nurettin_123
Üye
Avea hakkında eleştirlieri paylaşacağınız Bir Konu yaratmak istedin paylaşımlar için teşekkürler
Avea'yı Eleştiriyorum Çünkü;
KAPSAMA ALANI sorunu hala çözülemedi.
MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİNİN EN GEÇ ÇÖZÜLDÜĞÜ GSM'dir
Katkılarınızı Beklerim
Avea hakkında eleştirlieri paylaşacağınız Bir Konu yaratmak istedin paylaşımlar için teşekkürler
Avea'yı Eleştiriyorum Çünkü;
KAPSAMA ALANI sorunu hala çözülemedi.
MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİNİN EN GEÇ ÇÖZÜLDÜĞÜ GSM'dir
Katkılarınızı Beklerim
Avea yı eleştiriyorum. Çünkü
1-) dolandırıcı. İnternet paketi aboneye haber vermeden sürekli kendini yeniliyor durumu çakmazsanız olan giden paranıza oluyor
2-) dolandırıcı. Telefon ayarlarını kontör karşılığında istiyorsunuz. Para vermenize rağmen ayarlar düzgün gelmiyor. Ardından bir daha istiyorsunuz. İki isteğinizde aynı anda gerçekleştiriliyor. Çift ücret düşüyor.
3-) yalancı. Kapsama alanı sorununu çözdük diyor ama hala Ankara da yerlerde sürünüyor.
4-) Eski abonelerine değer vermiyor. 100 kontörlü hattı 7 YTL ye satıyor ama 100 kontörü 17 YTL ye.
--------------- Ekleme ---------------
En önemli nedenlerden birini unutmuşum arkadaşlar
5-) Müşteri hizmetleri, günlük yaşamda dayanamayıp tekme tokat gireceğim kadar anlaşıysız, bencil ve ukala.
senin gene iyiymiş benim ankaradan istanbula yolculuk vardı kuzenime mesaj attım sabah 5 de iniyorum beni haremden al diye Allahtan daha önceden konuşulmuştuda kuzenimin aklında kalmış gelip aldı beni sonra arabaya bindik giderken mesaj geldi sabah 5 de iniyorum beni haremden al otobüs mesajdan hızlı gitti anliyacağınız aveaya kocaman birArkadaşa attığım mesajı attıktan 10 dakka sonra yanımda otururken aldı.....
avea yı eleştiriyorum çünkü;
2 bina aşağımızda baz istasyonu olduğu halde cam kenarına gelmeden çekmiyor konuşamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?