musty522
Üye
Aynı zamanda iphone 4 kullanıcısıyım?
eee neden o zaman nokiada daha iyi diyorsun ki oyun oynama uygulama felan kardes?
Aynı zamanda iphone 4 kullanıcısıyım?

arkadaşlar yayınladığım iPhone5 videosunun concept olduğunu bende biliyorum yorumlarımı nerenizle okuyosunuz
diyorumki gerçek iphone5 o videodaki kadar uçuk olamaz tabiki ama projektör olacak yani görüntüyü bir zemine yansıtabilecek ama klavyesini zemine yansıtıpta ordan yazılanları algımala kabiliyetine sahip olurmu bilinmez eğer olursa dehşet bişe olur tüm firmalar yine apple klonculuğuna devam eder

kendinizi kandırmya devam edin![]()
uzamaz zaten güzel kardeşim benim tartışma yaratacak kötü birşey demedim ki sadece senin yerinde olsam bende aynı duruma düşerdim video daki olan özelliklerin hepsi belki gelcek belki gelmicek allah bilir daha henüz belli değil neler gelceği o yüzden projektör müş oymuş buymuş bu sözlere kanma kimseyide kandırma ben bile desem iphone 5 de şu şu özellikler olcak kandırmış olurum insanları oda iyi değil işte bunu anlatmaya çalıştım sadece ama gercekten tanıtılsa videosu tmm dicem haklısın işte tanıtılmadı bile ne zaman çıkacağı da meçhul anlıycanneyse uzatmicam uzamasın![]()
Google'a açılan ve kazanılan davalar öyle demiyor ama. O hakimler yargıçlar seni dinlemiyor. Şeklinden tut menüsüne kadar iphone klonu.Tüm firmalar apple klonculuğu derken ?Apple piyasaya çift çekirdek , nova display , amoled-super amoled , dual core GPU gibi şeyler kazandırdıda başka firmalar onu taklit etti sanacak görendeTüm firmalar Apple kloncusu olsaydı bluetoothlan dosya yollayamazdık birbirlerimize en baştan
![]()
Tüm firmalar değil ama android kullananlar taklit ediyo bak nokiaya kendi işletim sistemi androide bak çogu iphonedan çalma biz başkasının çalmasını kullanmıyoruz bizim işletim sistemi orjinal olom asıl sanaTüm firmalar apple klonculuğu derken ?
Apple piyasaya çift çekirdek , nova display , amoled-super amoled , dual core GPU gibi şeyler kazandırdıda başka firmalar onu taklit etti sanacak görende
Tüm firmalar Apple kloncusu olsaydı bluetoothlan dosya yollayamazdık birbirlerimize en baştan![]()

Tasarım olarak samsung ve lg birebir kopyasını yapıyor, samsungun touchwiz arayüzünden bahsetmeme gerek yok sanırım.Tüm firmalar apple klonculuğu derken ?Apple piyasaya çift çekirdek , nova display , amoled-super amoled , dual core GPU gibi şeyler kazandırdıda başka firmalar onu taklit etti sanacak görendeTüm firmalar Apple kloncusu olsaydı bluetoothlan dosya yollayamazdık birbirlerimize en baştan
![]()
konuyu açan senmişsin gibi konuştunSonunda nokia 701 siparisi verdim.Bir aksilik olmazsa cuma gunu gelecek

Sonunda nokia 701 siparisi verdim.Bir aksilik olmazsa cuma gunu gelecek
Almanya ebaydan 950 tl ye aldim.701 satışa sunuldumu ki?
Almanya ebaydan 950 tl ye aldim.