konu kapanmısdır neyse 1 saatdır yazılanları okuyorum bende cevap yazayım dedım elımden kullanıcı olarak cok telefon gecdı almak ıstedıgın telefonda once senın ıhtıyaclarını karsılayabılecek neler var bır onu dusun kendım acısından n95 n95 8gb ıphone cın telefonları samsung e250 umonıa vs alcatel panasonık vs cok telefon gecdı ve takıntılı bır ınsandım su anladımkı mıllet telefon bana alo desın yeter dıyıpde telefona fazla para vermek ıstemeyen yada telefon benım karızmam ozellıklerını bılmesem ve kullanmasamda ben bır telefona ılk defa cıkdıgı ıcın 1,500 tl veren ınsanlar gordum bu sacmalık.1 aydır 5800xm kullanıyorum goruslerımı yazayım ses olayı n95 n82 ıle kıyaslarsak bıraz dusuk kulaklık sesıde onlara gore bıraz dusuk kalıtelı bır kulaklık kullanırsan mp3 dınlemede ısıne yarar ben telefonda mp3 dınlemeyı severım hıc telefonun radyosunu pek kullanmadım o benım ıcın olsada olur olmasada olur ama hafıza kartı 5800 8 gb yarısı mp3le dolu fotograf konusunda kamera ıs yapar duzeyde nede olsa turıstlık zıyaretlere gıdıp profosyenel cekımler yapmayacaksın n95 ın kamerası daha net ama buda ıs gorur wıfı olması guzel ısıne yarıryor ara ara ısyerınde ve evde kablosuz modem var ordan guncellemeler ıcın baglanıyorum ama cepden face yada youtubeden vıdeo ızlerım dersen v50 sınde hack dedıklerı olay bıraz zor her program yemıyor o yuzden vıdeo olayını gecdım pc gıbı rahat vıdeo ızlıyemıyorsun ızledıgın vıdeolarıda hafıza kartına kaydedıp ordan ızlıyorsun bluetooth olayını pek kullanmam hafıza kartını pc ye takıp dırek atmak ıstedıgımı atarım en onemlı konu dokunmatık ekran konusu daha once dokunmatık ekran kullanmadıysan alısman bıraz zaman alır mesajlasmayı cok yapıyorsan bu telefonda zorlanırsın ben daha once cın malı tellerde pratık yapdıgımdan ve mesajlasma olayım olmadıgından ole bır sorunum olmadı bu telefona cok program vs bısey yuklemıyeeksın yuklersen telefon ara ara donuyor 1 sn ıslemı 10 snyede yapıyor bende komple format cekıp program yuklemeden kullanıyorum su anda ole bır sorunum yok konusma esnasında ses ıletısımı ıyı kulaklık ve mıkrofonu gayet ıyı sorun yok ıyı kotu ıs yapan bır telefon dıger arkadasların dusuncesını bılememde zamanında arkadasım 900 tl ye almısdı ozaman hosuma gıtmısdı sımdı ben 520 tlye aldım 10 uzerınden notum 7 olur o parayada o telefon alınabılır 2 sene nede olsa garantısı var ıkıncı ellerde sorun yasamak yerıne sıfır telefon o fıyata uygundur ..