Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
aziz usta ben xdada yayinlanan blekota v11i kullanıyorum Rehberden atma sorunu var kendi romunda sorunu gidermisssin hocam sorunu nasıl giderdigini anlatabilirmisin emegine sağlık hocam ;)

dukewipen

Üye
Sizler için Daha kolay olması için zip hazırladım
Hesap makinası isteyenler Aşağıdaki dosyayı cwm'den flashlayın

S_Finder kaldırmak isteyenler aşağıdaki dosyayı cwmden flashlayın
us ben şu ana ekranda flipboard çalışssın istiyorum ama uygulama yok diyor. Flipboard yükledim ama yine görmedi onun için tavsiyen var mı?

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Youtubedan video izleme sorunu var

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
us ben şu ana ekranda flipboard çalışssın istiyorum ama uygulama yok diyor. Flipboard yükledim ama yine görmedi onun için tavsiyen var mı?
Flipboard isteyenler ki nadir isteyenler olacaktır. Aşağıdaki dosyayı cwm'den flashlasın

arhtur89

Üye
Azizkardes bende yeni aldığım dubai den note 4 910v model telefonum ama rom hiç atmadım Türkçeye ceviremiyoum mobil interneti kullanımıyorum.rom atmam gerekiyorte biliyorum amam profesyonel kullanıcı değilim uygulayacağım yöntemleri gösterirseniz yapabileceme inanaıyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılar

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
aziz kardeş bi yardımcı olur musun mobil veride 4g yazmıyo bide youtubedan video izleyemiyorum

dukewipen

Üye
usta kernel 7.4 yaptıkdan sonra usb ile bilgisayara bağlanınca görmüyor sanırım hata ayıklama modunda kaldı, onu nerden kapatıcaz??

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Azizkardes bende yeni aldığım dubai den note 4 910v model telefonum ama rom hiç atmadım Türkçeye ceviremiyoum mobil interneti kullanımıyorum.rom atmam gerekiyorte biliyorum amam profesyonel kullanıcı değilim uygulayacağım yöntemleri gösterirseniz yapabileceme inanaıyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılar
Rom atmana gerek yok en güncel rom kurulu. Biraz daha bekle lollipop gelecek
Cihazın garantisi yoksa root edip csc'ye dil dosyası ekleyebilirsin
Ama türkçe dil olması gerekir ayarlardan kontrol edip öyle deneyin

dukewipen

Üye
usb hata ayıklamayı kapattım yine windows tanınmayan cihaz diyor??

uzman47

uzman47

Üye
usta kernel 7.4 yaptıkdan sonra usb ile bilgisayara bağlanınca görmüyor sanırım hata ayıklama modunda kaldı, onu nerden kapatıcaz??
Kardesim bu 4.4.2 rom 6.4 boeffla yuklucen bilgine

uzman47

uzman47

Üye
Kernel temizleme zipiyle kernelini temizle daha sonra 6.4 u flashla...

arhtur89

Üye
Aziz kardeş dediğim gibi profesyonel değilim cihazım garantili değil rot nasıl yapılır ve csc dosyaını nerden bulur ve atabiliri bunun için bana yardımcı olursanız cok sevinecem lütfen mabil internetide kullanamaıyorum saygılar

dukewipen

Üye
Anlamadım ben samsung driver bulup deniyorum gene bilgisayar görmüyor. Acaba bu note 4 rom da usb driver eksik mi Aziz hocam??

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadım ben samsung driver bulup deniyorum gene bilgisayar görmüyor. Acaba bu note 4 rom da usb driver eksik mi Aziz hocam??
Bu note 4 romlarda genel bir sorundu şimdiye kadar kies apk'nın ekliğinden kaynaklanan bir durum.
Aziz kardeş dediğim gibi profesyonel değilim cihazım garantili değil rot nasıl yapılır ve csc dosyaını nerden bulur ve atabiliri bunun için bana yardımcı olursanız cok sevinecem lütfen mabil internetide kullanamaıyorum saygılar
Hocam şuan inan fazla vaktim yok daha sonra detaylı bir şekilde ne yapman gerektiğini yazarım

• Beğen
Tepkiler: Hefey

arhtur89

Üye
Cok memnun olurum teşekkür ediyorum unutmamamı diliyorum saygılar

uzman47

uzman47

Üye
Usb hata ayiklama modunu kapatmak istiyorsan gelistirici seceneklerine girecen..

ferhatcee

ferhatcee

Üye
mp3 dosyalarını zil sesi olarak atayamıyoruz

GreaTH

GreaTH

Üye
Sizler için Daha kolay olması için zip hazırladım
Hesap makinası isteyenler Aşağıdaki dosyayı cwm'den flashlayın

S_Finder kaldırmak isteyenler aşağıdaki dosyayı cwmden flashlayın

S finder bende gitmiyor hocam flashladim dosyayi ama olmadi

Üst Alt