Arkadaşlar iPhone mu Alsam? N8 mi Yoksa Bekleyip Yeni Gelecek Olan Nokia 701 mi Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

soner51

Üye
n8 alma bence n9 çıktı zaten iphone 4 de tavsiye etmem ama paraya yazık.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

risqkrt

risqkrt

Üye
al bi iphone 4 at jailbreak keyfine bak ne bu anna bekleriz bekleriz anca gelir gelincede bir sürü sorun getirir belle desen ne zaman gelcek belli değil
param osla acımam alırım iphone 4

rave4

rave4

Üye
ben almanyada yasıyorum burdada türkiyede oldugu gibi önüne gelen ıphone alıyor burada telefon almak sorun degil onlıne istedigin teli siparis ediyorsun ayda 20 euro gibi bir fatura geliyor fakat gelelim gercek meseleye ilk önce htc7 aldım süper ekran 8mp kamera süper çekim ama pili tam birgün bile gitmiyordu 15 günü doldurmadan geri yolladım ondan sonra alacagım tek telefon nokıa n8 çünkü üstüne telefon yok alalı 8 ay oldu ve hala üstüne telefon çıkmadı bir ara N9 almayı düşündüm ama kamera 8 mp ama ekran büyük sonra vaz geçtim gelelim nokıa n8 deki can alıcı noktaya arkadaşlar 12 MP KAMERA VE 30.FPS ÇEKİM KALİTESİ SİZE BİR TAVSİYE. VARSA ARKADAŞINIZDA N 8 İLE BİR VİDEO BİRDE FOTO ÇEKİP İSTEDİGİNİZ TELEFONLA KAMERAYLA KARSILAŞTIRIN PS YE ATIN DVX OLARAK BİR İZLEYİN TV DE İZLEDİGİNİZ ÇOGU KLİP VE DİZİ ÇEKİMLERİNDEN KALİTELİ DEGİLSE BENDE BİŞİY BİLMİYORUM . he bana iphone nun extra bir özelligini söyleyin ama gerçekten fark atıcak bir özellik olsun mesela 12 mp kamera gibi yada gerçek kamera flashı gibi yada auto focus gibi yada 30 fps çekim gibi

• Beğen
Tepkiler: n000k, Esendağlı ve mesut1979

seri

Üye
N8 ile iphone bana sorarsan karşılaştırılamaz bile zaten aradaki fiyat farkından belli oluyor. iphone yazılımı kırınca dehşet zevkli ama o para verilirmi bilemem. (nokia kullanıyorum)

EFG_07

EFG_07

Üye
Dostum bence nokia alma işletim sisteminde nokia artık sıfır ve nokia bu gidişle devride bitiyor benim ilk telefonumda nokiaydı eskiden nokia sürekli gelişen bir firmaydı ama artık değil bende nokia kullanıyorum ama artık bu son nokia kullanışım olacak çünkü nokia da bi gelişme yok artık iphone 5 olayına gelince çıkacağı kesin hatta apple iphone 4s modelinide çıkaracak ve fiyatınında ucuz olacağını söylemiş linkleride kesinlikle okuyup inceleyin derim

oradaki fiyatlar abd deki fiyatlar avrupada ve sonrasında Türkiye de fiyatı ne kadar artar bilinmez ancak Türkiye de elektronik tüm eşyalara yüzde 48 vergi uygulandığını düşünürsek fiyatların yine Türkiye de uçacağı kesin

[/URL]

n000k

n000k

Üye
Dostum bence nokia alma işletim sisteminde nokia artık sıfır ve nokia bu gidişle devride bitiyor benim ilk telefonumda nokiaydı eskiden nokia sürekli gelişen bir firmaydı ama artık değil bende nokia kullanıyorum ama artık bu son nokia kullanışım olacak çünkü nokia da bi gelişme yok artık iphone 5 olayına gelince çıkacağı kesin hatta apple iphone 4s modelinide çıkaracak ve fiyatınında ucuz olacağını söylemiş linkleride kesinlikle okuyup inceleyin derim

oradaki fiyatlar abd deki fiyatlar avrupada ve sonrasında Türkiye de fiyatı ne kadar artar bilinmez ancak Türkiye de elektronik tüm eşyalara yüzde 48 vergi uygulandığını düşünürsek fiyatların yine Türkiye de uçacağı kesin
eee kardeşim iphone alınca nolcek o paraya?.. pc ye bi bağlıcam sadece itunes üzerinden birşeyler yükleyebilcem.. size tek örnek apple ın mallarını bana beleş vercekler almam.. itunes e bağlı kalmak gibi işkence birşey olamaz.. müzik dinlemek için ipod shuffle almıştım < salağım işte > zamanında birde ona 140 lira para verdim.. itunes üzerinden yükleme yapıyordum ve işkence.. her gittiğim yerde pclerde itunes yüklü olcak değilya.. e siz artık düşünün işkenceyi ..sadece fostan ibaret bana göre iphone..

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
arkadaşım multimedia özelliklerde tabiki n8 12mp kameranın lensi falan çok sağlam hdmı çıkışı vs...
ama gel gelelim tipik nokia klasiği her ne kadar savunanlar gpu sunu savunsada bence donanım olarak eksik hani diyordun ya iphonenin bir tane üstün yanını söyleyin diye işletim sistemi ve donanım olarak iphone 4 daha iyi donanım nasıl yüksekki dicen 680mhz arm11 256 ram n8 olması lazım 1ghz 512 ram a8 cortex iphone 4 terimleri yanlış yazmadıysam
ekran çözünürlüğünde de iphone 4 çok çok üstün

sonra nokianın o harika kamerasına o ekran çözünürlüğü cidden biraz düşük kalmış çünkü n8 ile çekilen bir fotoyu arkadaşın samsung wave 2 sine yükledik iki ekranda da zoom yapıldı nokiada zoom yaptıkça resimn çözünürlüğü gitti samsung wave de gayet canlı kaldı ayrıca hd çekimi 30 fps değil nokianın 24 yada 25 fps

iphone hoparlör ses netliği ve yüksekliğinde kamera ayarları vs.. batarya ömründe haklısınz sınıfta kalıyor bir çok şeyi yapamıyorsunuz mesela bataryayı değiştirmeniz yok sim kartı mikro sim mi ne deniliyo uyumlu olsun diye sim kartınızı kesiyolar :D başka bi tele takamıyosunuz aramaları tek tek silemiyosunuz telefon anlamında bir çok şeyi sizin istediğiniz değil apple nin istediği gibi oluyor ama amacınız bir telefondan tabiri caizse tablet bilgisayar gibi iş yapmasıysa iphone 4 diyebilirim
fifa 2011 versiyonu bilgisayar versiyonu ile nerdeyse tamamen aynı ve bilgisayara çıkmadan EA firması iphoneye fifa 2012 yi sundu real reacingelef2 infinity blade gibi ve pers prensi gibi oyunlar bilgisayarla aynı öyle programlar varki telefonda yönetince cidden çok şaşırıyosunz ben iphone aldım alalı laptop u sadece ekranı büyük diye kullanıyorum attım bi köşeye

bluetooth paylaşımı gibi can sıkıcı konularda inanın kullanıcıya göre değişiyor mesela benm için böyle olması daha iyi çünkü itunes kontrolunda mecbur kalmakla eleştirilen iphone bu sayede virüs almıyor içine

ve şunu altını çizerek söylüyorum yıllarca nokianın her modelini tabiri caizse dört gözle bekleyip kullanan ve bir yıl öncesinde veda eden biri olarak nokiada benm düşmanım değil samsung iphone de babamın firması değil her ne kadar fanatik gibi tabirler densede

nokia bu kafayla adam olmaz ne zaman daha güçlü donanımlı telefonlar ve daha çok destek verilen bir işletim sistemi sunar yada symbiana çokkk daha fazla destek verir işte o zaman yine en gözde firmadan biri olur yada en gözdesi

• Beğen
Tepkiler: musty522
rave4

rave4

Üye
n8 in donanımımı eksim amma güldüm heee kullanmış gibi konuşuyorsun usb girişi bile var bee klavye maus flashdısc ne istersen takıyorsun bunu kabul et arkadaşım bugüne kadar özelligi encok olan telefon örnegin ben arabada giderken telefondaki müziklerimi arabanın radyorsundan dinliyebiliyorum fm vericisi bile var yaa ama bietek kötü yanı işletim sistemi herneyse arkadaşlar ben n8 den sıkılmıştım zaten cumartesi günü bitane SAMSUNG GALAXY S2 ALDIM. BAYİİDE LG OPTİMUS 3D YE BAKTIM ama gözleri fena yoruyor 20 saniye bakamıyorsun ekrana tip ve boyut olarak neredeyse GALXY S2 İLE AYNI ama 3d kamera 5 mp yaramaz işte birde sony erricson ixperia arc ye baktım ama öylesine ekran uzunlugu çok iyi galaxy ile aynı ama genişligi daha dar bide tft ekran olması güzel herneyse galaxy yi çok çabuk çözdüm çünkü fazla bir özelligi yok usb girişi yok hdmı çıkışı yok fm verici yok auto fokus yok exon flash yok ama şuan enson çıkan androit telefonların en iyisi bu bundan sonra lg 3d geliyor sonra sony e ixperia arc sonra ıphone4 ıphone 4 ün en son gelmesinin nedeni hiçbir özelligi yok hangi bayiiye giderseniz gidin avrupada ya sony e ixperia yada galaxy s2 tavsiye ediyorlar neyse benden bukadar

kelooo

Üye
701 ekim ortası veya kasımda gelecek arkadaşım 2012'de nerden çıktı

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
n8 in donanımımı eksim amma güldüm heee kullanmış gibi konuşuyorsun usb girişi bile var bee klavye maus flashdısc ne istersen takıyorsun bunu kabul et arkadaşım bugüne kadar özelligi encok olan telefon örnegin ben arabada giderken telefondaki müziklerimi arabanın radyorsundan dinliyebiliyorum fm vericisi bile var yaa ama bietek kötü yanı işletim sistemi herneyse arkadaşlar ben n8 den sıkılmıştım zaten cumartesi günü bitane SAMSUNG GALAXY S2 ALDIM. BAYİİDE LG OPTİMUS 3D YE BAKTIM ama gözleri fena yoruyor 20 saniye bakamıyorsun ekrana tip ve boyut olarak neredeyse GALXY S2 İLE AYNI ama 3d kamera 5 mp yaramaz işte birde sony erricson ixperia arc ye baktım ama öylesine ekran uzunlugu çok iyi galaxy ile aynı ama genişligi daha dar bide tft ekran olması güzel herneyse galaxy yi çok çabuk çözdüm çünkü fazla bir özelligi yok usb girişi yok hdmı çıkışı yok fm verici yok auto fokus yok exon flash yok ama şuan enson çıkan androit telefonların en iyisi bu bundan sonra lg 3d geliyor sonra sony e ixperia arc sonra ıphone4 ıphone 4 ün en son gelmesinin nedeni hiçbir özelligi yok hangi bayiiye giderseniz gidin avrupada ya sony e ixperia yada galaxy s2 tavsiye ediyorlar neyse benden bukadar

amma gülmene gerek yok rahat ol kullandığım için diyorum zaten oky
n8 in işlemcisi ve ram değerini yazdım bu yazdıklarımda donanıma girer sadece usb girişi vs.. girmez :)
artı n8 çok kötü bir telefon demedim ama ekskleri olan bir telefon işletim sistemi yeteri kadar stabil olmadıktan sonra ve uygulama vs.. desteği yeteri kadar olmadıktan sonra telefona usb girişinden sadece bağladığın disk vs. içindeki müzikleri dinler resimlere bakarsın :)
senin o saydığın mause klavye vs. iphonede de var sadece uygulamayı yüklemen yetiyo telefon mausede oluyo klavyede
artı fm verici programı itunese de geldi sadece onun için telefona bir uyumlu kılıf alıyorsun o kadar

benim için n8 in vazgeçilmezleri 12mp carlzeis kamerası xenon flası, HDMI girişi ve dolby diğital uyumu
eksik yanları ekran çözünürlüğü, işlemci ve ram olarak donanımı , symbian işletim sistemi

yani n8 üstün yanları olduğu kadar eksik yanları olan da bir telefon bu da tercih eden kullanıcıdan kullanıcıya göre değişir yani EN İYİ TELEFON DENMEZ

rave4

rave4

Üye
tabiki en iyi diyebişiy yok ama bana göre bir telefonda olması gerektiginden fazlası var mesela. her neyse zaten artık kullanmıyorum yedege koydum şimdi galaxi s2 ile oyalanıyorum ama bana n8 i aratan taraflarıda var artısıda var. paylasımın için teşekkürler

ArMaGeDdOn_87

Üye
dostum 1 ay daha bkle,iPhone 4s çıktı duymuşundur mutlaka,şu anda bi kaç önemli eksiği olmasına rağmen yine piyasanın lideri oldu..ve uzun bi sürede bnce böyle kalır..

EFG_07

EFG_07

Üye
apple pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı phill schillerin yaptığı açıklamaya göre , iphone 4s 14 ekimde kanada abd fransa ingiltere almanya ve avustralyada satımına başlanacakmış 28 ekimde de 22 ülkede daha satışına başlanacakmış ama bu 22 ülke arasında Türkiye yokmuş malesef iphone 5 ise başka bahara diye açıklamada bulunulmuş iphone 4s de 8 mp flaşlı kamera a5 işlemci retina display ekran tarzı özellikler varmış tasarım olarak ise iphone 4 ile aynı abd de 16 gblık 199 dolar , 32 gb 299 dolar , 64 gb 399 dolardan satılacakmış tabi bu telefon Türkiye ye asla bu fiyatlarla gelmeyeceğini malesef hepimiz biliyoruz yüzde 48 lik verginin yanında kdv , ötv , gümrük vergisi , ver sorma vergisi derken fiyatların yüksek olacağı kesin ayrıca iphonelarda eon çok merak ettiğim konu gps özelliği varmı ve de bluetoot ile veri alışverişi yapılabiliyormu merak ediyorum bazı yerlerde bluetoot özelliğini sadece bluetoot kulaklık için kullanılabildiği yazıyor gerçektende öylemi ?? http://www.ntvmsnbc.com/id/25285435/ http://finanstek.net/teknoloji/iphone-4s-ozellikleri-ve-fiyati-video-inceleme.html

c-777777

Üye
hayır bea en iyi telefon nokia c-7 i phone pahalı hem c7 941 tl bn kullanıom internete çok ii girio tavsiye ederim hemde ince çok özelliği var

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Şu an alman gereken tek telefon iPhone 4S :oke:

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
aynen kardeşim iphone 4 alcaktım 4s çıktığı için 4 s yi bkleyeceğim

bende yaklaşık 15 gün önce iphone 4 32 gb aldım 16 lık fiyatına olunca dedim iyi kampanya :) şimdi 4si görünce içim gidiyo her ne kadar olağan üstü bir değişiklik olmasada işlemci gücü ve ful hd kamera içimi eritti resmen şimdi bu cihazı satacak olsam bir dünya zarar edeceğim ve 4s sanırım kasımda türkiyede olabilir

chakal58

chakal58

Üye
Sözlerini eleştirmek için değil ama başkalarını yanlış yönlendirmemek için söylüyorum bunları:- N8'deki USB On the Go teknolojisinin sürümü 1.3 iken Galaxy S II'de 2.0- HDMI çıkışı var.- FM Transmitter N8'de var ancak Galaxy S II' de hatırladığım kadarıyla yok.- Diğer konularda , otomatik odaklama vs, N8'in de hem artıları hem eksileri; Galaxy S II'nin de hem artıları hem de eksileri var.

forbidden5

forbidden5

Üye
İphone 4s gerçekden iyi olmuş ios un o donanımla nasıl olucağını çok merak ediyorum zaten çok iyiydi şimdi dahada iyi olmuştur ama söylentiler doğruysa oldukça pahalı gelicek tr ye o paraya değermi büyük bi soru işareti

Üst Alt