Arkadaşlar iPhone mu Alsam? N8 mi Yoksa Bekleyip Yeni Gelecek Olan Nokia 701 mi Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

musty522

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 alın derim, 701'e çok heves ederseniz eğer çıkınca iPhone'nun 2. elleri altın gibi değerinden pek kaybetmiyor.

anladım güzel kardeşim bilgin için çok teşekkürler

SeDo_1

Üye
yapma be ya kardeş ne sony ericsonu iphone varken başka telefon mu alırım kendi görüş açım tabiki bu yazdıklarım
herkezin kendi zevki tabi i4 incele birde sony incele aradaki farkı görürsün

musty522

Üye
    Konu Sahibi
herkezin kendi zevki tabi i4 incele birde sony incele aradaki farkı görürsün

haklısın kardeş seninde benimde dediğim gib herkezin kendi zevki ama arasında fark olsa bile benim iphone dan vazgeçeceğim anlamına gelmiyor zevk meselesi iphone bana göre her türlü telefondan üstün size görede dediğiniz telefon üstün olabilir görüşünüze saygım var yani zevk işte naparsın ;)

seyfipasa

seyfipasa

Üye
Arkadaşım iphone alabilecek durumun varsa hiç durma al :) veya galaxy s2. n8 alma su an ona verecegin paraya deymez.Trendy şu an Android.ama illede nokia dersen C7 olabilir.:oke:

FeeLz

Üye
Iphone 4 ve N8 Tercihimdir, eğer eğlence, fotoğraf, oyun oynamak istiyorsan Nokia'da grafikler daha iyi ve daha da gerçekci oynanış şekilleri.
Ama iş adamıysan yada oyun oynayacak yaşı geçtiysen (oyun oynamanın yaşı olmaz!) Iphone 4'u tercih ederim.
İyi forumlar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
belleden sonra kesinlikle N8 :oke:

Kedi Yavrusu

Üye
Iphone 4 ve N8 Tercihimdir, eğer eğlence, fotoğraf, oyun oynamak istiyorsan Nokia'da grafikler daha iyi ve daha da gerçekci oynanış şekilleri.Ama iş adamıysan yada oyun oynayacak yaşı geçtiysen (oyun oynamanın yaşı olmaz!) Iphone 4'u tercih ederim.İyi forumlar
şaka mısın sen :) nokiada daha iyi ve daha gerçekçiymiş oyun oynamak.en basitinden iphone 4'ün 1gb'lık asphalt 6 oyunu symbian^3 için 250mb'a kadar düşülmüş, grafikler kısılmış, buna rağmen oyun esnasında kaplamalar falan iphone'dan geç geliyor.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4 ve N8 Tercihimdir, eğer eğlence, fotoğraf, oyun oynamak istiyorsan Nokia'da grafikler daha iyi ve daha da gerçekci oynanış şekilleri.
Ama iş adamıysan yada oyun oynayacak yaşı geçtiysen (oyun oynamanın yaşı olmaz!) Iphone 4'u tercih ederim.
İyi forumlar

tercihlerin için çok saol arkadaşım ama bir yerde yanlış konuşmuşssun iphonede hiç oyun oynadın mı sen?vallaha tamam görüş açın öyle olabilir ama şu bir gerçek iphonedeki oyun olsn fotoraf olsun ekran olsun çözünürlük hiç bir telefonda yok bnce belki vardır ben bilmiyordurum ama iphone çok iyi bir telefon oyun oynarken sanki bilgisayarda oynuyormusum gibi o kadar net oyun 1 ghz işlemci var 512 mb ram zaten işletim sistemi dokunmatiği felan desen 10 numara a4 ios işletim sistemi çok iyi bir sistem olduğu için ekranıda çözünürlüğüde çok iyi olduğu için ve 1ghz işlemci hızı işletim sistemi ile karışınca çok güzel oyun oynanıyor dediğim gibi sanki pc de oynuyorum uygulama desen en iyi en güzel ve sorunsuz uygulamalar iphoneda çalışıyor kuzenimde var kullandıım ve hiç sorunlu uygulama oyun ve kötü birşeyi hiç görmedim bu yüzden böyle söylüyorum genede bilgilerin için tekrar saol.

----------Eklendi @ 22:33:51 ---------- Yazıldı @ 22:27:43 ----------

Arkadaşım iphone alabilecek durumun varsa hiç durma al :) veya galaxy s2. n8 alma su an ona verecegin paraya deymez.Trendy şu an Android.ama illede nokia dersen C7 olabilir.:oke:

tercihlerin için çk teşekkürler allaha şükür durumum vr ve allahın izniyle iphone alacağım ama telefon önerceksen samsung lg sony ericson htc motorola blackberry felan hiç birini önermeyin lütfen çnkü gerçekten hiç sevmiyorum nokia ve apple ı çok seviyorum ama artık şu olanlardan sonra nokiadan da soğdum artık tek tuttuğum marka apple.Ve iphone 4 alacağım inşallah.Apple iphone kullanıcalarına çok sordum telefondan herhangi bir şikayet alamadım inşallahda almam ve inşallah apple bi yamuk yapmaz çünkü çok güveniyorum apple a.

Kedi Yavrusu

Üye
iphone ile androidin o meşhur en iyi telefonu samsung galaxy s2'sinin karşılaştırma videolarını izle, iphone oyunlarda yada uygulamalarda çok daha hızlı açıyor, çok daha iyi performans sergiliyor, neden? Android tam stabil değil. Yani kötü demiyorum elbet ama ios kadar cihaza hakimiyet kurup stabil olmasına daha var.

Lenneth

Üye
İyi forumlar

Bu yazıya gülmek için :zuhaha: bu adamlar gelir öyle söyleyeyim. Oyunların gerçekliği, grafiklerin başarısı konusunda çift çekirdekli cihazlar bile iOs'u henüz yakalayamadı..

musty522

Üye
    Konu Sahibi
iphone ile androidin o meşhur en iyi telefonu samsung galaxy s2'sinin karşılaştırma videolarını izle, iphone oyunlarda yada uygulamalarda çok daha hızlı açıyor, çok daha iyi performans sergiliyor, neden? Android tam stabil değil. Yani kötü demiyorum elbet ama ios kadar cihaza hakimiyet kurup stabil olmasına daha var.

aynen kardeş zaten iphone kötü diye birşey demedin gördüm. Bnde samsung kötü demedim bunu sende bilyorsun sadece beğenmiyorum dediğin gibi android tam stabil değil ama yakında oda olur.Genede çok sağolsın düşünüp fikir verdin kardeşim saol.

----------Eklendi @ 22:52:48 ---------- Yazıldı @ 22:48:31 ----------

Bu yazıya gülmek için :zuhaha: bu adamlar gelir öyle söyleyeyim. Oyunların gerçekliği, grafiklerin başarısı konusunda çift çekirdekli cihazlar bile iOs'u henüz yakalayamadı..

aynen katılıyorum arkadaşım ama arkadaşa kızmıyorum yorum yapmak hakkı çok saolsun öneridede bulunmuş blki bilmiyordur iphone 4 ün oyun uygulama vs kalitelerini.

----------Eklendi @ 23:06:41 ---------- Yazıldı @ 22:52:48 ----------

belleden sonra kesinlikle N8 :oke:

n8 de yazdım ama inan hiç oralı değilim gene fikrin için saolsın

polluxea♪

polluxea♪

Üye
belleyle kullandınmı hiç telefonu ?

musty522

Üye
    Konu Sahibi
belleyle kullandınmı hiç telefonu ?

belle ile değil o telefonu hiç kullanmadım farkındaysan iphone n8 ve 701 alsam die yazdım kardeş ama bellelide olsa pek kafam yatmadı şu nokia nın yaptıklarından sonra.belle de güzelmiş öyle diyorlar ama iOS daha güzel be kardeş.bunun için iphone alacağım iphone hem kalite açısından hem marka açısından hem işletim sistemi donanım ve oyun uygulama vs her açından benim gözümden her telefondan üstün bir telefon.Ama tabiki sizler için hangisi güzel bilemem sen desen ki bnm için de n8 güzel eyw derim kardeş çnkü zevk senin zevkin karışamam demi ama

Kedi Yavrusu

Üye
kardeş iosada flash player desteği geldi iphone 4 alırsan şimdiden hayırlı olsun flash player

musty522

Üye
    Konu Sahibi
kardeş iosada flash player desteği geldi iphone 4 alırsan şimdiden hayırlı olsun flash player

hadi ya nasıl oluyor o iş flash player zaten yokmuydu ki ben netten video felan seyredebilyordum zaten

Kedi Yavrusu

Üye
hadi ya nasıl oluyor o iş flash player zaten yokmuydu ki ben netten video felan seyredebilyordum zaten
yok video değil, nette oyun oynamak vs. flash player ister. yoksa çoğu video/film/dizi sitesinin iphone uygulaması falan var zaten.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
yok video değil, nette oyun oynamak vs. flash player ister. yoksa çoğu video/film/dizi sitesinin iphone uygulaması falan var zaten.

anladım kardeşim ;) eyw saolsın inşallah alcam yakın bi zamanda bilgilerin içinde saol.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hayırlı olsun kardes ne diyelim :)

FeeLz

Üye
şaka mısın sen :) nokiada daha iyi ve daha gerçekçiymiş oyun oynamak.en basitinden iphone 4'ün 1gb'lık asphalt 6 oyunu symbian^3 için 250mb'a kadar düşülmüş, grafikler kısılmış, buna rağmen oyun esnasında kaplamalar falan iphone'dan geç geliyor.

Aynı zamanda iphone 4 kullanıcısıyım?

Üst Alt