şaka bir yanada tekrardan hayırlı olsun hakketen androidde durumlar symbianda sıkıntılı onu diyeyim ve nedendir bilmem 5800 ı gitti v60 geldi c6-01 gitti belee refresh geldi s3 u satıp android 5 gelirse ankesorlu telfona geçicem
sunu diyeyim en kolay yazılım yukleme işi symbianda andoride rom attın mı efs klasorunu yedeklemek lazım ama once root atman lazım bizdeki hack oda kasıntı ama suan elimde arkın c6-01 i var flash attım telefonda serilesme var işlemcide artıs yok artıs olduqunu quad core işlemcili makine kullandktan sonra rahat anlıyon ama baya sağlam optimizasyon var sistem dosyalarına baktımda temelde güzel değişiklikler yapmıslar bu arada downrage yapacaklar dikkat etsin telfon brick olabilir romda kalıcı değişmler yapmıslar fp2 nin lite surumun gelmesi haberi çok iyi demekki nokia belle ye yonelik hala yatırım var belleyi nokia hala koz olarak saklıyor wp den bişi çıkmassa belleden dewam edecekler orası kesinlesti çok guvenlik onlemleri iyi anlınmıs belli olur ama hakkaten neden foruma girerken kasıyor onu pek çozemedim site kurucusu bi mobil kodları bir kontrol etsin biyerde sıkıntı var bu arada hayırlı olsun darısı bize 4.1 jb ye artık 
YAW arkadaşlar Navifirm'den baktım, telden baktım şimdi hiç bişiy yok, geri mi çektiler bu güncellemeyi acaba ??? Tel C7 ...
navifirmi kurdum ordan nasl guncelleme yapıcam yardımcı olabilcek varmı?
telefonun rm koduna göre ve ürün koduna göre yazılım dosyalarını indir daha sonra phoenixten yazılımı telefona flashla
flv leri dosya yöneticisinden direk oynatıyor mu düzeltmişler mi flv sorununu

ben hack yapamadım restore etmiyor verdiğin program kardeş acaba yanlış bişey mi yaptımBelle Refreh HACKLENDİ ! Buyrun
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...hack-by-symbianhacker-688011.html#post5172803