Atatürk'ü sevmeyen bu kadın kim?

Sponsorlu Bağlantılar

dreamnoble

dreamnoble

Üye
DiaBLoS™;921746' Alıntı:
AKP ile alakası nedir..Hem akp yi tek bir kişimi barındırıyor.BOŞ KONUŞMAYIN..AKPNİN GERÇEK YÜZÜNÜ HALK ORTAYA CIKARDI;) Merak etme sen.:oke:
Boş konuşan kişiler belli.Evet alakası var hemde çok.2 dönem öncesinde bu konular tartışılmıyordu.Türban meselesi yoktu.Meclisin hali nedir ya böyle miydi önceden.Herşey çok değişti ama hala görmek istemiyorsunuz.

kurt bey

kurt bey

Üye
Boş konuşan kişiler belli.Evet alakası var hemde çok.2 dönem öncesinde bu konular tartışılmıyordu.Türban meselesi yoktu.Meclisin hali nedir ya böyle miydi önceden.Herşey çok değişti ama hala görmek istemiyorsunuz.
Önceden herşey çok iyiyidi değilmi hülya :D Nerde o eski laf salatası yapmakdan başka bişrşey bilmeyen eski siyasetçiler ahhh ahh ülke olarak hasretiz çillere,yılmaza,demirele :D

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Bundan iyi olduğu kesin.Millet birbirine düşmüyordu en azından.Sanki şimdi başka birşey yapıyorlar.Ortalığı birbirine katıp ülkeyi ne hale getirdiler.

kurt bey

kurt bey

Üye
Bundan iyi olduğu kesin.Millet birbirine düşmüyordu en azından.Sanki şimdi başka birşey yapıyorlar.Ortalığı birbirine katıp ülkeyi ne hale getirdiler.
hakikaten merak ettim. Samimiyetle soruyorum önceki dönemlere dair bana iyi olan ne gösterebilirsin? En azından türban tartışılmıyordu diyeceksen, eski hükümetlerle değil Ordumuzun medyadaki tabiriyle "post-modern" darbesi sonucunda üstü kapatıldı okadar. :) Çözüme kavuşmadı yani. :)

dreamnoble

dreamnoble

Üye
hakikaten merak ettim. Samimiyetle soruyorum önceki dönemlere dair bana iyi olan ne gösterebilirsin? En azından türban tartışılmıyordu diyeceksen, eski hükümetlerle değil Ordumuzun medyadaki tabiriyle "post-modern" darbesi sonucunda üstü kapatıldı okadar. :) Çözüme kavuşmadı yani. :)
Millet böyle birbirine düşmüyordu.Mecliste ülkeyi bölelim diyenler yoktu.Huzur vardı en azından şimdi????

mavis45

mavis45

Üye
İster dua et , ister itaat et beni ilgilendirmez , Kimse senin Atanı dinsiz imansız demedi, konu da ve konunun yorumlarında rastlamadım , Atatürk dinsizdir diye.. Sen seve bilirsin fakat benimde sevmemi isteyemezsin Sevmiyoruz diye çıkıp ana avrat küfür etmedik.

Bence konuyla hiç alakası yok . Atatürkü sevmemek demek , ülke düşmanı olmak demek mi ?
Biz Atatürkü sevmedik diye askerlikten muhaf mı olcaz.. Bizde sen gibi askerliğimizi yaptık ve yapacazda..
Beyler , bayanlar bırakın bu işleri , sizde iyi biliyorsunuz zorla güzellik olmaz. İsteyen sever , isteyen sevmez .
kimse Atatürk'ü sevmek zorunda değildir zorlayamayız ama Türkiye'de yaşıyorlarsda en azından saygı duymalılar ayrıca da belki dinsiz kelimesi geçmemiştir ama sonuçta bu kadını haklı görenler olayı aynı yere çekiyorlar bence sonuçta humeyniyi seviyor Atatürk'ü sevmiyor ne demek ortada zıt bir düşünce var demek

_KadirşinaS_

Üye
Millet böyle birbirine düşmüyordu.Mecliste ülkeyi bölelim diyenler yoktu.Huzur vardı en azından şimdi????

Şimdi de birşey olduğu yokki. Siz abartıyorsunuz. Ülkede nedense bir huzursuzluk ve tedirginlik havası estirilmeye çalışıyor. Ardından da bu atmosferin suçlusu sadece AKP imiş gibi gösterilmeye uğraşılıyor. Ama hiç uğraşmayın. Millet bu olaylarla galeyana gelmeyecek. Zamanla herşey yerine oturacak. O felaket tellalları da kaçacak delik arayacaklar....:oke:

tanso

tanso

Üye
konubaşlığında bile artniyet var
konu başlığı, Namaz Kılmayan Bu kadın kim ?
olsaydı
konuyu açana cahil yada yobaz dermiydiniz?

insanın fikri neyse zikride odur..
bana göre sende öyle bir düşünce olduğu için herkezide senin gibi düşünüyor
sanıyorsun....

hasisa

hasisa

Üye
bu konu çok uzamış insanlar birşeyler kusmadan bu konunun kapatılmasını yönetimden rica ediyorum

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
insanın fikri neyse zikride odur..
bana göre sende öyle bir düşünce olduğu için herkezide senin gibi düşünüyor
sanıyorsun....
teşekkür edrim:good:
aynen oyle insan karşısındakini kendısı dibi sanarmış
senin içinde fezatlık varsa ben nayapayım nazy
ayrıca namaz farklı atatürk farklı hayatta en nefret ettğim şey siyasetle dinin birbiriyle kıyaslanmasıdır

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
bir türk askerine yakışabilecek en güzel cevabı veriyor toprak.
benim kankam dağda sırf o ş.refsizler evet nankör ş.erefsizler rahat uyusun diye dağda pusu kuruyor. o ne dediğini bilmezler evde karpuz kavun yerken benim türk askerim yeri geliyor canını veriyor. kimin için ya? kimin için toprak dağda kahpe pkk'lı kovalıyor? kimin için kelle koltukta yaşıyor? kimin için her sabah 6 da uyanıyor? toprak kimi koruyor türk askeri kimi koruyor? ben söyliyeyim hak edenler haiç 1 avuç ş.erefsiz için. ve bende utanıyorum hem bu insan diye adlandırılan varlıklarla ama insanlıktan uzak nankör hemde ülkeyi yönetiyorum diyerek yavaş yavaş ülkeyi satan kişilerle aynı ülkede onlarla aynı kefene koyulduğum için UTANIYORUM ! ! !

toprakümit ve diğerlerine aynen katılıyorum ve üstüne söylenecek söz yok diyorum...
onca laftan sonra anlamayana ben söylesem ne olur.....boşverin...

memleket7878

Üye
benim aciz kardeşlerim eğer bir gram akıl olsaydı siz o bayanın ne demek istediğini anlardınız ama nedense anlamamak için herşey yapıyorsunuz bu kadın zaten atatürkten bahsetmiyor atatürkün ismini kullanıp milleti dininden soğutan kendi özünden kopartan insanlardan yani sizlerden bahsediyor bi şey olsa atatürk şöyleydi böyleydi yahuuu atatürkün annesi de kapalıydı o devirde herkes kapalıydı uğraşmayın şu işlerle vallahi öbür dünyada bunun hesabını veremezsiniz siz kendinizi ölümsüzmü zannediyorsunuz gideceğiniz yeri bilmiyormusunuz neden dünya telaşesine kapılıpta asıl telaş yerini unutuyorsunuz ARTIK KENDİNİZE GELİN GELİN GELİN...

--------------- Ekleme ---------------

"Humeyni'yi seviyorum, Atatürk'ü sevmiyorum" diyen Nuray Canan Bezirgan, 7 yıl önce Kanada'ya iltica etti.

Nuray Canan Bezirgan.
Nuray Canan Bezirgan, İstanbul Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tibbi Dökümantasyon Bölümü ikinci sınıf öğrencisiyken başörtülü sınava girmek isteyince 6 ay ceza aldı. Cezası ertelenince Kanada'ya iltica etti ve 7 yıl orada yaşadı.

7 yıl aradan sonra Türkiye’ye dönme kararı ise şöyle açıklıyor: Oğlum kardeşleri, arkadaşları ve bizimle iletişim kurarken İngilizce’yi tercih etmeye başladı. Müslüman nüfusun az olması da diğer bir etken oldu. Kanada vatandaşlarıyla bu bağlamda ortak paydamız az olduğundan Türkiye’yi özlüyordum. Hem çocuklarımın kültürel erozyona uğramalarının önüne geçmek hem de kendi kökümüz Türkiye’de olduğu için dönme kararı aldım."

Bezirgan, 2.5 saat içinde kabul edildiği Kanada vatandaşlığını neden kabul ettiğine dair soruya ise şöyle cevap veriyor: "Yasak beni kaçırtmadı. Amacım, bu mücadeleyi yurt dışına taşımaktı. Kaçacak kadar korkak olsaydım zaten Türkiye'de bu kadar kendimi öne atmazdım."

işte buyrun bide örf adeten bahse ediyor ATATÜRK'Ü sevmiyormuş neden geliyormuş türkiyeye TÜRKİYE ATAMIZ'INDIR
bende yavaş yavaş şüpelenmeye başladım acaba gercekten baş örtülünce kafaya bişeymi oluyo:allalla:
tabi istisnalar hariç
benim aciz kardeşlerim eğer bir gram akıl olsaydı siz o bayanın ne demek istediğini anlardınız ama nedense anlamamak için herşey yapıyorsunuz bu kadın zaten atatürkten bahsetmiyor atatürkün ismini kullanıp milleti dininden soğutan kendi özünden kopartan insanlardan yani sizlerden bahsediyor bi şey olsa atatürk şöyleydi böyleydi yahuuu atatürkün annesi de kapalıydı o devirde herkes kapalıydı uğraşmayın şu işlerle vallahi öbür dünyada bunun hesabını veremezsiniz siz kendinizi ölümsüzmü zannediyorsunuz gideceğiniz yeri bilmiyormusunuz neden dünya telaşesine kapılıpta asıl telaş yerini unutuyorsunuz ARTIK KENDİNİZE GELİN GELİN GELİN...

mservank

mservank

Üye

--------------- Ekleme ---------------

neyse geçt gitti artık herkes kendi düşncesindne yargılanır konuları ısıtıp ortaya çıkarmaya gerek yok bence.

Ozan

Ozan

Admin
Bu tip konular sitemizde çok yakın zaman içerisinde yasaklanmıştı. Dolayısı ile bu eski konuyu da gündeme getirmişsiniz, kapatıyorum.

Üst Alt