Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Bunda radyo goruntulu konusma akilli kaydirma ve duraklatma calisiyor mu bide incallui acik kaliyor mu
akıllı kaydırma akıllı duraklatma yok bu romda ama radyo görüntülü konuşma hepsi çalışıyorum bide ultra güç tasarrufu moduda var ama malesef incallui açık kalıyor arka planda

ezezel

ezezel

Üye
aziz hocam bu perseo mastergold dosyası senin note 4 v2 romuna kurulabiliyo mu? yoksa sadece dn4 roma mı flaşlanabiliyor?

mhmzergn

mhmzergn

Üye
bir sorum olacaktı mesela qs final romdan begendigim seyleri bu romun icine atıp kursam bunlar calısır mı yani system apps icine atsam olur mu
@aziz04 hocam yardım eder misin

helppo

helppo

Üye
Aziz kaç gün dür nerdesın seni takip ediyorum bende forum u terk ettiği sandım

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
aziz kardeşim bu qs final sürümünü nasıl blekotaya uyarlayabilirm blekota ki bug ve gecikmeler var ama qs final sürümü üzerine tekrar düzenlersem süper bir rom olur diye düşünüyorum

tolgahk9300

tolgahk9300

Üye
ben yeni üye oldum note 4 romu tüm yoruları okudum 39 sayfa 2gün giden rom s5 lite rom u s5 lite v1 şarjı nasıl gidiyor :D
note 4 romda twiter girince dondu ve reset atıı bide systeam uı durduruldu hatası aldım çözümü varmı arkadaşlar

Adem Da

Adem Da

Üye
Aziz kardesim ellerine saglik

4.3 orjinal rom da note 4 arama ekrani ve rehberi nasil ekleyebilirim
tesekkurler

morki05

morki05

Üye
Aziz kardesim ellerine saglik

4.3 orjinal rom da note 4 arama ekrani ve rehberi nasil ekleyebilirim
tesekkurler
orjinal rootlanmamış romlara bu türden eklentiler yapamazsın ancak nova veya apex launcher kullanabilrisin

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Adem Da

Adem Da

Üye
Telefon rootlu .
note 4 de arama yaparken ekrani kucultme var bidr arama geldiginde herhangi bi uygulama varsa yine kucuk acilir ekran gibi geliyo

morki05

morki05

Üye
Telefon rootlu .
note 4 de arama yaparken ekrani kucultme var bidr arama geldiginde herhangi bi uygulama varsa yine kucuk acilir ekran gibi geliyo

ilk sorunda 4.3 orjinal romdan bahsetmiştin.
fotoğraf çekip paylaşabilrmisin.

Adem Da

Adem Da

Üye
Suan foto atamiyom orjinal 4.3 rootlu room

Adem Da

Adem Da

Üye
Elimde android phone k2 modelinde bi tlf var acilmiyo android yazisinda kaliyo
telefonu download yada recovery e geciremiyorum
bi fikri olan varmi acaba
tlf cinden geldi

dukewipen

Üye
Aziz hocam,
bir problem yakaladım. E-posta uygulaması normalde mail atıyor ama reply dediğimiz zaman direk hataya düşüyor. (eposta durduruldu)

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama yöneticisinden e posta verilerini temizleyerek tekrar deneyebilir misiniz?

Üst Alt