Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)
Görüntülü arama için çözüm bulmaya çalışıyorum zaten tek takıldığım sorun bu...
Dilersen bu zaman zarfında tango, skype gibi alternatifler kullanabilirsin
aziz bey wifi modem olarak kullanmayla alakali birsey demediniz. fix leme felan var mi. internet dagitmiyor. ac kapa yapiyor dagitmayi. olece kaldim. yardimci olursaniz cok sevinirim. rom gercekten guzel elinize saglik
Bayağı bi cömertsin hocam
Millet net bulamıyor sen dağıtıyorsun
Şaka bir yana bu sorun için ancak fix hazırlamam gerekiyor
Sana gerekli dosyaları veririm ama sonradan roma entegre etmek hem biraz karışık hemde hata verir
Bu yüzden biraz beklemeni rica edeceğim Yada şimdilik bu özelliği sorunsuz çalışan bir roma geçmeni tavsiye edeceğim
faruk349
Üye
yani fix olarak gerekli dosyalari burdan versen cok iyi olur. bir kac kiside ayni dertten muzdarip. hersey icin sagol.
mtrhsts
Üye
Arkadaşlar bende en son note 4 romandan sonra S5 romunu denedim ve sonuç olarak stock 4.3 Norveç romuna geri döndüm ve fark çok bazı şeyler eksik fakat fazlası çok hız farkı süper herkese tavsiye ederim tertemiz bir S3 ünüz olsun [emoji6] ...
Bayağı bi cömertsin hocam
Millet net bulamıyor sen dağıtıyorsun
Şaka bir yana bu sorun için ancak fix hazırlamam gerekiyor
Sana gerekli dosyaları veririm ama sonradan roma entegre etmek hem biraz karışık hemde hata verir
Bu yüzden biraz beklemeni rica edeceğim Yada şimdilik bu özelliği sorunsuz çalışan bir roma geçmeni tavsiye edeceğim