Atatürk'ü sevmeyen bu kadın kim?

Sponsorlu Bağlantılar

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
Atatürk'ü sevmeyen bu kadın kim?
"Humeyni'yi seviyorum, Atatürk'ü sevmiyorum" diyen Nuray Canan Bezirgan, 7 yıl önce Kanada'ya iltica etti.

Nuray Canan Bezirgan.
Nuray Canan Bezirgan, İstanbul Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tibbi Dökümantasyon Bölümü ikinci sınıf öğrencisiyken başörtülü sınava girmek isteyince 6 ay ceza aldı. Cezası ertelenince Kanada'ya iltica etti ve 7 yıl orada yaşadı.

7 yıl aradan sonra Türkiye’ye dönme kararı ise şöyle açıklıyor: Oğlum kardeşleri, arkadaşları ve bizimle iletişim kurarken İngilizce’yi tercih etmeye başladı. Müslüman nüfusun az olması da diğer bir etken oldu. Kanada vatandaşlarıyla bu bağlamda ortak paydamız az olduğundan Türkiye’yi özlüyordum. Hem çocuklarımın kültürel erozyona uğramalarının önüne geçmek hem de kendi kökümüz Türkiye’de olduğu için dönme kararı aldım."

Bezirgan, 2.5 saat içinde kabul edildiği Kanada vatandaşlığını neden kabul ettiğine dair soruya ise şöyle cevap veriyor: "Yasak beni kaçırtmadı. Amacım, bu mücadeleyi yurt dışına taşımaktı. Kaçacak kadar korkak olsaydım zaten Türkiye'de bu kadar kendimi öne atmazdım."

işte buyrun bide örf adeten bahse ediyor ATATÜRK'Ü sevmiyormuş neden geliyormuş türkiyeye TÜRKİYE ATAMIZ'INDIR
bende yavaş yavaş şüpelenmeye başladım acaba gercekten baş örtülünce kafaya bişeymi oluyo:allalla:
tabi istisnalar hariç

JrSparrow

JrSparrow

Üye
bn küfür ederdim bu kadına ama site banlar

kurt bey

kurt bey

Üye
hah bende kim açacak die bekliyodum bu mevzuyu :)

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
sevmesse sevmesın agzımı bozdurcak sımdı 75.000.000'dan 1 kısı eksılse bısı olmas :nono:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Zaten boyle bır fotoyla karsılacagımı bılıyordum artık ne desem kı ......................

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Onu düşman gibi eğiten kişilerin yüzüne tükürmek gerekli...

kurt bey

kurt bey

Üye
Bu sözler bu bayanın şahsi düşünceleri olduğu için umarım milyonlara mal etmeye kalkmazsınız :)

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye

_KadirşinaS_

Üye
İşte ceyda_ceren sizin bu kızdan hiçbir farkınız yok. O kadar cahil bir bayan ki kimle kimi kıyaslamış. Ve kendi vatandaşı, üstelik o vatanı kuran kişiye hakaret etmiş.Bu yaptığı ayıptır. Kol kırılır yen içinde kalır. Sevmese bile böyle bangır bangır reklam amaçlı bağırılmaz.

Siz de böylesiniz. Karşınızdakinin düşüncelerini anlamadan, eğer sizin görüşünüze karşı tek bir cümle söylemişse hep eleştirmeye başlıyorsunuz. Söyledikleri doğru olsa bile.

Haberdeki bayanla tek farkınız zıt kutuplardasınız. Ortak yanınız taktığınız at gözlükleri.

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
İşte ceyda_ceren sizin bu kızdan hiçbir farkınız yok. O kadar cahil bir bayan ki kimle kimi kıyaslamış. Ve kendi vatandaşı, üstelik o vatanı kuran kişiye hakaret etmiş.Bu yaptığı ayıptır. Kol kırılır yen içinde kalır. Sevmese bile böyle bangır bangır reklam amaçlı bağırılmaz.

Siz de böylesiniz. Karşınızdakinin düşüncelerini anlamadan, eğer sizin görüşünüze karşı tek bir cümle söylemişse hep eleştirmeye başlıyorsunuz. Söyledikleri doğru olsa bile.

Haberdeki bayanla tek farkınız zıt kutuplardasınız. Ortak yanınız taktığınız at gözlükleri.

kardes kisisel kavgalarınızı pm'le yada baska yolla yapın daha uygun olur cunku konu cok kotu sapıo :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
evinde rahat uyuyabilen kişilerin özellkle türk askerinin pkk ve her türlü şeyle mücade ederken ayağını uzatıp tv izleyip ve bize bu rahatlığı sunan başta atatürk sonra türk askerlerine karşı laf uzatanları insan olarak adlandırmıyorum. onlar hayvan bile değildir kaldıki hayvanlar bile sahibne itaat eder.

ne mutlu türküm diyene

_KadirşinaS_

Üye
kardes kisisel kavgalarınızı pm'le yada baska yolla yapın daha uygun olur :)

Başta konuya yorum yaptım zaten. Asıl amacım konuyu eleştirmek. Ama konuyu açan bayanı da uyarmak istedim sadece.Çünkü provokasyon kokan bir konu. Yine de hatalıysam kusura bakmayın. Zaten ben sadece konuyu açan bayanı değil, o görüşe ve haraket tarzına sahip herkesi eleştirdim.

toprakumit

toprakumit

Üye
Leiche harikasın kardeşim :)

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
Başta konuya yorum yaptım zaten. Asıl amacım konuyu eleştirmek. Ama konuyu açan bayanı da uyarmak istedim sadece.Çünkü provokasyon kokan bir konu. Yine de hatalıysam kusura bakmayın. Zaten ben sadece konuyu açan bayanı değil, o görüşe ve haraket tarzına sahip herkesi eleştirdim.

ok eyw :)

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi

BANA BAK KARDEŞİM BENIMLE DERDİN VARSA PM YOLLUYLA YAZ BURDA BENIM HAKKIMDA YORUM YAPAMAZSIN SEN BU HAKKI KENDINE VEREMEZSIN AT GÖZLÜĞÜ TAKANDA SENSIN BENCE NEDEN ÇÜNKÜ BENLE O KADINI BIR TUTUYORSUN BENI TANIMIYORSUN BİLE KİMİM NE İŞ YAPARIM NE İLE UĞRAŞIRIM SENI ARTIK KAYİLE BILE ALMAM ACTIĞIM KONULARADA YORUM YAPMAK ZORUNDA DEĞİLSİN ÇOK SİNİRİNİ BOZUYOSAM GÖRMEZDEN GEL ANLADINMI YADA DERDINI PM YOLU İLE ANLAT KONULARI SAPTIRMA İNSANIDA DURDUK YERE SİNİR ETME ANLADINMI GÜZEL KARDEŞİM :locked:
HA BİDE HATALI OLDUĞUM ZAMAN ELBETTE SUSARIM EVET BANA GÖRE ÇOĞU TÜRBANLI KADIN ATATÜRKÜ SEVMİYOR BUNUDA GÖRÜYORUZ MİTİNGLERDE ŞURDA BURDA

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
"Humeyni'yi seviyorum, Atatürk'ü sevmiyorum" diyen Nuray Canan Bezirgan, 7 yıl önce Kanada'ya iltica etti.

Nuray Canan Bezirgan.
Nuray Canan Bezirgan, İstanbul Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tibbi Dökümantasyon Bölümü ikinci sınıf öğrencisiyken başörtülü sınava girmek isteyince 6 ay ceza aldı. Cezası ertelenince Kanada'ya iltica etti ve 7 yıl orada yaşadı.

7 yıl aradan sonra Türkiye&#8217;ye dönme kararı ise şöyle açıklıyor: Oğlum kardeşleri, arkadaşları ve bizimle iletişim kurarken İngilizce&#8217;yi tercih etmeye başladı. Müslüman nüfusun az olması da diğer bir etken oldu. Kanada vatandaşlarıyla bu bağlamda ortak paydamız az olduğundan Türkiye&#8217;yi özlüyordum. Hem çocuklarımın kültürel erozyona uğramalarının önüne geçmek hem de kendi kökümüz Türkiye&#8217;de olduğu için dönme kararı aldım."

Bezirgan, 2.5 saat içinde kabul edildiği Kanada vatandaşlığını neden kabul ettiğine dair soruya ise şöyle cevap veriyor: "Yasak beni kaçırtmadı. Amacım, bu mücadeleyi yurt dışına taşımaktı. Kaçacak kadar korkak olsaydım zaten Türkiye'de bu kadar kendimi öne atmazdım."

işte buyrun bide örf adeten bahse ediyor ATATÜRK'Ü sevmiyormuş neden geliyormuş türkiyeye TÜRKİYE ATAMIZ'INDIR
bende yavaş yavaş şüpelenmeye başladım acaba gercekten baş örtülünce kafaya bişeymi oluyo:allalla:
tabi istisnalar hariç

Gerçekten bu yorumu kendinize yakıştırdınız mı? Üzüldüm bu yorumunuza ceyda hanım.

Atatürkü sevmemesi onun cahilliğidir..

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
diablos&#8482;;919366' Alıntı:
gerçekten Bu Yorumu Kendinize Yakıştırdınız Mı? üzüldüm Bu Yorumunuza Ceyda Hanım.

atatürkü Sevmemesi Onun Cahilliğidir..
Elbetteki Onun Cahilliği Ama Bu Ve Bunu Gibi Birçok örnekler Gördüm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Peki böyle demeniz ne oluyor.?

tabi istisnalar hariç

Hellboy®

Hellboy®

Üye
DiaBLoS&#8482;;919386' Alıntı:
Peki böyle demeniz ne oluyor.?

tabi istisnalar hariç
Söyledikleri dogru Ceyda_Ceren'e Aynen katılıyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Senin katıldığın nokta neresi?

Üst Alt