yok hocam bana göre öyle geldi zaten ozaman 4 gözle note 4 v3 bekliyorum teşekkür ederim bu arada s5 romunuz gayet stabil gerçi ilk gün ama şuanda bir hataya rastlamadım
Tam 8 saattir Note 4 romu üzerinde çalışıyorum sizler için...
Sizlerden tek bir isteğim var o da konuyu beğenmeniz.
Romda hata olabilir, istediğiniz gibi olmayabilir ama sadece emeği beğenin ki bende daha fazla emek harcayabileyim
Edit: Buldogs74ts; Blekota; qaraqumus gibi yıllardır rom geliştirme işlerini yapanlar bile tam olarak sıfır hata rom yapamıyorlar
Romda hata olabilir, istediğiniz gibi olmayabilir ama sadece emeği beğenin ki bende daha fazla emek harcayabileyim
Edit: Buldogs74ts; Blekota; qaraqumus gibi yıllardır rom geliştirme işlerini yapanlar bile tam olarak sıfır hata rom yapamıyorlar
hocam herzaman emeğinizin arkasındayız yanlış anlamayın lütfen beni bizimle bu kadar ilgilenen bir geliştirici bulmak oldukca zor
itirazı olan kendisi yapmaya kalksın da zorlukları bir görsün
Note 4 romda radyo sorununu çözdüm geriye 3g arama kaldı bununda bir çaresini bulmaya çalışacağım.
Bu sorunu gidermeyene kadar Note 4 v3 romu yayınlamayı düşünmüyorum...!
Bu yüzden Note 4 v3 ne zaman yayınlanacak diye sorular sormayın lütfen, Rica ediyorum...
Note 4 romda radyo sorununu çözdüm geriye 3g arama kaldı bununda bir çaresini bulmaya çalışacağım.
Bu sorunu gidermeyene kadar Note 4 v3 romu yayınlamayı düşünmüyorum...!
Bu yüzden Note 4 v3 ne zaman yayınlanacak diye sorular sormayın lütfen, Rica ediyorum...
aziz kardeşim s5 browher varya o bir süre sonra durduruldu diyor bunun bir çözümü var mı
çözümü yoksa eğer s3 browsherda kullanırım
Aziz kardeşim v11 romu için verdiğin sfinder zip flashladım ama hala sfinder gitmedi