Atatürk'ü sevmeyen bu kadın kim?

Sponsorlu Bağlantılar

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Allahtan başkaya kimseye itaat etmem, boyun eğmem .Boş bir betonun önünde durmak Cahiliye devrindeki putlara tapmaktan farkı nedir.
Bakın Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok .. Sevmiyorum ve sevmek mecburiyetinde olduğumuda sanmıyorum.. Beyler Bayanlar ,, Atatürk beni sevmeyen şahızları öldürün kin besleyin nefret edin diye bir bildirge bıraktımı ?
Büyük bir ihtimalle HAYIR dır cvb nz ..Bu nedenle bırakın isteyen sever isteyen sevmez.
Sevmiyorsan bile saygı duymak zorundasın !!!!!
Şuan Evinde rahat oturuyorsan Bunu O Yüce İnsana Borçlusun

jatvalca

jatvalca

Üye
hümeyniyi seviyosa irana gitsin

bora006

bora006

Üye

Tbmm açılışı
Sanırım bu fotoğraf her iki keskin uca da kapak olur (Keskin uçlar= Din yobazı ve Laiklik yobazı)

Atamız bize bu toprakları bırakırken üçbeş çapulcu alıp götürsün diye bırakmadı.

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye

Tbmm açılışı
Sanırım bu fotoğraf her iki keskin uca da kapak olur (Keskin uçlar= Din yobazı ve Laiklik yobazı)

Atamız bize bu toprakları bırakırken üçbeş çapulcu alıp götürsün diye bırakmadı.

iide güzel kardesım bunn kımseye kapak olcaq tarzdan bı fotoğraf oldugunu zannetmıorm cunku zamanın şartları onu gerektırıomus ve oyle olmus bı nutuğu okuyun ıstersenız hersey sırasına gore bı makıne duzenıyle uygulanmıs

Hellboy®

Hellboy®

Üye
iide güzel kardesım bunn kımseye kapak olcaq tarzdan bı fotoğraf oldugunu zannetmıorm cunku zamanın şartları onu gerektırıomus ve oyle olmus bı nutuğu okuyun ıstersenız hersey sırasına gore bı makıne duzenıyle uygulanmıs
kardes sen bu fotografın manasını anlayamadın bu fotograf ATATÜRK dinsizdir diyenler için

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
arkadaşlar ewt genelde atatürk'ü sevmeyenler kapalı insanar çünkü atatürk'ü din düşmanı olarak görüyorlar ve bi çok insanın ölümünden onu sorumlu tutuyorlar ama bu tarz beyinleri örümcek ağı ile dolu ins unutmaması gereken bir şey var eğer hala dinlerini özgür bi şekilde yaşayabiliyorlarsa bu atatürk'ün sayesindeddir

saçmalama arkadaşım bi kişiye bakıp herkesi yargılayamassın. bu konuyu açan bu tip gerginliği seviyor heralde ne gerek wardı bu konuyu açmaya burası siyaset meydanı değil herkes fikrini kendine saklasın.

bora006

bora006

Üye

Bu fotoğrafı koymamdaki amaç
1-Atatürk dinsiz di diyen din yobazlarına cevap
2-Laiklik bir inanç sistemiymiş gibi ona tapan onu kullanan laik yobazlara cevap

Sen merak etme anlayan anladı zaten de işine gelmiyor. Kavga etmek tartışmak hoşumuza mı gidiyor anlamadım ki.

Bu konu ile ilgili son mesajımdır, kimseye cevap vermeyeceğim. Teşekkür ederim.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
2-Laiklik bir inanç sistemiymiş gibi ona tapan onu kullanan laik yobazlara cevap

Sen merak etme anlayan anladı zaten de işine gelmiyor. Kavga etmek tartışmak hoşumuza mı gidiyor anlamadım ki.

Resim herseyi gayet iyi anlatıyor kardesim
Anlamayı bılene ısteyene ;)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Allahtan başkaya kimseye itaat etmem, boyun eğmem .Boş bir betonun önünde durmak Cahiliye devrindeki putlara tapmaktan farkı nedir.
Bakın Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok .. Sevmiyorum ve sevmek mecburiyetinde olduğumuda sanmıyorum.. Beyler Bayanlar ,, Atatürk beni sevmeyen şahızları öldürün kin besleyin nefret edin diye bir bildirge bıraktımı ?
Büyük bir ihtimalle HAYIR dır cvb nz ..Bu nedenle bırakın isteyen sever isteyen sevmez.

Hz. Muhammed'de betonarme bir mezarda. Senin dediğine gelirsek hacca gidenler de puta tapıyor. Ağzından çıkana dikkat et.

Nazy

Nazy

Üye
Herkes Atatürkü sevmek zorunda değil

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye

iide kardes konu Atatürk'ü din düsmanlığıyla suçlamak olsaydı fotoğraf tam yerıne otuurdu ama Atatürk dusmanları varmıs onları gorduk ve ndn dusman olduklarını anlamaya calısıoduk senn bırden konuyu oraya tasıman tuhafıma gıttı ve sasırdım o yuzden senn msj cwp yazdım

kyoman

kyoman

Üye
Hz. Muhammed'de betonarme bir mezarda. Senin dediğine gelirsek hacca gidenler de puta tapıyor. Ağzından çıkana dikkat et.
Kara gözlü genç bak konuyu farklı yerlere çekmenin mantığı yok .Sende biliyorsun Hac Allahın bir emri olup Müslümanların Mekkeye gidip kabeyi tavaf etmeleri ve Allaha ibadet etmeleridir. Peygambermizin betonerme bir binanın içinde olmasıyla (tam olarak nerede ve nasıl gömüldüğüde tartışılır ) nerden çıkardın puta tapma ilişkisini.
Bak anlayan nasıl anlıyor

Herkes Atatürkü sevmek zorunda değil
Başka söze gerek yok. :locked:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Sevmiyorsanda Saygı Dumak zorundasın Saygı duymıcaksanda cekip gidiceksin :locked:

Nazy

Nazy

Üye
Sevmiyorsanda Saygı Dumak zorundasın Saygı duymıcaksanda cekip gidiceksin :locked:
Ne demek Çekip Gideceksin:)

Yanlış Anlama olmasın Ben Atatürkü Sevmiyorum Demiyorum...
Ama Sevmeyenler Çekip Gitmeyecek elbette
Türkiye Atatürkün Değil Türk Milletinindir
Ben Türküm Diyen Herkes Özgürce Sınırlarımız İçerisinde Yaşayabilir.
ve Her ben Türküm diyen Atatürkü sevmek zorunda değil

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kara gözlü genç bak konuyu farklı yerlere çekmenin mantığı yok .Sende biliyorsun Hac Allahın bir emri olup Müslümanların Mekkeye gidip kabeyi tavaf etmeleri ve Allaha ibadet etmeleridir. Peygambermizin betonerme bir binanın içinde olmasıyla (tam olarak nerede ve nasıl gömüldüğüde tartışılır ) nerden çıkardın puta tapma ilişkisini.
Bak anlayan nasıl anlıyor

Sen kendin yazdın gardaşım betonun önünde durmak putlara tapmak gibidir, diye. Sen kendi yazdığın tümcelerin anlamını bilmiyorsun galiba.

Ben yazdıklarımı iyi bilirim; sana illaha Atatürk'ü sev demedim. :)

kyoman

kyoman

Üye
Sen kendin yazdın gardaşım betonun önünde durmak putlara tapmak gibidir, diye. Sen kendi yazdığın tümcelerin anlamını bilmiyorsun galiba.

Ben yazdıklarımı iyi bilirim; sana illaha Atatürk'ü sev demedim. :)
:ehe Bak hele, demek anlatmak istediğim karşı tarafa farklı gidiyor..
Neyse salla gitsin.. Bunlar yazıp ,karşı taraftan cvb beklenecek şeyler değil yüz , yüze konuşulacak konular.. Sadece şunu belirtmek istedim .Atatürk bizim gibi bir insan ,sevenide olur sevmeyenide .. Bu tüm insanlar için geçerlidir. Herkesin seveni de var sevmeyenide ..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kelimeleri doğru seçerek anlatmak istediğini rahatça anlatabilirsin. Çok da zor olmasa gerek. :)

mservank

mservank

Üye
Ne demek Çekip Gideceksin:)

Yanlış Anlama olmasın Ben Atatürkü Sevmiyorum Demiyorum...
Ama Sevmeyenler Çekip Gitmeyecek elbette
Türkiye Atatürkün Değil Türk Milletinindir
Ben Türküm Diyen Herkes Özgürce Sınırlarımız İçerisinde Yaşayabilir.
ve Her ben Türküm diyen Atatürkü sevmek zorunda değil
:oke:

Ne demek çek git kardeşim kimin ülkesinden kimi kovuyorsun anlamadım sadece senin dedelerin savaşmadı bu topraklar için Atatürk de bir insan sevmeyebilir ama bu onun çekip gitmesi için gerekçe olamaz kimseye Atatürk ü zorla sevdiremezsiniz ama saygı işine gelince saygı duymak zorunda biraz yüzü varsa şu an rahat oturabiliyorsa

Hellboy®

Hellboy®

Üye
:oke:

Ne demek çek git kardeşim kimin ülkesinden kimi kovuyorsun anlamadım sadece senin dedelerin savaşmadı bu topraklar için Atatürk de bir insan sevmeyebilir ama bu onun çekip gitmesi için gerekçe olamaz kimseye Atatürk ü zorla sevdiremezsiniz ama saygı işine gelince saygı duymak zorunda biraz yüzü varsa şu an rahat oturabiliyorsa
Çekip gidiceksin demem hemen bavulunu toparla bu ulkeden cek gıt anlamına gelmıyor hem oyle bır sey soyleme hakkım da yok (hem ulkeden cekıp gıt dıye yazmadım lafın gelısı yazdım dıkkat edılırse ulke kelımesını kullanmadım ;))bence demek ıstedıgım anlasıldı benım

ayrıca bak sende katılmısın sevmek zorunda degıl ama saygı duymak zorunda benım de belırttıgım gıbı suan evınde rahat oturuyorsa bunu o Yüce insana borcludur :oke:

Üst Alt