Murad4
Üye
Gerçektenmi ? Rica etsem eksiklerini yazarmisin ? Teşekkürler.iyi ama öyle göründüğü gibi güzel değil bir çok ekisisi var almanı tavsiye etmem kamerasıda çok iyi değil başka telefonları düşün bence![]()
Arkadasım ben 5800 kulanısıyım evet v40 da resetleme sorunu vardı gecen gün v50 geldi ve resetleme kalktı hız kazandı ve kamera muhteşem bence süper geceleri kotü onuda ayarlardan gece modu yapınca o zman güzel ilk aldığımda tel güzel değildi program filan kurunca tel uctu şimdi süper muhtesem bence al
Murat4 yeni güncelleme ile dokunmatik fark yarattı süper oldu daha hassas ren sormusun benimki siyah 3 renk var zaten mavi siyah kırmızı ben bazı sitelerde okudum ilk kırmızı çıktıından kırmızıda kasa açıklığı var dediler gerçektende var kırmızıdan sonra mavi çıktı ve ondada sorun olmus en son siyeh tabi türkiyeye kırmızı geldiğinde satılmaya basladı ama amerikada üretim hatası olduğu için geri toplatılmıs ama biz enayi gibi vermemişiz tel şimdi herkez tel hatalı diyor sana önerim tel nokia shoptan al ve adama sor 3.partimi bu de kasa açıklığına bak kasa açıklı ön kameranın üstünde açıklık var varsa alma yoksa al sana önerim siyah al ben memnunum hiç sorun yok
ayrıca güneşte telefonun ekranınını görmek baya zor oluo

wallla arkadaşım ben tavsiye etmem dokunmatiki bence berbat yazılım yükledim dokunmatiği aynı.telefon kamerası fena değil.sesi de güzel.ama telefon çok hantal. bazen telefon kitleniyo sabahları alarm çalmıyo.bataryası 2 gün gidiyordu v50 yükledikten sonra 1 gün zor yetiyo. bataryası ısınıyo kapağı oynuyo. ya sen yinede bi araştır ama paran warsa iphone al derim hatta haziranda yeni iphone çkcak weya samsungların dokunmatikleride güzel.
Heralde ilk defa bir telefona bakıyor... Güneş ışığının vurduğu her türlü cam yüzeyde renkleri görmek insan gözü açısından zorlaşır. Güneş ışığı her türlü kaynaktan daha sağlam yansıma yapar. Abuk sabuk şeyler yazmayın insanın aklını bulandırmayın. Ericcson SH668'dan Bugünkü çıkan son model telefona kadar bütün hepsinde durum buydu bu ekranla ilgili değil Güneş ve İnsan gözü ile ilgili bir durum.
Ekranı parmaklarla kullandığımızdan parmak izi tutuyor onu da arada bir silersiniz hatta Invisıble Shield tavsiye ederim ben kullanmadım 6 Ayda 2-3 kılcak çizik oluştu. Onlar da muhtemelen Sonic oynarken oldu çok abanmıştım ekrana
)telefonun özelliklerine itirazım yok bu fiyata güzel cihaz ama secenekler varken kesinlikle bir daha almam....aldım ve hata ettim nokia kendisi bile onayladı ki para iadesi yaptı.yoksa bu memlekette servis durumları malum hepimiz biliyoruz..ve konu açtım cihaz sürekli resetleniyor diye ben program tema vs şeyler atıp cihaz sürekli reset atacaksa gider s40 alır keyfime bakarım.nokia ya karşı düşmanlığımda yok aksine n95 vardı super cihazdı...yani kısacası arkadaş bence telefoncuya git ve herşeyini iyi incele ve öyle karar ver bizler ne desek olmaz..