Arkadaşlar iPhone mu Alsam? N8 mi Yoksa Bekleyip Yeni Gelecek Olan Nokia 701 mi Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

musty522

Üye
    Konu Sahibi

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Arkadasım iPhone de telefon mu diyen arkadaslara katılıyorum haklılar iPhone telefon değil çünkü telefon özelliği olan küçük bilgisayar. telefon olsa 2gb lik navigasyon progrmlarnı 1 gb lik grafiği ağzınızı açık bırakacak oyunları ve bilgsayardaki bı çok programı kullanabilir miydi ?

Şimdi o dediklerinin telefon yapmıyor apple storedeki uygulama bolluğundan diyenler olacak :))
telefon nedir işletim sistemi nedir uygulama çokluğu nedir çok iyi biliyorum zaten ;)
Ama bu kadar hızlı ve kaliteli programları bir bilgisayarda kullanabildim bir de iphone de telefonun donanımı veya işletim sistemindne ne farkeder ki ben kullandığımı bilirim

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım iPhone de telefon mu diyen arkadaslara katılıyorum haklılar iPhone telefon değil çünkü telefon özelliği olan küçük bilgisayar. telefon olsa 2gb lik navigasyon progrmlarnı 1 gb lik grafiği ağzınızı açık bırakacak oyunları ve bilgsayardaki bı çok programı kullanabilir miydi ?

Şimdi o dediklerinin telefon yapmıyor apple storedeki uygulama bolluğundan diyenler olacak :))
telefon nedir işletim sistemi nedir uygulama çokluğu nedir çok iyi biliyorum zaten ;)
Ama bu kadar hızlı ve kaliteli programları bir bilgisayarda kullanabildim bir de iphone de telefonun donanımı veya işletim sistemindne ne farkeder ki ben kullandığımı bilirim

yeah uleyn be yürü kardeşim arkandaym haklısın telefon değil bilgisayar hiç pişman olan birisini görmedim şu iphone dan insanlar laf söylüyorlar ama o söylüyenlerin hiç biride iphone kullanmamışlardır emin ol çnkü dedim ya bi kere iphone kullanan bi insanda iphone kötüdür demez diyemez dese bile mutlaka o kişinin bir yanlışı vardır.kötülüğü yok çünkü ne yazılımsal ne donanımsal sadece uygulamaların çoğu para ile alınıyor onada jb yapıyorlar ama o sorunda ortadan kalkacak diye duydum inşallah da kalkar

besyuzseksen

Üye
Slm! ……..
Son zamanlarda netten para kazanma konusu iyiden iyiye canımı sıkmaya başlamıştı.
Yüzlerce kişi, hatta dünya genelinde düşünürsek binlercesi,
oturduğu yerden para kazanıyor. Birçok araştırma yaptım kendimce.
Tam vazgeçecekken Google Kazançları ile tanıştım.
Kitabı aldım ve hayatım değişti. Sistemi oldukça kolay ve her internet kullanıcısının
uygulayabileceği şekilde anlatılmış. Site kurmanız veya daha fazla karışık işle uğraşman da gerekmiyor.
Şu an kazancım aylık 800$ - 1500$ arası. Kazandıracağı parayı düşünürsen, Google Kazançları Kitabı gerçekten çok uygun.
Sana tavsiyem bu kitaba en kısa zamanda sahip ol.
İnternete bağlanabildiğin her yerden yapabiliyor olmanda çok güzel. ben kıtabı satın aldıktan bırkac saat sonra ilk satışımı gercekleştirdim sonuç inanılmaz.. bunun için webmaster olman sart degıl , bilgisayar kurdu olman şart degil , yeteri kadar bilgisayar bilgısı olan herkes bu işi yapabilir..
Kararını ver ve hemen para kazanmaya başla!
Şimdiden bol kazançlar dilerim… link asagıdadır..

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Slm! ……..
Son zamanlarda netten para kazanma konusu iyiden iyiye canımı sıkmaya başlamıştı.
Yüzlerce kişi, hatta dünya genelinde düşünürsek binlercesi,
oturduğu yerden para kazanıyor. Birçok araştırma yaptım kendimce.
Tam vazgeçecekken Google Kazançları ile tanıştım.
Kitabı aldım ve hayatım değişti. Sistemi oldukça kolay ve her internet kullanıcısının
uygulayabileceği şekilde anlatılmış. Site kurmanız veya daha fazla karışık işle uğraşman da gerekmiyor.
Şu an kazancım aylık 800$ - 1500$ arası. Kazandıracağı parayı düşünürsen, Google Kazançları Kitabı gerçekten çok uygun.
Sana tavsiyem bu kitaba en kısa zamanda sahip ol.
İnternete bağlanabildiğin her yerden yapabiliyor olmanda çok güzel. ben kıtabı satın aldıktan bırkac saat sonra ilk satışımı gercekleştirdim sonuç inanılmaz.. bunun için webmaster olman sart degıl , bilgisayar kurdu olman şart degil , yeteri kadar bilgisayar bilgısı olan herkes bu işi yapabilir..
Kararını ver ve hemen para kazanmaya başla!
Şimdiden bol kazançlar dilerim… link asagıdadır..

sözüm bu işin patronuna kardeş yanlış anlama böyle şeylerle kendinizi kandırırsınız ancak hadi bizleri kandırdınız diyelim allah var allah herşeyi bilen rahman ve rahim olan allahı nasıl kandıracaksınız boşverin arkadaş kazanın paranızı böyle şeylerlede güzelim forumu kirletmeyin!

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
iPhone 5

----------Eklendi @ 00:36:25 ---------- Yazıldı @ 00:35:16 ----------

çıkmamış bir telefonu neden öneriyorsun dersen eğer: Apple bu gözü kapalı alınır

musty522

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5

----------Eklendi @ 00:36:25 ---------- Yazıldı @ 00:35:16 ----------

çıkmamış bir telefonu neden öneriyorsun dersen eğer: Apple bu gözü kapalı alınır

aynen katılıyorum kardeş saol önerin için

burakcal2

Üye
950 tl tuttu

Kedi Yavrusu

Üye
yeni gelecek olan adobe flash player 11, iphone için de çıkacakmış gerçi 10,2 uyarlanmıştı ama yine de hayırlı olsun.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
yeni gelecek olan adobe flash player 11, iphone için de çıkacakmış gerçi 10,2 uyarlanmıştı ama yine de hayırlı olsun.

iphone kullanan bilir adobe flash playere inanın çokta ihtiyaç yok çünkü flash a ihtiyaç duyulan siteler için muhakkak iphone ye bir çözümü vardır nasıl bir illetse bu telefon herşey için programdı tarayıcıydı vs.. vs... var

musty522

Üye
    Konu Sahibi
iphone kullanan bilir adobe flash playere inanın çokta ihtiyaç yok çünkü flash a ihtiyaç duyulan siteler için muhakkak iphone ye bir çözümü vardır nasıl bir illetse bu telefon herşey için programdı tarayıcıydı vs.. vs... var
aynenn kardeş

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ya 701 de n900 gibi olursa

Üst Alt