Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
:d:

vsamanci

vsamanci

Üye
bu n8 de hala yok ne zaman cikicak yaa

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
bnada gelmedi naviden indiryorm suan flash atcam formatlayp :) pammuk gbi olcak valla :D

mydonose13

Üye
bnada gelmedi naviden indiryorm suan flash atcam formatlayp :) pammuk gbi olcak valla :D

polluxea, senin ürün koduna ait güncelleme var mı navi de yoksa farklı ürün koduyla güncelleme mi yapacaksın

polluxea♪

polluxea♪

Üye
farklı yapcam zaten pek bsey farketmyo ana kodlara göre güncelliyorm...yoksa daha cok beklerz yani

mydonose13

Üye
farklı yapcam zaten pek bsey farketmyo ana kodlara göre güncelliyorm...yoksa daha cok beklerz yani

ben yapmayı denedim ama phoenix hata verdi, başarabilirsen yardımcı olur musun bu konuda ya da tam olarak ne yapmam gerektiğini anlatabilir misin.

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
tabii ki dostum iniyo suan deniyim sonucu paylasrm yardmcı olurum snada :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Beyler şu konuya açıklık getirelim sosyal uçuyor mu kasıyor mu ?:D

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
herkes bska bsy söylüyo ben denemedm daha :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
herkes bska bsy söylüyo ben denemedm daha :D

genelde yüklerken telefonla uyumlu değil diyen programlar kasma yapıyor o da çok değil gülü seven dikenine katlancak ben herşeyi yüklerim mesela :D

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
hacklendi zaten yumul gitsin :D :D

mydonose13

Üye
Benim ürün kodu 059D576, uygun güncelleme yok navi de, benim tel siyah ben de euro2_dg_turkey olanı indirdim, rm–596 klösörü oluşturup product içine attım ama navi sürekli "neither dp1.0 nor
dp2.0 ..." hatası verdi

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum phoenix sürümünü değştrp denesen ?

sand_storm

sand_storm

Üye
arkadaşlar az önce *#0000# yaparak güncelledim. Hissedilir derecede hızlanma var ekrandaki donarak kayma gitmiş daha akıcı kayıyor.

• Beğen

mydonose13

Üye
Akşam eve gidince onu da denerim, dün gece zamanım yoktu, sen denemenin sonucunu bana bi mesaj atarsan sevinirim dostum

• Beğen

Buhara15

Üye
N8 siyahta yok bisi halen :(

polluxea♪

polluxea♪

Üye
atarm dostum ;)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar hızlanma zaten format attığınızda oluyor yüklediğiniz zaman bir nevi format atıyorsunuz :)

• Beğen
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
msy2017

msy2017

Üye
takarsak?

Üst Alt