Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

asrabi

asrabi

Üye
belco ustanın cfw kullanıyorum güncellemeyi yüklemiyor uyumlu deil diyor yenidenmi flash atıcam şimdi

SilentOne

SilentOne

Üye
beyler suan galaxy s3 u nokia suilte ile belle yukluyorum :D şaka bir yanada tekrardan hayırlı olsun hakketen androidde durumlar symbianda sıkıntılı onu diyeyim ve nedendir bilmem 5800 ı gitti v60 geldi c6-01 gitti belee refresh geldi s3 u satıp android 5 gelirse ankesorlu telfona geçicem :D sunu diyeyim en kolay yazılım yukleme işi symbianda andoride rom attın mı efs klasorunu yedeklemek lazım ama once root atman lazım bizdeki hack oda kasıntı ama suan elimde arkın c6-01 i var flash attım telefonda serilesme var işlemcide artıs yok artıs olduqunu quad core işlemcili makine kullandktan sonra rahat anlıyon ama baya sağlam optimizasyon var sistem dosyalarına baktımda temelde güzel değişiklikler yapmıslar bu arada downrage yapacaklar dikkat etsin telfon brick olabilir romda kalıcı değişmler yapmıslar fp2 nin lite surumun gelmesi haberi çok iyi demekki nokia belle ye yonelik hala yatırım var belleyi nokia hala koz olarak saklıyor wp den bişi çıkmassa belleden dewam edecekler orası kesinlesti çok guvenlik onlemleri iyi anlınmıs belli olur ama hakkaten neden foruma girerken kasıyor onu pek çozemedim site kurucusu bi mobil kodları bir kontrol etsin biyerde sıkıntı var bu arada hayırlı olsun darısı bize 4.1 jb ye artık :D

serinaga

serinaga

Üye
YAW arkadaşlar Navifirm'den baktım, telden baktım şimdi hiç bişiy yok, geri mi çektiler bu güncellemeyi acaba ??? Tel C7 ...

angmar55

angmar55

Üye
YAW arkadaşlar Navifirm'den baktım, telden baktım şimdi hiç bişiy yok, geri mi çektiler bu güncellemeyi acaba ??? Tel C7 ...

Bende c7 sorunsuz gözüküyor reflesh güncellemesi navifirm+ 1.7 plus indir prgramı aç sol üstte Clear Local Cache yazar ona bas ve listenin tekrar yenilenmesini bekle ve tekrar kontrol et.

msy2017

msy2017

Üye
ben de hala yok ama artık bir nedenim var benim cihaz turkcell çıkışlı zaten yazılımı tekrar yüklediğimde birkaç turkcell uygulaması geliyor yani product code operatörle alakalı bu yüzden ben hala bekliyorum...

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
sosyal ağlarda değişme olmuş mu acaba html5 in gelmesiyle sosyal ağlar değişmiş mi arkadaşlar :) ?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Navifirm sürekli XML belgesinde bir hata var diyip duruyor bu denen oluyor?
hiçbirşey yükleyemiyorum..Net Frameworku 4.0 yaptım üstünede gelen 5-6 güncellemeyi yaptım ama çalışmıyor.. hep değişik anlarda bu hata fırlıyor

smysmy00

Üye
navifirmi kurdum ordan nasl guncelleme yapıcam yardımcı olabilcek varmı?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
navifirmi kurdum ordan nasl guncelleme yapıcam yardımcı olabilcek varmı?

telefonun rm koduna göre ve ürün koduna göre yazılım dosyalarını indir daha sonra phoenixten yazılımı telefona flashla

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaşlar en başından beri söylüyorum :) işlemci hızını görmek için phonetinfo programını kurun telefonunuza.en iyi bu şekilde görebilirsiniz.forumda mevcut program.

mert41994

mert41994

Üye
hack gitti bende arkadaşlar. Aynı şekilde hack atılacakmi yoksa değişti mi? Yorumlardan anladığım kadarıyla biraz korumaya almış nokia kendini

aslankaplants

aslankaplants

Üye
Bana hâlâ çıkmadı. Niye acaba product cody k. Amerika ondan mı acaba.çıkınca zaten hacklendi.format atıp yüklicem. Ama bende niye yok:(

fLuke!

fLuke!

Üye
nokia ilginç bişeyler yapıyor ama hadi bakalım.:hmmm

smysmy00

Üye

telefonun rm koduna göre ve ürün koduna göre yazılım dosyalarını indir daha sonra phoenixten yazılımı telefona flashla

hocam 111-040-1511 de urun kodunu bulamadm dierlerinde var hangisini indircem anlamadm

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
flv leri dosya yöneticisinden direk oynatıyor mu düzeltmişler mi flv sorununu

blackcemre

Üye
phonet infodan baktım e7 187mhz

msy2017

msy2017

Üye
phonet info ve bunun gibi diğer programlar doğru gösyermiyor 187 mhz olur mu ya?

msy2017

msy2017

Üye
millet hacklemeye çalışıyor bana gelmedi bile.!!!

Üst Alt