kacaksevgilim
Üye
Bu işin sonu nereye varacak gerçekten çok merak ediyorum.NOKIA fanı kendi içinde kavga ediyor
.Konuyu açan arkadaş en iyisi buldugu bilgileri bir kaç farklı sitede konu açıp teyit ettirmeli yada kendisi incelemeli.İnternet sitelerinde aldıgın bilgiyi kesinlikle birkaç yerde teyit ettirmelisin
Örnekmi;
Maxicepte konu açmışlar telefonun işlemci ve ram oranları diye.6680 ini gördüm yanlış hatırlamıyorsam 206 arm j işlemci 22 mb ram diyede yazmışlar güvendim ve gittim aldım eve geldim birkaç gün sonra fark ettiğimde cihazın ortalama 5.5 mb ram vardı
ikinci elde aldın adam sırf bu sebebden alırmı? işin garip yani o bilgi hala orda duruyor.Birçok telefonada çift çekirdek yazmışlar konu 2008 demi ne açılmış şuan bile çift işlemci çoğu telefonda yokken 2008de hep çift çekirdek işlemcili telefonlar vardı
bence herkes beğendiği telefonu 5800 ile karşılaştırma yapan sitelere bakıp postta link atsın.Zira bu konu yoksa 1 haftada 50 sayfayı bulur
NOT:Türkiye de ki GSM Forumları büyük büyük oranda NOKIA fanı üzerinde döndüğü için (kısmende IPHONE) bu tip karşılaştırma yapmazlar.Teknoloji konusunda ancak UGANDAYLA yarışabildiği için Türk forumları oyuzden yabancı sitelerde arastırma yapmayı daha uygun gördüm
5800 V.S P1İ
N958GB V.S 5800 XM
Bu begendiğim iki telefonu 5800 için yurt dısındakı teknoloji sitelerinde karşılaştırdım.Sende okuyacaksınki 2007 yılında çıkan bir P1i bile 5800 a tercih edilebilmiş.Tekrar söylüyorum elime alıp incelemedim ama yakın cevremdeki inceleyen 2 arkadaş ve birçok siteler 5800 için pek iyi yorumalr yapmıyor.Bu konuda yazdıgım son mesaj benim oyum ret yonunde sana tavsiyem asla bir siteye takılıp kalma ya yanlış yada eksik bilgiler veriyor.Her kafadan bir ses çıkar eli olan klavyeye kuvvet yazar.Bir örnek daha core2du ve dual cpu arasındaki farkı anlamak için araştırma yapıyordum sancar55 nickli uyeyın yazdıgına dikkat et İ7 işlemci 7 çekirdekliymiş
ve bu yorumu bir teknoloji sitesinde okuymak ise dahada düşündürücü
son sözüm bu posta bile artık bakmaman 1 hafta için 50. sayfaları görür üyenin biri çıkar 5800 güzel diğeri çıkar sakın alma der olaya bilimsel verilerle özellikle Türk forumlarında karşılaştırmaları bulamazsın saygılarımla
.Konuyu açan arkadaş en iyisi buldugu bilgileri bir kaç farklı sitede konu açıp teyit ettirmeli yada kendisi incelemeli.İnternet sitelerinde aldıgın bilgiyi kesinlikle birkaç yerde teyit ettirmelisinÖrnekmi;
Maxicepte konu açmışlar telefonun işlemci ve ram oranları diye.6680 ini gördüm yanlış hatırlamıyorsam 206 arm j işlemci 22 mb ram diyede yazmışlar güvendim ve gittim aldım eve geldim birkaç gün sonra fark ettiğimde cihazın ortalama 5.5 mb ram vardı
ikinci elde aldın adam sırf bu sebebden alırmı? işin garip yani o bilgi hala orda duruyor.Birçok telefonada çift çekirdek yazmışlar konu 2008 demi ne açılmış şuan bile çift işlemci çoğu telefonda yokken 2008de hep çift çekirdek işlemcili telefonlar vardı
bence herkes beğendiği telefonu 5800 ile karşılaştırma yapan sitelere bakıp postta link atsın.Zira bu konu yoksa 1 haftada 50 sayfayı bulurNOT:Türkiye de ki GSM Forumları büyük büyük oranda NOKIA fanı üzerinde döndüğü için (kısmende IPHONE) bu tip karşılaştırma yapmazlar.Teknoloji konusunda ancak UGANDAYLA yarışabildiği için Türk forumları oyuzden yabancı sitelerde arastırma yapmayı daha uygun gördüm
5800 V.S P1İ
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
N958GB V.S 5800 XM
Bu begendiğim iki telefonu 5800 için yurt dısındakı teknoloji sitelerinde karşılaştırdım.Sende okuyacaksınki 2007 yılında çıkan bir P1i bile 5800 a tercih edilebilmiş.Tekrar söylüyorum elime alıp incelemedim ama yakın cevremdeki inceleyen 2 arkadaş ve birçok siteler 5800 için pek iyi yorumalr yapmıyor.Bu konuda yazdıgım son mesaj benim oyum ret yonunde sana tavsiyem asla bir siteye takılıp kalma ya yanlış yada eksik bilgiler veriyor.Her kafadan bir ses çıkar eli olan klavyeye kuvvet yazar.Bir örnek daha core2du ve dual cpu arasındaki farkı anlamak için araştırma yapıyordum sancar55 nickli uyeyın yazdıgına dikkat et İ7 işlemci 7 çekirdekliymiş
ve bu yorumu bir teknoloji sitesinde okuymak ise dahada düşündürücü
son sözüm bu posta bile artık bakmaman 1 hafta için 50. sayfaları görür üyenin biri çıkar 5800 güzel diğeri çıkar sakın alma der olaya bilimsel verilerle özellikle Türk forumlarında karşılaştırmaları bulamazsın saygılarımla