Astral Seyahat Hakkında Sorular ve Cevapları

Sponsorlu Bağlantılar

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Astral bedava.. Bedava ya.. yattim yataga ciktim seyahatime dondum.. O kadar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
pro.engineer

pro.engineer

Üye

:tşk: :oke: sizin oralarin tadini cikar.:) Bir gun kismet olur ama simdi zor.

- - - Eklendi - - -

Motor arizali sanirim bir turlu ucuşa gecemedik.
Kule ucus iptal, ariza var.

inşallah beklerim :) Trabzon güzeldir :oke:

Arzunur

Üye
Ben bir cok kez denedim. bu islama karsimi bunun hakkinda bilginiz varmi?

Del Rey

Del Rey

Üye
Bunu birkaç kere yapmak istedim, ama beynimi boşaltamıyorum. Sonuçta, bunu yapmak istediğimi bile düşünmek zorunda kalıyorum. Beynimi derleyip toplayana kadar da bunu yapamayacağım. Hadi onu yaptım diyelim, bedenimi dışarıdan görünce ya narsist yönüme gelip kendimi seyreder, ya da korkup o bedene geri döner, belki de keçileri kaçırırm.

Eğer Astral seyahate çıkabilseydim, daima merak ettiğim sorunun cevabını arardım açıkçası: Illuminati denen şey, gerçekte var mı?

Dürüst olmam gerek.

- - - Eklendi - - -

Bunu birkaç kere yapmak istedim, ama beynimi boşaltamıyorum. Sonuçta, bunu yapmak istediğimi bile düşünmek zorunda kalıyorum. Beynimi derleyip toplayana kadar da bunu yapamayacağım. Hadi onu yaptım diyelim, bedenimi dışarıdan görünce ya narsist yönüme gelip kendimi seyreder, ya da korkup o bedene geri döner, belki de keçileri kaçırırm.

Eğer Astral seyahate çıkabilseydim, daima merak ettiğim sorunun cevabını arardım açıkçası: Illuminati denen şey, gerçekte var mı?

Dürüst olmam gerek.

xmehmetx42

Üye
ben bì ara lüsid ruya gormstm.rüyda kiz arkdsmn ynimda olmsni istdm.bi bktim ikmiz bi snifta otryrz.bnde direk onun elni tuttm gtmsn dye.ama elni tutrken sanki gerckms tì elnin scaklgni flan hpsni hssedyrdm..ve uyndgmda sanki gerck bi olay gbi hepsi aklmdaydi.ama bi iki gün snra Çogunu unttm..ama lüsid veya astral oldgunu blmyrdm.teskurlr.

- - - Eklendi - - -

arkdslar bi psokoloji drgsindn okmustm.eger bi insan gerck hayatta yplmsi imkansz seylri (ellrinizi birbirnin icnden gecrme gbi.)ypmayi dnerse,bi süre sonra bu ypmya calstigi seylr bilnc altna gdr ve kisi ruyadyken yptklri seylr aklna glir ve ypar eger olyrsa yani elleri birbiri icne gecyrsa o zman bilnci yerne gelir ve ruyda oldgnu anlar ne istrse o oluyr..ama yaptgn imkansz seylri aklna gldkce ypmalsn cunku bilnc altna grmesi lazim..bn dndm..

msy2017

msy2017

Üye
yazıda meleklerin geleceği gördüğü söylenmiş ALLAH'tan başka kimse geleceği bilmez.ruha inanıyorum ama bunun doğruluğundan şüphe ederim böyle birşey varsa neden bilim adamları tarafından araştırılmıyor araştırma varsada ben görmedim

MuhammedAliAKB

Üye
denemek lazım

sasasahamza

Üye
en iyisi lusit ruya mekan bomboş kendini gerçekteki gibi 5 duyu organın çalısıyor. Hayal gucunle ne istersen pıt karsında. Ben neler istedim nelerr...

Üst Alt