Atatürk'ü sevmeyen bu kadın kim?

Sponsorlu Bağlantılar

omayra

Üye
Mesele, bir insanı sevmek değildir. Atatürk, bir düşüncedir, bir sistemdir. O da kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Atatürk'ü sevmek demek, yaptıklarını, devrimlerini, düşüncelerini sevmek demektir. O nedenle "Atatürk bir insan, onun seveni de sevmeyeni de olabilir" denilerek konu masumane bir tartışma gibi gösterilmesin. Atatürk'ü sevmemek demek, devrimci, laik, demokratik, sosyal, hukuk devletini sevmemek demektir. Atatürk'ün dediği gibi "Benim naçiz vücudum, elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır". Bu düşünce sistemi içerisinde yurt dışına iltica ederek Türkiye Cumhuriyeti'ni kötüleyen(!) (zira kötülemezse iltica talebi haklı görülmez!) bu kadının derdi Atatürk değil, kurmuş olduğu bağımsız demokratik devlettir. Bugünkü Türkiye Cumhuriyeti'nin borç batağında yüzmesi ve bunun getirdiği olumsuzluklar, var olan adı konulmamış kapitülasyonlar, Düyun-u Umumiye'nin yansıması olan IMF yönetimi altında bulunmamız, Atatürk'ün değil, sonrasında gelen kötü idarecilerin kabahatidir. Zira savaştan çıkmış yorgun Anadolu insanının, yeni Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu anda ve Atatürk'ün sağlığında beş kuruş borcu ve en küçük esareti bulunmuyordu. Bugün Atatürk'ü, daha doğrusu fikirlerini sevmediğini iddia edenlerin adı şu anda konulan ise, işgal kuvvetlerinin askerlerinin kanlarını damarlarında taşımıyorlar ise, bu Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde milyonlarca şehidimizin canları pahasına gerçekleşmiştir. Saygı elbette duymak zorunda her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı!

FerreT

FerreT

Üye
bu bölümde baya bi konu dışıymış..

leiche

leiche

Emekli Yönetici
omayra :alkis

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
bence konu kapatılmalı !!!!!!!!!!!!!!!!

_KadirşinaS_

Üye
Mesele, bir insanı sevmek değildir. Atatürk, bir düşüncedir, bir sistemdir. O da kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Atatürk'ü sevmek demek, yaptıklarını, devrimlerini, düşüncelerini sevmek demektir. O nedenle "Atatürk bir insan, onun seveni de sevmeyeni de olabilir" denilerek konu masumane bir tartışma gibi gösterilmesin. Atatürk'ü sevmemek demek, devrimci, laik, demokratik, sosyal, hukuk devletini sevmemek demektir. Atatürk'ün dediği gibi "Benim naçiz vücudum, elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır". Bu düşünce sistemi içerisinde yurt dışına iltica ederek Türkiye Cumhuriyeti'ni kötüleyen(!) (zira kötülemezse iltica talebi haklı görülmez!) bu kadının derdi Atatürk değil, kurmuş olduğu bağımsız demokratik devlettir. Bugünkü Türkiye Cumhuriyeti'nin borç batağında yüzmesi ve bunun getirdiği olumsuzluklar, var olan adı konulmamış kapitülasyonlar, Düyun-u Umumiye'nin yansıması olan IMF yönetimi altında bulunmamız, Atatürk'ün değil, sonrasında gelen kötü idarecilerin kabahatidir. Zira savaştan çıkmış yorgun Anadolu insanının, yeni Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu anda ve Atatürk'ün sağlığında beş kuruş borcu ve en küçük esareti bulunmuyordu. Bugün Atatürk'ü, daha doğrusu fikirlerini sevmediğini iddia edenlerin adı şu anda konulan ise, işgal kuvvetlerinin askerlerinin kanlarını damarlarında taşımıyorlar ise, bu Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde milyonlarca şehidimizin canları pahasına gerçekleşmiştir. Saygı elbette duymak zorunda her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı!

Söylediklerin noktası, vigülüne kadar doğrudur. Ama suç bu kızda değil. Atatürk'ün ilkelerini ve devrimlerini, kendi düşüncelerini kabul ettirmek için şiddetle çarpıtanlardadır. O kişiler bu bayan gibi daha nice insanların yetişmesine; Atatürk'ü, Cumhuriyet'i,Laikliği, Demokrasiyi yanlış anlamalarına sebep olmuşlardır..

mavis45

mavis45

Üye

Tbmm açılışı
Sanırım bu fotoğraf her iki keskin uca da kapak olur (Keskin uçlar= Din yobazı ve Laiklik yobazı)

Atamız bize bu toprakları bırakırken üçbeş çapulcu alıp götürsün diye bırakmadı.

arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum Atatürk sonuna kadar herşeyin en iyisini yaptı din insanların kendi iradelerine mahsus birşeydir dinimiz de böyle emrediyor atatürk dinsiz olsaydı bizim tarafımızda yer almazdı bizi kurtarmak için uğraşmazdı ve şuan hiç kimse kendi dinini seçemezdi kim bilir hangi ülkenin boyunduruğu altında olacaktık ve Atatürk'ü sevmiyorum inanmıyorum diyenlere sesleniyorum bilmem dikkatinizi çekti mi ama şimdiye kadar dinlediğim her mevlütte Atatürk'ün ruhuna dualar gönderiliyor Allah'a şükrediliyor Atatürk gibi birisi vatanımızı kurtardığı için

Hellboy®

Hellboy®

Üye
arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum Atatürk sonuna kadar herşeyin en iyisini yaptı din insanların kendi iradelerine mahsus birşeydir dinimiz de böyle emrediyor atatürk dinsiz olsaydı bizim tarafımızda yer almazdı bizi kurtarmak için uğraşmazdı ve şuan hiç kimse kendi dinini seçemezdi kim bilir hangi ülkenin boyunduruğu altında olacaktık ve Atatürk'ü sevmiyorum inanmıyorum diyenlere sesleniyorum bilmem dikkatinizi çekti mi ama şimdiye kadar dinlediğim her mevlütte Atatürk'ün ruhuna dualar gönderiliyor Allah'a şükrediliyor Atatürk gibi birisi vatanımızı kurtardığı için
gercekten tebrik ederim güzel bir noktaya degındın
Ama anlamasını bilene iste ;)

kurt bey

kurt bey

Üye
Herkes kadının saçma konuştu konusunda mutabık olduğuna göre konunun kilitmesi en doğrusu olacaktır. Bu dk itibaren körler sağırlar birbirini ağırlar gibi beşey olur bence :)

toprakumit

toprakumit

Üye
Öncelikle bu konu hakkında yorum yapmak istemedim.. Ama yorumları görünce bende bir şeyler ekleyeyim dedim. Bu konu hakkında konuşulacak çok şey var. Bu Vatan toprakları için ne kadar kan döktüğümüz belli ve açıkcası bu da bizi bir ülke yapıyor. Eğer şu anda o kanlar akmasaydı ve ULU ÖNDER ATATÜRK bizim önderimiz olarak bilgi ve tecrübesini kullanmasaydı. Şu anda ULUÖNDER ATATÜRK ' e laf söyleyenler belki olacak belki olmayacaktı. Bu dünyada en kötü şey tabi uluslar ve ülkeler için sömürge altında yaşamaktır. Bir ekmeğe yada ekmek değil 100 gram una bile muhtaç kalacaklardı. Açlıktan belki Kendilerini tanımayacak ve bu konular hakkında da konuşmayacaklardı. İşte şu anda CUMHURİYET 'imize bağlı bir ülke olduğu için şu anda kimseden korkmadan konuşabiliyorlar... Bunu neye göre söyleyebilirler. Şu anda Evlerinde rahatça yatabilmeleri ve yaşayabilmeleri bu ülkeyi bugünlere getiren ULUÖNDER ATATÜRK ve bunun uğrunda ölen Türk Mehmetçiğine borçlulardır. Eğer bunlar namaz falan kılıyolarsa (Hiç sanmıyorum) Her rekattan sonra onların ruhları için dua etmeleri lazımdır. Bu konu hakkında gerçekten söylenecek çok söz var. ULUÖNDER ATATÜRK bir askerdi ve de bir Komutandı. Demekki TSK yı ve askerleri sevmeyen kişiler pkk Terör örgütüne yada HİZBULLAHÇILARA yardım ve yataklık etmeyi seven kişilerdir. Ben TSK mensubunun ve Vatan için en fazla canını veren JANDARMA sınıfına mensup bir ASTSUBAYIM ve bu kişilerin yataklarında rahat uyuyabilmeleri ve SEVGİLİLERİ İLE elele gönül rahatlığı ile gezebilmeleri açısından dağlarda ve metropolde güvenliği sağladığım için kendimden utanıyorum.... Onların rahatı için ben kendi CANIMI HİÇE SAYIYORUM... Eğer onlarda böyle düşünüp ve konuşuyorlarsa HELAL OLSUN ve onları alkışlıyorum :alkis: Onlarında Bu Cumhuriyet üzerinde TÜRK olmalarından UTANIYORUM....

mavis45

mavis45

Üye
Öncelikle bu konu hakkında yorum yapmak istemedim.. Ama yorumları görünce bende bir şeyler ekleyeyim dedim. Bu konu hakkında konuşulacak çok şey var. Bu Vatan toprakları için ne kadar kan döktüğümüz belli ve açıkcası bu da bizi bir ülke yapıyor. Eğer şu anda o kanlar akmasaydı ve ULU ÖNDER ATATÜRK bizim önderimiz olarak bilgi ve tecrübesini kullanmasaydı. Şu anda ULUÖNDER ATATÜRK ' e laf söyleyenler belki olacak belki olmayacaktı. Bu dünyada en kötü şey tabi uluslar ve ülkeler için sömürge altında yaşamaktır. Bir ekmeğe yada ekmek değil 100 gram una bile muhtaç kalacaklardı. Açlıktan belki Kendilerini tanımayacak ve bu konular hakkında da konuşmayacaklardı. İşte şu anda CUMHURİYET 'imize bağlı bir ülke olduğu için şu anda kimseden korkmadan konuşabiliyorlar... Bunu neye göre söyleyebilirler. Şu anda Evlerinde rahatça yatabilmeleri ve yaşayabilmeleri bu ülkeyi bugünlere getiren ULUÖNDER ATATÜRK ve bunun uğrunda ölen Türk Mehmetçiğine borçlulardır. Eğer bunlar namaz falan kılıyolarsa (Hiç sanmıyorum) Her rekattan sonra onların ruhları için dua etmeleri lazımdır. Bu konu hakkında gerçekten söylenecek çok söz var. ULUÖNDER ATATÜRK bir askerdi ve de bir Komutandı. Demekki TSK yı ve askerleri sevmeyen kişiler pkk Terör örgütüne yada HİZBULLAHÇILARA yardım ve yataklık etmeyi seven kişilerdir. Ben TSK mensubunun ve Vatan için en fazla canını veren JANDARMA sınıfına mensup bir ASTSUBAYIM ve bu kişilerin yataklarında rahat uyuyabilmeleri ve SEVGİLİLERİ İLE elele gönül rahatlığı ile gezebilmeleri açısından dağlarda ve metropolde güvenliği sağladığım için kendimden utanıyorum.... Onların rahatı için ben kendi CANIMI HİÇE SAYIYORUM... Eğer onlarda böyle düşünüp ve konuşuyorlarsa HELAL OLSUN ve onları alkışlıyorum :alkis: Onlarında Bu Cumhuriyet üzerinde TÜRK olmalarından UTANIYORUM....
gerçekten çok güzel bir açıklama umarım at gözlükleri takanlar da ne demek istediğimizi anlarlar

_KadirşinaS_

Üye
gerçekten çok güzel bir açıklama umarım at gözlükleri takanlar da ne demek istediğimizi anlarlar
Aynı şeyi ben de can-ı gönülden diliyorum.

Bu konuya koyulabilecek en güzel nokta... BUDUR...

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bir türk askerine yakışabilecek en güzel cevabı veriyor toprak.
benim kankam dağda sırf o ş.refsizler evet nankör ş.erefsizler rahat uyusun diye dağda pusu kuruyor. o ne dediğini bilmezler evde karpuz kavun yerken benim türk askerim yeri geliyor canını veriyor. kimin için ya? kimin için toprak dağda kahpe pkk'lı kovalıyor? kimin için kelle koltukta yaşıyor? kimin için her sabah 6 da uyanıyor? toprak kimi koruyor türk askeri kimi koruyor? ben söyliyeyim hak edenler haiç 1 avuç ş.erefsiz için. ve bende utanıyorum hem bu insan diye adlandırılan varlıklarla ama insanlıktan uzak nankör hemde ülkeyi yönetiyorum diyerek yavaş yavaş ülkeyi satan kişilerle aynı ülkede onlarla aynı kefene koyulduğum için UTANIYORUM ! ! !

mavis45

mavis45

Üye
bu insanlar artık çığrından çıktı diyorum o kadar askerimiz kim için savaşıyor anlamıyorum ki tek amaçları vatanı ayakta tutmak ama ne faydası var ki vatan toprakları karış karış satılıyor allah sonumuzu hayır etsin

FerreT

FerreT

Üye
Alkışlanacak bi durum.100 kurdun arasında,ben koyunum demek cesaret ister..:perde:
Ben iyisimi program Türkçeleştirmeye devam edeyim..konu dışına gelince konudan değil,benliğimden çıkıyorum

kyoman

kyoman

Üye
İster dua et , ister itaat et beni ilgilendirmez , Kimse senin Atanı dinsiz imansız demedi, konu da ve konunun yorumlarında rastlamadım , Atatürk dinsizdir diye.. Sen seve bilirsin fakat benimde sevmemi isteyemezsin Sevmiyoruz diye çıkıp ana avrat küfür etmedik.

Demekki TSK yı ve askerleri sevmeyen kişiler pkk Terör örgütüne yada HİZBULLAHÇILARA yardım ve yataklık etmeyi seven kişilerdir. Ben TSK mensubunun ve Vatan için en fazla canını veren JANDARMA sınıfına mensup bir ASTSUBAYIM ve bu kişilerin yataklarında rahat uyuyabilmeleri ve SEVGİLİLERİ İLE elele gönül rahatlığı ile gezebilmeleri açısından dağlarda ve metropolde güvenliği sağladığım için kendimden utanıyorum.... Onların rahatı için ben kendi CANIMI HİÇE SAYIYORUM... Eğer onlarda böyle düşünüp ve konuşuyorlarsa HELAL OLSUN ve onları alkışlıyorum :alkis: Onlarında Bu Cumhuriyet üzerinde TÜRK olmalarından UTANIYORUM....
Bence konuyla hiç alakası yok . Atatürkü sevmemek demek , ülke düşmanı olmak demek mi ?
Biz Atatürkü sevmedik diye askerlikten muhaf mı olcaz.. Bizde sen gibi askerliğimizi yaptık ve yapacazda..
Beyler , bayanlar bırakın bu işleri , sizde iyi biliyorsunuz zorla güzellik olmaz. İsteyen sever , isteyen sevmez .

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
akpnin gerçek yuzunu bu kadın ortaya cıkardı

_KadirşinaS_

Üye

Yahu ne alakası var şimdi? Niye her konuyu döndürüp dolaştırıp AKP'ye dayandırıyorsunuz? Bu kadar boş yorum yazmayın. Bence de bu kadının ve bunun gibi birçoğunun böyle düşünmesinin sebebi ,CHP 'nin yaptığı hareketler ve bu hareketleri hep "Atatürk'ün Partisiyiz" diyerek yapmalarıdır. Bu ülkeyi yobazlaştıran da,irticayı körükleyen de CHP'dir.Buna ne diyeceksin?:hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

AKP ile alakası nedir..Hem akp yi tek bir kişimi barındırıyor.BOŞ KONUŞMAYIN..AKPNİN GERÇEK YÜZÜNÜ HALK ORTAYA CIKARDI;) Merak etme sen.:oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ulan hem T.C devletinİN üniversitesinde okuyor hemde atatürkü sevmiyor ulan bu okulu okuyup bu ülkede atatürk olmasa nasıl yaşardın geberirdin be...
neymiş humeyniyi seviyormuş humeyni okutuyor ya bu kadını lafa bak :sahan2::sahan:

Üst Alt