisin bizde kullanalım :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu hafta çıkartır acele etmeyelim.öyle güncellerim ben de :)

mah23442344

Üye
beyler ben de reis cfw yüklü n8 . Bunu yüklesem bir sorun olur mu acaba ?

Üst Alt