Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Türkçe olması gerekmeami ya sonuçta biz Türkiyenin ürün koduna göre indirdik naviden

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Harbiden sosyalde gelişme varmı ? :D

mydonose13

Üye
arkadaşlar benim telefonun ürün kodu 059D576, benim telefon için güncelleme görünmüyor (ne navi ne yazılım güncelleştirme aracı ne de *#0000# ile) forumda bir arkadaş farklı ürün kodlu siyah n8 dosyalarını indirip phoenix ile flashlayabileceğimizi söylemiş, dosyaları indirdim ama phoneix'e dosyaları gösteremedim, "phoenix neither dp1.0 nor dp2.0 ..." hatası veriyor sürekli. ben mi bi yerde yanlış yapıyorum, yoksa mantık mı yanlış.

cevap verecek kimse yok mu

xparissx

xparissx

Üye
şu anda yazilim guncellemede arama gereci adinda guncelleme cikti yukledim fakat degısikligi farkedemedim

metyuu

metyuu

Üye
arkadaşlar telden güncelleme yapınca uygulamalar falan gidiyor mu hep güncelleme yapanlar genel bir bilgi verirse henüz yapmayanlar için yardım olunmuş olur...

telefondan güncelleme yaptım hiç bir uygulama silinmedi yalnız hack olayı bozuldu tekrar hacklemen lazım

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
senin n8 ne renk? eğer siyahsa; euro2_dg_turkey olanı indirmekten başka yapabileceğin yok. senin verdiğin kod ile yazılım yok.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
şimdi siyah n8 i olanlar telden güncelleyemiyomu naviden mi güncellemek lazım. benim tel hackli ondan dolayı olabilirmi

mydonose13

Üye
Evet Vatron n8 siyah, euro2_dg_turkey olanı indirdim, RM–596 isimli klasör oluşturup products içine attım ama dediğim gibi phoenix görmedi dosyaları. Teşekkür ederim yine de.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bnde naviden güncellycem brazdan inyo dosyalar...sosyal hızlanms denyo dogrumu beyler ?

asrabi

asrabi

Üye
beyler sosyal ağlar yine aynı yine kasıyor yine kasıyorrrrr :off:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
herkes ucuyo dyodu ?

msy2017

msy2017

Üye
şuna bir açıklık getirin uçuyo mu kasıyo mu ya?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bi anlasam bnde :hmmm

asrabi

asrabi

Üye
takılma yapıyor işte yine :S

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sosyal'in kendi efektimi var ?