Atatürk'ü sevmeyen bu kadın kim?

Sponsorlu Bağlantılar

_KadirşinaS_

Üye
DiaBLoS™;919366' Alıntı:
Gerçekten bu yorumu kendinize yakıştırdınız mı? Üzüldüm bu yorumunuza ceyda hanım.

Atatürkü sevmemesi onun cahilliğidir..

Elbetteki Onun Cahilliği Ama Bu Ve Bunu Gibi Birçok örnekler Gördüm

DiaBLoS™;919386' Alıntı:
Peki böyle demeniz ne oluyor.?

işte buyrun bide örf adeten bahse ediyor ATATÜRK'Ü sevmiyormuş neden geliyormuş türkiyeye TÜRKİYE ATAMIZ'INDIR
bende yavaş yavaş şüpelenmeye başladım acaba gercekten baş örtülünce kafaya bişeymi oluyo:allalla:
tabi istisnalar hariç

Gerçekler insanı bazen delirtircesine sinirlendirir. Hadi ben yorum yapmayayım. Diğer arkadaşlardan, hem de benden daha tarafsız arkadaşlardan alıntı yapsam, onların size yaptıkları yorumlar bile yeterli olur. Neyse konuyu kişisel tartışmaya çevirmeye gerek yok. Sizinle zaten bir problemim yok. İyi forumlar...

ouSahin

ouSahin

Üye
Kadın Şahsi Konuşmuş Türk Topragına bastıgı her adım Haram Olsun..

Ceydan Hanımın bizzat şahit olduklarına bende çok kez şahit oldum..

Ama genelde Her tarafı kapalı olan şeriatçılar tarzımı desem öle kişiler Atatürk'ü sevmezler neden sevmezler onların cahilligi...Tarih eksikligi işte...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ya bırakalım şu konuları..Eee ne var ne yok :)

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekler insanı bazen delirtircesine sinirlendirir. Hadi ben yorum yapmayayım. Diğer arkadaşlardan, hem de benden daha tarafsız arkadaşlardan alıntı yapsam, onların size yaptıkları yorumlar bile yeterli olur. Neyse konuyu kişisel tartışmaya çevirmeye gerek yok. Sizinle zaten bir problemim yok. İyi forumlar...
kışısel yaptın yapacagın kadar
ben gerceklerden değil senın bana karşı yaptığın saygısızlıklardan rahatsız oluyorum ve sinir oluyorum
--------------- Ekleme ---------------

Kadın Şahsi Konuşmuş Türk Topragına bastıgı her adım Haram Olsun..

Ceydan Hanımın bizzat şahit olduklarına bende çok kez şahit oldum..

Ama genelde Her tarafı kapalı olan şeriatçılar tarzımı desem öle kişiler Atatürk'ü sevmezler neden sevmezler onların cahilligi...Tarih eksikligi işte...
aynen işte bende bunu kasetmek istedım ama insanlar tarışma yaratmak için ellerınden gelenı yapıyor neyse
kadirşinas kardeşim enazında kımse senın yaptığı saygısılığı yapmıyor bana karşı diyablos çok güzel yorumunu yazmış ama sen direk kişiliğe hakaret saldırı yapıyorsun neyse
herkese ii forumlar

e_r_EN

e_r_EN

Üye
arkadaşlar ewt genelde atatürk'ü sevmeyenler kapalı insanar çünkü atatürk'ü din düşmanı olarak görüyorlar ve bi çok insanın ölümünden onu sorumlu tutuyorlar ama bu tarz beyinleri örümcek ağı ile dolu ins unutmaması gereken bir şey var eğer hala dinlerini özgür bi şekilde yaşayabiliyorlarsa bu atatürk'ün sayesindeddir

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
arkadaşlar ewt genelde atatürk'ü sevmeyenler kapalı insanar çünkü atatürk'ü din düşmanı olarak görüyorlar ve bi çok insanın ölümünden onu sorumlu tutuyorlar ama bu tarz beyinleri örümcek ağı ile dolu ins unutmaması gereken bir şey var eğer hala dinlerini özgür bi şekilde yaşayabiliyorlarsa bu atatürk'ün sayesindeddir

Töbe yarabbim:@ Ya sabır ya selamet.

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Ayıp Yav Terbiyesiz Kadın

atatürkün ulu önderimiz sayesinde o yaşıyo ve okuya bilmi o olmasaydı

mservank

mservank

Üye
hah bende kim açacak die bekliyodum bu mevzuyu :)
görmeye alıştığımız için ortalığı karıştıran ve nerdeyse tartışmalaır başlatıp işin içinden sıyrılan ablamızı tahmin etmek güç değil:oke:
+ konuya gelince herkes önderimizi sevmek zorunda değil ama sonsuz saygı duymak zorunda kadının yaptığı ayıp ise saygı duymamasıdır ben de çok kızdım +dediğiniz gibi bazı kapalılar Atatürk ü malesef din düşmanı dinsiz olarak görüyorlar bu onların kafalarının yapısıdır türban bunu yapmaz ama malesef ki bizim milletimiz kendini aşamamış böyle saçma sapan şeylerle uğraşamayadevam ediyor herkes böyle sadece kapalılar dğeil
ilk önce kendimizi aşalım

Kaptan

Kaptan

Üye
qim bu qadın yhaf ?

dreamnoble

dreamnoble

Üye

Çok doğru bir yorum.
Ama Atatürk devrimleri gerçekleştiğinde kadınların kılık kıyafetinde bir değişikliğe gitmemiştir.İnsanlar bunu anlamak istemiyor ya da bilgi noksanlıkları mevcut.Bu nedenle düşmanlar Atamıza.

kurt bey

kurt bey

Üye
Eğer böylesine cahil düşüncelere sahip insanlar yetişiyorsa, eğer tarihimizi ve milli değerlerimizi devletten değil dinin gölgesine gizlenen çıkarcı çevrelerden öğreniyorlarsa,eğer örtündüğü için devlet vatandaşını kendi kurumlarına sokmuyorsa böylesine düşüncelerin oluşması oldukça doğalldır. Eğer siz malınıza sahip çıkmazsanız başkası elinizden alır ve kendi istediği gibi kullanır.
Devletin en üst kademelerindeki yöneticiler Atatürkçülük adına Atatürkü din düşmanı gibi göstermeleri Türkiyede Şeriatçı çevrelerin elini güçlendirmiştir. Bu tür insanlarda bu politikaların sonucudur. Olayı tek taraflı bakmak yerine birazda kendimizi sorgulayalım arkadaşlar. Bakınız yakın bir zamanda Atatürk'ün partsini temsil eden bir insanın Hacca gitmek istiyen bir ihtiyarla olan sohbeti önümüzde. Sanırım Devletin öz elştiri yapma zamanı geldide geçiyor.

kyoman

kyoman

Üye
Bu ülke sınırları içinde yaşıyorsam bu ülkenin Atasını sevmek mecburiyetinde olduğumu sanmıyorum.. ?
işte buyrun bide örf adeten bahse ediyor ATATÜRK'Ü sevmiyormuş neden geliyormuş türkiyeye TÜRKİYE ATAMIZ'INDIR
bende yavaş yavaş şüpelenmeye başladım acaba gercekten baş örtülünce kafaya bişeymi oluyo:allalla:
tabi istisnalar hariç
Senin Atanın toprakları olduğu kadar benim de Atamın da toprağıdır.Senin Atan Mustafa KEMAL olabilir fakat benim için o benim Atam olcak diye bir şart yok .Nerden bilelim belki sen kafanı açınca esen rüzgar o olan beyninide alıp gitmiştir.Sen nasıl kafa örtünce kafaya birşey oluyor diyorsan benimde böyle bir tezde bulunmam gayet normal olmalı...

bn küfür ederdim bu kadına ama site banlar
Her fikir ve düşüncesini açıklayan kişiye küfür etmen doğru mudur. ? Senin Atanı sevmemek sana küfür etmek anlamına mı geliyor. ?

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
Nasıl yaa bı dakıka sımdı senn Atan M.Kemal Atatürk olabılır ama benim Atam olcak die bi Sart Yokkk !!!! boyle bı dusunce bu topraklarda yasıyan bı ınsandan nasıl cıkıo anlamıorm yaa gercekten her 10 kasımda Yunanıstanın o zamankı genelkurmay baskanı bıle Atatürk portresının Karsısına gecıp saygı durusunda bulunuomus yanı onlar bıle anlamıs boyle bır ınsanın 100 yılda belkı 1000 yılda bır gelecegını ama bızım topragımızda yasıyan bazı Kıtlar anlıyamamıs bak sen su allahın ısıne yaa ... o zaman kı İtalya Genelkurmayı bıle dıyo Eğer Tanrı bır mıllete bır savas bır zafer kazandırmak ısterse onların basına Atatürk gibi bir insan gönderır dıye ve baska bır cumhurbaskanı dıyorkı bızım En buyuk Sanssızlıgımız M.Kemal Atatürk'tür diye.

kyoman

kyoman

Üye
:hmmm kabul etmeyecek bir türk varsa :sahan2: diyorsun ..
Ben Kabul etmiyorum.. ve söyledğin gibide gitmiyorum..
Birincisi olarak ben Türk değilim .
İkincisi olarakta ; tek senin Atan mücadele etmedi..

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
:hmmm kabul etmeyecek bir türk varsa :sahan2: diyorsun ..
Ben Kabul etmiyorum.. ve söyledğin gibide gitmiyorum..
Birincisi olarak ben Türk değilim .
İkincisi olarakta ; tek senin Atan mücadele etmedi..

türk olmadığına sevindim... bıde bı sorum olcak sen nerelısın yanı arkasına baka baka gıdenlerden hangılerısın sevmediğine göre baya acı bı yaran vardır heralde haa bide tek senn Atan mucadele etmedı derken neyı kast edıosun bnm Atalarım Yanı Türkler her cepheye karsı mucadele ettı fransız uniforması gıyıp bıze karsı saldıranlara bile

yada hepsini boşver bana Atatürk'ü sevmemen için 3-4 tane mantikli bisey solermiisin herkezin dusunus seklı farklı acaba sevmeyenler ona ne gözle bakıo onu ne olarak goruo gercekten merak edıorm !!

leiche

leiche

Emekli Yönetici
türksen öğün değilsen itaat et ! ! !
evlerinde rahatça oturupta atamızısevmiyorum diyenlerin en azından konuşmaya hakkı yoktur.

eğerki çocuklarınız rahatça okullarına gidebiliyorsa hastanelerden yararlabnabiliyosanız yollardan ve hertürlü kamusal mallrdan yararlanabiliyorsanız ve en önemlisi başka bir ülkeni esiri olarak yaşamıyorsanız susun ve utanın düşüncelerinizden dolayı.

onu bunu boşverinde atatürk laik bir cumhutiyet kurmamış olsaydı sizler rahatça başörtüsübü takabilecekmiydiniz? başka ülkenin sömürgei altında bırakın baş örtüsünü kim garanti edebilirdi namusunuzu?

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
türksen öğün Değilsen Itaat Et ! ! !
evlerinde Rahatça Oturupta Atamızısevmiyorum Diyenlerin En Azından Konuşmaya Hakkı Yoktur.

eğerki çocuklarınız Rahatça Okullarına Gidebiliyorsa Hastanelerden Yararlabnabiliyosanız Yollardan Ve Hertürlü Kamusal Mallrdan Yararlanabiliyorsanız Ve En önemlisi Başka Bir ülkeni Esiri Olarak Yaşamıyorsanız Susun Ve Utanın Düşüncelerinizden Dolayı.

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

Onu Bunu Boşverinde Atatürk Laik Bir Cumhutiyet Kurmamış Olsaydı Sizler Rahatça Başörtüsübü Takabilecekmiydiniz? Başka ülkenin Sömürgei Altında Bırakın Baş örtüsünü Kim Garanti Edebilirdi Namusunuzu?

Eee Nankörluk Böyle Bişey Olsa Gerek :@:@ Ama Emınım Böyle Dusunenler Bazı Ulkelerın Altında Yaşamayı Daha çok ısterlerdı Emınım

kyoman

kyoman

Üye
türksen öğün değilsen itaat et ! ! !
Allahtan başkaya kimseye itaat etmem, boyun eğmem .Boş bir betonun önünde durmak Cahiliye devrindeki putlara tapmaktan farkı nedir.
Bakın Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok .. Sevmiyorum ve sevmek mecburiyetinde olduğumuda sanmıyorum.. Beyler Bayanlar ,, Atatürk beni sevmeyen şahızları öldürün kin besleyin nefret edin diye bir bildirge bıraktımı ?
Büyük bir ihtimalle HAYIR dır cvb nz ..Bu nedenle bırakın isteyen sever isteyen sevmez.

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
Allahtan başkaya kimseye itaat etmem, boyun eğmem .Boş bir betonun önünde durmak Cahiliye devrindeki putlara tapmaktan farkı nedir.
Bakın Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok .. Sevmiyorum ve sevmek mecburiyetinde olduğumuda sanmıyorum.. Beyler Bayanlar ,, Atatürk beni sevmeyen şahızları öldürün kin besleyin nefret edin diye bir bildirge bıraktımı ?
Büyük bir ihtimalle HAYIR dır cvb nz ..Bu nedenle bırakın isteyen sever isteyen sevmez.

isteyen sever isteyen sevmez ona kimse karsi cıkamaz bızım burda sana soyledıgımızde illa seveceksin die bir talebımızde olmadı olmazda cunku burası M.Kemal Atatürk'ün Kurduğu Hür ve Özgür bir ülke herkes istedigi dini-mezhep'i yaşıyabılır ona hıc kımse bısey dıyemez ama burda ben sevmıorm dıe bangır bangır bagırmakta Müsluman mahallesinde salyangoz satmakla aynı sey !!! Çunku Atatürk'ü gercekten seven insanlar böyle bırseye tahammul edemez gidin kendi kendinize sevmeyin orası kımseyı bağlamaz ama burda gelıpte ben Atatürk'ü sevmiorm die de bagirmayın tmm :@:@

Üst Alt