Astral Seyahat Nedir / Yapılışı ( Uyurken Ruhumuzun Bedenden Çıktığı An Ruhumuzu Kontrol Edebilmek )

Sponsorlu Bağlantılar

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
arkadaşlar ben aylardır bu konu üzerinde kafa patlatıyorum kesinlikle ama kesinlikle denemeyin ruh bedenden çıktığı zaman ruhlar aleminde olduğu için 3 harfililer ve karabasaı görüyor çıldırırsınız ve gece karabasan kesinlikle geliyor ! lütfen denemeyin ve çook heycanlanırsanız göbek bağınız kopuyor geri vücudunuza dönemiyorsunuz ayrıca güneş sisteminden çıktığınızdada geri dönüş çok zor.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Utku™;3456477' Alıntı:
bunu bizim için denermisin :D
bugün denicem lan tamam :D
ruhumu bedenden çıkartmayı başarırsam direk amerikaya new yorka kopcam obamanın bedenine gircem:d:
Maxiye yeni rütbe: USA PRESIDENT rütbeyi kest hacıı

----------Eklendi @ 20:21:04 ---------- Yazıldı @ 20:18:49 ----------

arkadaşlar ben aylardır bu konu üzerinde kafa patlatıyorum kesinlikle ama kesinlikle denemeyin ruh bedenden çıktığı zaman ruhlar aleminde olduğu için 3 harfililer ve karabasaı görüyor çıldırırsınız ve gece karabasan kesinlikle geliyor ! lütfen denemeyin ve çook heycanlanırsanız göbek bağınız kopuyor geri vücudunuza dönemiyorsunuz ayrıca güneş sisteminden çıktığınızdada geri dönüş çok zor.
bunu yaptığını GÖZLE GÖRÜLÜR şekilde kanıtlayabilirmisin?

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye

bugün denicem lan tamam :D
ruhumu bedenden çıkartmayı başarırsam direk amerikaya new yorka kopcam obamanın bedenine gircem:d:
Maxiye yeni rütbe: USA PRESIDENT rütbeyi kest hacıı

yazdıklarımı dikkate alırsan senin adına sevinirim ben yapmadım ancak çevremde arkadaşlarım sayesinde tanıştığım çok kişi var ve hepsinin hayatları bu yüzden artık sönük bi durumda (heran o varlıkların çevrelerinde olduklarını bildikleri için çok garip kişilikler olmuşlar)
;)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye

arkadaşım dediğim gibi ben yapmadım bu sözleri söylememin tek nedeni sadece seni uyarıp kötü şeylerin olmasını engellemekti sen bilirsin bu konuyu bu tarz forumlarda değilde bu konu adına açılmış forumlarda araştırsan bile söylediklerim aynısını okuyabilirsin

minoo

minoo

Üye
:allalla: Çok korkunç

Utku

Utku

Üye
Olmaz öyle şey tamamı hayal

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Çok merak ettim ya :hmmm Bİr yandan yapmak istiyor canım, bir yandan korkuyor :s

• Beğen
Tepkiler: minoo
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Utku™;3456566' Alıntı:
Olmaz öyle şey tamamı hayal
bu haberde bilimadamları bunu yalanlamamışta doğrulamamışta hala belirsiz.....
ben öyle anladım ...

minoo

minoo

Üye
Bence bir gün ışınlanma da gerçek olacak :hmmm

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Gerçek oldu zaten :D

minoo

minoo

Üye
:oha:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bunlar mikroskobik çalışmalar heNüz büYük bir kütleyi bir insanı bir hayvanı hatta bir sineği ışınlamak mümkün değil ama bir gün olacak buna inanıyorum hemde yakın zamanda..

minoo

minoo

Üye
Ben de.

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
arkadaşlar öbür boyuta geçmedikçe alsa cinleri görmessiniz sadece kediler sizi görür ve ney ssini duyarlar yani ilk çıkışlınızsa görmessiniz butür saçmalıklara inanmayın ayrıca güneş sisteminden çıksanız bile anneniz sizi mutlaka uyandırır görürse sizi vey başka biri ama çok ani sırarsnız sıçrayarak uyanabilirsiniz

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
yazdiklarinizi okudum guldurdunuz la beni.arkadasim zarari yok demissin halt etmissin.bilmedigin bi konu hakkinda bu kadar net konusamazsin.herseyin bir bedeli vardir.ama bunun bedeli cok agirdir.yasayan bir oluye donersin.bunu yapmak icin dogustan yetenege sahip olman ve yillarca pratik yapman gerek bilmem anlatabildimmi bilmeden yazmayin

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
yazdiklarinizi okudum guldurdunuz la beni.arkadasim zarari yok demissin halt etmissin.bilmedigin bi konu hakkinda bu kadar net konusamazsin.herseyin bir bedeli vardir.ama bunun bedeli cok agirdir.yasayan bir oluye donersin.bunu yapmak icin dogustan yetenege sahip olman ve yillarca pratik yapman gerek bilmem anlatabildimmi bilmeden yazmayin
deneyimim var mana aleminde korumayı simgeleyen bir daire çizersen hiç bişey olmaz ayrıca baya bi yükseğe çıktıktan sonra hayali boyuta geçrsin orda herşeyi yapabilirsin bilip bilmeden konuşan sensin kapiş :naughty:

rsm39

rsm39

Üye
gercek olabilir ama inandırıcı gelmedi bana ruh bedenden ayrılınca oluden ne farkın kalıyor ya donemezsen sonun ne oluyor

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
gercek olabilir ama inandırıcı gelmedi bana ruh bedenden ayrılınca oluden ne farkın kalıyor ya donemezsen sonun ne oluyor
dopstum kordon bağınvar ruhunla merak etme çok ellemessen pkopmaz zaten sorun yok yani

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aman aman ben öle şeyler denemem.bizim arkadaşlar birara yapmıştı da abuk subuk şeyler oluyormuş.birde geri dönemem falan.ben böyle bedenimle gayet güzel seyahat ediyorum,okula gidip eve dönüyorum bu seyahat yeter.ruhla muhla seyahat işime yaramaz.zamanı gelince zaten herkes ruhuyla seyahat edecek.yani kısaca bilgi güzel ama işime yaramaz...:oke:

Üst Alt