Atatürk'ü sevmeyen bu kadın kim?

Sponsorlu Bağlantılar

mservank

mservank

Üye
Çekip gidiceksin demem hemen bavulunu toparla bu ulkeden cek gıt anlamına gelmıyor hem oyle bır sey soyleme hakkım da yok (hem ulkeden cekıp gıt dıye yazmadım lafın gelısı yazdım dıkkat edılırse ulke kelımesını kullanmadım ;))bence demek ıstedıgım anlasıldı benım

ayrıca bak sende katılmısın sevmek zorunda degıl ama saygı duymak zorunda benım de belırttıgım gıbı suan evınde rahat oturuyorsa bunu o Yüce insana borcludur :oke:

ben onları sana yazmaıdm genel olarak yazdım böyle düşünenler için gerçekten çek ve git diye düşünenler var ve sırf Atatürk ü sevmiyor diye bu ülkeden gitmek çok yanlış neyse ya konu amacına ulaşmıştır tartışma ortamı çoktan oluştuğubna göre yeni konular bekliyoruz gerekli kişilerden :)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye

Tbmm açılışı
Sanırım bu fotoğraf her iki keskin uca da kapak olur (Keskin uçlar= Din yobazı ve Laiklik yobazı)

Atamız bize bu toprakları bırakırken üçbeş çapulcu alıp götürsün diye bırakmadı.
bu resmin anlattıklarını anlamayan yobazlar....irana gitsinnn

Hellboy®

Hellboy®

Üye
ben onları sana yazmaıdm genel olarak yazdım böyle düşünenler için gerçekten çek ve git diye düşünenler var ve sırf Atatürk ü sevmiyor diye bu ülkeden gitmek çok yanlış neyse ya konu amacına ulaşmıştır tartışma ortamı çoktan oluştuğubna göre yeni konular bekliyoruz gerekli kişilerden :)
bende sana demedım genel olarak yazdım benım dusuncem Atatürk'ü sevmesen bile saygı duymak zorundasın ayrıca boyle dusunmeyen kısılere sorarım kacınız Atatürk'e oturup bu ülkeyi dusmanlardan kurtarıp bugun evımızde rahatca oturabılilmemizi sagladıgı için 2 dua okudunuz ?

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
Bu ülke sınırları içinde yaşıyorsam bu ülkenin Atasını sevmek mecburiyetinde olduğumu sanmıyorum.. ?
Senin Atanın toprakları olduğu kadar benim de Atamın da toprağıdır.Senin Atan Mustafa KEMAL olabilir fakat benim için o benim Atam olcak diye bir şart yok .Nerden bilelim belki sen kafanı açınca esen rüzgar o olan beyninide alıp gitmiştir.Sen nasıl kafa örtünce kafaya birşey oluyor diyorsan benimde böyle bir tezde bulunmam gayet normal olmalı...

Her fikir ve düşüncesini açıklayan kişiye küfür etmen doğru mudur. ? Senin Atanı sevmemek sana küfür etmek anlamına mı geliyor. ?

bendeki beyın sende olsaydı benım ve türkiyenin atasına saygı duyardın boşuna laf salatası yapmazdın
ewet türkiyede yaşıyorsa kımse bızım atamıza hakaret edemez edılıncede işte böyle herkes küfür eder:oke:

Nazy

Nazy

Üye
bende sana demedım genel olarak yazdım benım dusuncem Atatürk'ü sevmesen bile saygı duymak zorundasın ayrıca boyle dusunmeyen kısılere sorarım kacınız Atatürk'e oturup bu ülkeyi dusmanlardan kurtarıp bugun evımızde rahatca oturabılilmemizi sagladıgı için 2 dua okudunuz ?
Tarafsız konuşuyorum
Psikolojik olarak
Ekmeğe 0.85Ytl verdikten sonra
Türkiyenin Geçmişine Dua Edecek birini düşünemiyorum:kop:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Tarafsız konuşuyorum
Psikolojik olarak
Ekmeğe 0.85Ytl verdikten sonra
Türkiyenin Geçmişine Dua Edecek birini düşünemiyorum:kop:
Nazy Kardes bak sen yıne yanlıs anladın ben Bu ülkeyi yoktan var edıp Bizi Cahillikten,Karanlıktan Cıkaran Atatürk icin kacımız dua ettigimizi sordum

Ayrıca Ekmegın bugun 0.85 YTl olması gecmısın sorunu mu yoksa bugunku ıktıdarın sorunu mu ;)

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
görmeye alıştığımız için ortalığı karıştıran ve nerdeyse tartışmalaır başlatıp işin içinden sıyrılan ablamızı tahmin etmek güç değil:oke:
+ konuya gelince herkes önderimizi sevmek zorunda değil ama sonsuz saygı duymak zorunda kadının yaptığı ayıp ise saygı duymamasıdır ben de çok kızdım +dediğiniz gibi bazı kapalılar Atatürk ü malesef din düşmanı dinsiz olarak görüyorlar bu onların kafalarının yapısıdır türban bunu yapmaz ama malesef ki bizim milletimiz kendini aşamamış böyle saçma sapan şeylerle uğraşamayadevam ediyor herkes böyle sadece kapalılar dğeil
ilk önce kendimizi aşalım
herkes önce cuvaldızı kendıne sonra iğneyi başkalarına batırsın forumdaki arkadaşların %60 oratlığın kımın karıştırdıını gayet ii biliyor sen merak etme küçük kardeşim
gördüğün gibide burdayım sen ve senın gibiler istisna kelımesının ne anlama geldiğini bilmiyor herhalde kurtoğlu sana gelınce çok kızdıysan bu konuyu benım actığıma rica ederiz admınımizden siler konuyu sen tekrardan acarsın olurmu???:islik
gercekten bak tekrardan diyorum actığım konulardan rahatsız olanlar varsa girip okumayın bıle çünkü girdiğiniz zaman konuyla değilde başka şeylerle ilgileniyorsunuz yazık kırmayalım boşuna birbirimiz deme ama

_KadirşinaS_

Üye
mservank

mservank

Üye
Tamam kabul ediyorum ortalığı biz karıştıyoruz ama temelini de sen atıyorsun ;)

_KadirşinaS_

Üye
Hz. Muhammed'de betonarme bir mezarda. Senin dediğine gelirsek hacca gidenler de puta tapıyor. Ağzından çıkana dikkat et.

Hz. Muhammed betonarme bir mezarda yatmıyor. Kabe'yi tavaf etmek dinimizin farzı.Yanlış yorumlara dikkat.:nono:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Hz. Muhammed betonarme bir mezarda yatmıyor. Kabe'yi tavaf etmek dinimizin farzı.Yanlış yorumlara dikkat.:nono:
ya arkadaslar yapmayın bıraz daha devam edersek Hz.Muhammed ile Atatürk'ü karsılastırmaya kalkcaz yapmayın :nono:
Hz Muhammed (sav) Peygamber Efendimizdir
Atatürk de Türkiye'nin kurucusudur .
Son olarak soylıcegim tabiki herkezin inanısı kendıne Hepimiz Müslümanız Elhamdülillah
Konuya da Son nokta olması dilegimle Atatürk'ü sevmesen Bile saygı duymak zorundasın .

_KadirşinaS_

Üye
Ben sevmiyorum demedim.Yazdıklarına dikkat et............:@

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Nazy

Nazy

Üye
konubaşlığında bile artniyet var
konu başlığı, Namaz Kılmayan Bu kadın kim ?
olsaydı
konuyu açana cahil yada yobaz dermiydiniz?

Hellboy®

Hellboy®

Üye
konubaşlığında bile artniyet var
konu başlığı, Namaz Kılmayan Bu kadın kim ?
olsaydı
konuyu açana cahil yada yobaz dermiydiniz?
bak orda dur hic kimse kimseye niye namaz kılmıyorsun veya neden namaz kılıyorsun dıye asla yargılayamaz Atatürk'ü sevmeyen bu kadın kim baslıgıyla Namaz kılmayan bu kadın kım kavramları cok farklı seylerdır

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Şu konuyu kilitleyin lütfen türkiye'de bir tane Atatürk düşmanı yokki topunu kibrit yakıp yakmak lazım...

Nazy

Nazy

Üye
bak orda dur hic kimse kimseye niye namaz kılmıyorsun veya neden namaz kılıyorsun dıye asla yargılayamaz Atatürk'ü sevmeyen bu kadın kim baslıgıyla Namaz kılmayan bu kadın kım kavramları cok farklı seylerdır
Aslında ikisi farklı gibi ama aynı mantık
Bazıları Atatürkü İlahlaştırıp Aşırı Saygıdan Bahsediyor Cevabın Seninle Alakası Yok Aslında
Nasıl Namaz kılanla kılmayana, saygı duyana veya duymayana karışmıyorsak
Atatürkü sevip sevmiyene yada sayıp saymayana karışmamalıyız.

Herkezin Bir Fikri Var Sen Okulda NAmaz Kılana Cahil dersin
Başkası ; Kafaları Çalışmıyor... Cahiller... Hala Yüz yıl önceki adamın fikirlerini savunuyorlar
biri çıkıp ben atatürkten daha zekiyim dese suçlu sayılacak geri kafalılar...
diyebilir

Üst Alt