Astral Seyahat Nedir / Yapılışı ( Uyurken Ruhumuzun Bedenden Çıktığı An Ruhumuzu Kontrol Edebilmek )

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
uyurken ruhun bedenden çıktığını biliyorsunuz değil mi ? Yani uyku ölümün kardeşidir yani uyuyunca ölmüş oluyorsunuz bir nevi

By_AkA

By_AkA

Üye
Ben astral seyahat konusunda ders almış ve uzmanlaşmaya çalışan biriyim ki astral seyahat sağda solda anlatıldığı gibi bir şey değil. bedenden çıkınca yerine başka ruh girme olasılığı flnda yok bunu zaten herkes yapıyor fakat kimse farkında değil. evet uyku anında ruh bedenden ayrılır ve gümüş kordon dediğimiz bir bağla bedenle bağlı kalır ruh. Fakat bilincimiz açık değildir ve hatırlamayız. hani uyandığında bişeyler gördüm ama bi türlü hatırlayamıyorum dersiniz ya bazen işte o gece astral boyuta geçiş yapmışsınızdır da haberiniz yoktur. astral seyahatteki amaçta zaten mental bedenden ayrıldığında bilinci açık tutmayı öğrenmektir. fakat dikkatli olun astral boyuta geçtiğinizde Allah'ın Kuran-ı Kerim'de bahsettiği 18.000 alemi göremiyelim diye gözümüze koyduğu perde kalkıyor arkadaşlar. denemeye çalışanlar yada çalışacak olanlara söylüyorum hayal bile edemiyeceğiniz derecede enteresan ve korkunç şeyler görebilirsiniz. Uyku uyuyamaz hale gelirsiniz sağda solda anlatırsınız alay konusu olursunuz... Yaşadım ordan biliyorum :( hiç başlamayın çünkü asla bırakamıyosunuz...

join_23

join_23

Üye
en güzeli nedir biliyor musunuz?
lütfedilen düzeni bozmamaktır..

By_AkA

By_AkA

Üye
cinlerden bazılarını gördüm sadece ama herkesin inanmadığı bir çok varlığada inanıyorum peri gibi mesela...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
3 harflilerin şekilleri nasıldı? boyları falan..onlarla konuştunmu yada onlar senle?
çünkü bende onların cisimleri hakkında bilgi sahibiyim benim bildiklerimle senin gördüklerin örtüşüyormu onu anlamak için soruyorum..

By_AkA

By_AkA

Üye
onların belirli bir sureti yoktur herkes aynı görmez... onlar nasıl isterse insanacisim kull öyle gözükür. ama sana bildiğin bişey söyleyebilirim bu konuda bilgin varsa mutlaka biliyorsundur...

Onlarda cisim kullanma yoktur... Örneğin biz seninle arkadaşız ve ben sade söylemesi ayıp sucuklu yumurta yedirmek istiyorum... Naparım tava kullanırım sucuk kullanırım yağ tuz yumurta kullanırım ocapı kullanırım bi emek harcayım onu hazırlarım ve sende çatal kaşık ve tabak kullanarak afiyetle yersin dimi... Ama onlarda öyle değildir... sen sucuklu yumurta istersin onlar sen zaten yedin derler ve gerçekten birden yemiş hissiyatına kapılırsın o tat ağzına gelir ve yetmiyomuş gibi birde doyarsın...

----------Eklendi @ 17:04:56 ---------- Yazıldı @ 17:03:52 ----------

ayrıca 3 harfli demene gerek yok cin denmesinde hiç bir sakınca yoktur... onlarda bize adem oğlu diyor 8 harfli demiyor :)

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
fevzi arkadaşa ben bunu anlatmaya çalışmıyordum ama inanmıyordu sanırım inanmışsındır fevzi.

Sandrake

Sandrake

Üye
Ben deneyemem açıkcası

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bunların çocukları aileleri yokmu nası yani biri karısına gidip hadi çocuk yapalım dediğinde karısı ona sen zaten az önce beni dürttün çocuk oldu diyor ve çocuk peydah mı oluyor

----------Eklendi @ 18:53:24 ---------- Yazıldı @ 18:52:04 ----------

adamda kadını dürtmüş hissine kapılıp rahatlıyormu :kop:

By_AkA

By_AkA

Üye
Hayır! yaptığın konuyu saptırmaktan başka birşey değil. ben herşeyi bu şekilde yaparlar demedim cisim kullanamazlar dedim kendi organlarını kullanamazlar demedim... ayrıca evet aileleri var çocukları var ve aynen bizim gibi ürüyolar... Ayrıca biz insanlarla da ilişkiye girip üreyenler var... Hatta balıkesirde olanlar bilir kule bardaki Falcı kızı... Era isminde bir sevgilisi var ve kendisi cin... Kız bir Erkeğe yanında bir kız olmadan asla fal bakmıyor... Sevgilim kıskanıyo diyor her zaman... Ve buradaki dalga geçn herkesi uyarıyorum nolursunuz dalga geçmeyin çünkü gerçekten alay edilecek bir konu değil çevremde en don alay eden insanların durumu pek iç açıcı değil ben uyarayımda...

PureFood

PureFood

Üye
Gerçekten ilginç konu yazmaya devam edin arkadaşlar bilgi sahibi olalım :naughty:

By_AkA

By_AkA

Üye
Görmedim ama eğer dalga geçmeye kalkarsan! sana gösterebilirim kendi cinini...

----------Eklendi @ 22:30:31 ---------- Yazıldı @ 22:27:23 ----------

Gerçekten ilginç konu yazmaya devam edin arkadaşlar bilgi sahibi olalım :naughty:

Böyle anlatması zor siz merak ettiklerinizi sorun cevaplıyayım bildiğim kadarını...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
üremek için ilişkiye girmek zorunda olan bir varlık yaşamak içinde yemek içmek zorundadır he onların boyutundaki yemekler sular farklı yapıdadır onu bilemem ama sonuçta temas etmeden bu ihtiyaçlarını karşılayamazlar bu konuda sana katılmıyorum.. ağızlarına bişey sürmeden karınları doyuyorsa üremek içinde bi organa ihtiyaçları yoktur senin dediğine göre..
ama şunuda bil: ''OL'' diyerek yoktan var etme gücü sadece allaha özeldir ister cin olsun ister ne olursa olsun bunu başka varlık yapamaz.. he allah onlara o gücü verdiyse bile üremeleri içinde bu tarz bir emir bahşetmiştir.. ama ben onlarında yiyip içmek zorunda olduklarını düşünüyorum...
hatta pek çok söylenti UFO diye tabir edilen varlıkların CİN olduğu doğrultutadır..

dufy85

dufy85

Üye
bu konu neden bukadar uzadı yahu herkezmi uçuyor :D :kop:

By_AkA

By_AkA

Üye
üremek için ilişkiye girmek zorunda olan bir varlık yaşamak içinde yemek içmek zorundadır he onların boyutundaki yemekler sular farklı yapıdadır onu bilemem ama sonuçta temas etmeden bu ihtiyaçlarını karşılayamazlar bu konuda sana katılmıyorum.. ağızlarına bişey sürmeden karınları doyuyorsa üremek içinde bi organa ihtiyaçları yoktur senin dediğine göre..
ama şunuda bil: ''OL'' diyerek yoktan var etme gücü sadece allaha özeldir ister cin olsun ister ne olursa olsun bunu başka varlık yapamaz.. he allah onlara o gücü verdiyse bile üremeleri içinde bu tarz bir emir bahşetmiştir.. ama ben onlarında yiyip içmek zorunda olduklarını düşünüyorum...
hatta pek çok söylenti UFO diye tabir edilen varlıkların CİN olduğu doğrultutadır..

Arkadaşım Bu metafiziksel bir olay seini yorumun kendi yaşanyına göre bizlere göre ama onlar faklı ve aynen dediğim gibi yaşıyolar. Ayrıca yoktan var etmiyolar zaten vede yemek gibi ihtiyaçlarıda yoktur o verdiğim sadece bir örnekti... Ayrıca bilgin olmadığı bi konuda yorum yapma çünkü bana göre gerçekten saçmalıyosun dediklerinle alakası bile yok yaşamlarının...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
:hmmm

ultradeniz6

Üye
bana da cinimi göster abi :d: :d:

Üst Alt