Arkadaşlar iPhone mu Alsam? N8 mi Yoksa Bekleyip Yeni Gelecek Olan Nokia 701 mi Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
arkadaşlar yayınladığım iPhone5 videosunun concept olduğunu bende biliyorum yorumlarımı nerenizle okuyosunuz :ehe
diyorumki gerçek iphone5 o videodaki kadar uçuk olamaz tabiki ama projektör olacak yani görüntüyü bir zemine yansıtabilecek ama klavyesini zemine yansıtıpta ordan yazılanları algımala kabiliyetine sahip olurmu bilinmez eğer olursa dehşet bişe olur tüm firmalar yine apple klonculuğuna devam eder

Lenneth

Üye
arkadaşlar yayınladığım iPhone5 videosunun concept olduğunu bende biliyorum yorumlarımı nerenizle okuyosunuz :ehe
diyorumki gerçek iphone5 o videodaki kadar uçuk olamaz tabiki ama projektör olacak yani görüntüyü bir zemine yansıtabilecek ama klavyesini zemine yansıtıpta ordan yazılanları algımala kabiliyetine sahip olurmu bilinmez eğer olursa dehşet bişe olur tüm firmalar yine apple klonculuğuna devam eder

Tüm firmalar apple klonculuğu derken ?

Apple piyasaya çift çekirdek , nova display , amoled-super amoled , dual core GPU gibi şeyler kazandırdıda başka firmalar onu taklit etti sanacak görende :ehe

Tüm firmalar Apple kloncusu olsaydı bluetoothlan dosya yollayamazdık birbirlerimize en baştan :zuhaha:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
kendinizi kandırmya devam edin :oke:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
neyse uzatmicam uzamasın :)

musty522

Üye
    Konu Sahibi
neyse uzatmicam uzamasın :)
uzamaz zaten güzel kardeşim benim tartışma yaratacak kötü birşey demedim ki sadece senin yerinde olsam bende aynı duruma düşerdim video daki olan özelliklerin hepsi belki gelcek belki gelmicek allah bilir daha henüz belli değil neler gelceği o yüzden projektör müş oymuş buymuş bu sözlere kanma kimseyide kandırma ben bile desem iphone 5 de şu şu özellikler olcak kandırmış olurum insanları oda iyi değil işte bunu anlatmaya çalıştım sadece ama gercekten tanıtılsa videosu tmm dicem haklısın işte tanıtılmadı bile ne zaman çıkacağı da meçhul anlıycan ;)

Kedi Yavrusu

Üye
Tüm firmalar apple klonculuğu derken ?Apple piyasaya çift çekirdek , nova display , amoled-super amoled , dual core GPU gibi şeyler kazandırdıda başka firmalar onu taklit etti sanacak görende :eheTüm firmalar Apple kloncusu olsaydı bluetoothlan dosya yollayamazdık birbirlerimize en baştan :zuhaha:
Google'a açılan ve kazanılan davalar öyle demiyor ama. O hakimler yargıçlar seni dinlemiyor. Şeklinden tut menüsüne kadar iphone klonu.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Tüm firmalar apple klonculuğu derken ?

Apple piyasaya çift çekirdek , nova display , amoled-super amoled , dual core GPU gibi şeyler kazandırdıda başka firmalar onu taklit etti sanacak görende :ehe

Tüm firmalar Apple kloncusu olsaydı bluetoothlan dosya yollayamazdık birbirlerimize en baştan :zuhaha:
Tüm firmalar değil ama android kullananlar taklit ediyo bak nokiaya kendi işletim sistemi androide bak çogu iphonedan çalma biz başkasının çalmasını kullanmıyoruz bizim işletim sistemi orjinal olom asıl sana :zuhaha:

pRime.

pRime.

Üye
Tüm firmalar apple klonculuğu derken ?Apple piyasaya çift çekirdek , nova display , amoled-super amoled , dual core GPU gibi şeyler kazandırdıda başka firmalar onu taklit etti sanacak görende :eheTüm firmalar Apple kloncusu olsaydı bluetoothlan dosya yollayamazdık birbirlerimize en baştan :zuhaha:
Tasarım olarak samsung ve lg birebir kopyasını yapıyor, samsungun touchwiz arayüzünden bahsetmeme gerek yok sanırım.

Uruloki

Uruloki

Üye
adm telefon satamıyor avrupada ne olcak apple ı mı geçiçek ayrıca fevzi abi lazer klavye mevcut hatta bayağıdır mevcut bu teknoloji fakat telefona nasıl entegre edicekler o meçhul yani bayağı bir zaman geçmeli ilerleme için

burakcal2

Üye
Sonunda nokia 701 siparisi verdim.Bir aksilik olmazsa cuma gunu gelecek

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
701 piyasada mı ? :S

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
NOKİA ORO AL :ehe

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Nokia oro c7 nin aynısı sadece altın kristal var ve 3000 tl ona iphone 5 alırsın :D

jeki01

jeki01

Üye
Iphone güzel telefon diyorlar hiç kullanmadım ama.
Nokia gibi telefon yok bence.
Paran varsa Iphone al.

Üst Alt