Arkadaşlar iPhone mu Alsam? N8 mi Yoksa Bekleyip Yeni Gelecek Olan Nokia 701 mi Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar iPhone mu Alsam? N8 mi Yoksa Bekleyip Yeni Gelecek Olan Nokia 701 mi Yardım Lütfen
Evet Arkadaşlar Yeni Telefon Almayı Düşünüyorum.Ama Kararsızım iPhone mu Alsam? N8 mi Yoksa Bekleyip Yeni Gelecek Olan Nokia 701 mi Araştırmalarıma Göre Şuan İçin N8 iyi Bence Ama Apple İphoneda Kaliteli Bir Telefon Bir de Yeni Gelecek Olan Nokia 701 Hem Donanımsal Hemde Yazılımsal Bir Telefonmuş Özellikleride Gayet İyi Ama Ne Yapcağımı Ne Alcağımı Şaşırdım Ve Sizlerinde Fikirlerini Almaya Karar Verdim Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürlerimi Sunarım İyi Forumlar

Not:(Nokia 701 Ne Zaman Çıkacak Kesin Bilen Varsa Lütfen Tarihini Yazsın Teşekküler xD)

WebStyle

WebStyle

Üye
701 muhtemel 2012 ortası gibi piyasa da olur diye tahmin ediyorum.. Bana kalırsa durumunuz müsait ise İphone 5 i bekleyin..

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
iphone 5 in açılış fıyatı 3000 tl olur heral :))

SilentOne

SilentOne

Üye
3000 olmaz standrt 2500den başlar

hell yeahh

Üye
kesinlikle iphone
edit:n8 kullanıyorum

Kedi Yavrusu

Üye
iphone 5 3000 lira olmaz ayrıca tüm yeni iphonelar yurt dışında 1000 lira civarında çıktı ülkemizde 2000 oluyor orası ayrı.

Almışken iphone al derim. Android market gibi spam uygulama kaynamıyor, çok güzel uygulamalar var. telefona jailbreak ile de flash player ekleyince ve yazılımı kırınca tadından yenmez.

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
bence nokia 701

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
İphone Al Nokia işin suyunu Çıkardı. Çoğu büyük firmaların uygulamaları hep İphone için , Bir ovimiz var zart zurt bir sürü uygulama oyun var ama bir çogu boşşş

yesrip2

yesrip2

Üye
kullanım amacı önemli dostum yoksa bi sürü para verip iphone almak pek akıllıca değil n8 gayet iş görür ve paran da cebinde kalır..

xelat

Üye
Benden yeni bir öneri; Android işletim sistemi günden güne yeni ücretsiz uygulamalarla dolup taşıyor. İsterseniz bi bakın; cebinize uygun bir android işletim sistemli tel. alın derim. Kullandığım cihazlar: HTC Wildfire (Android), Nokia C7 (Symbian anna)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Bence 701'i bekle.

mfb2

mfb2

Üye
ayfon un bi sonraki modeli ucuz yollu olacakmış haberlere göre IP4 ede o para verilmez N8 al devam :naughty:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
Iphone al kardes,dost tavsiyesi :oke:

Masha

Masha

Üye
Pek anlamam ama İphone çok pahalı Nokia artık ortalıklardan kayboluyor eskisi gibi değil. Bence yeniliklere yönel ve Lg ve HTC'nin çıkardığı 3D smartphone'lar mevcut onlara bir göz atmanı tavsiye ederim. Kaliteli ve ekranları çok iyi görünüyor. Ama fiyatları konusunda Avrupa satış fiyatlarını biliyorum. LG Optimus 3D 600 Euro HTC Evo 3D 700 Euro

ultrayer6

ultrayer6

Üye
tabi ki iphone al

selllman82

selllman82

Üye
kardes kesinlikle iphone 4 al derim iphone5 i salla maddi olarak almak imkansiz olur ilk ciktiginda..n8kullanan biri olarak n8in donanim olarak ustune yok fakat yazilim noktasinda sikintisi cok..iphonede oyle bir sikinti yok iste....ama n8-01cikacakmis heralde yazilimi belleli saglam bi tel olacakmis ama yinede iphone:)

uribaju

uribaju

Üye
iphone 4 al bütçede sorun yoksa ama bütçede sıkıntı varsa 701i bekle fiyatıda 900 civarlarında bir sitede satıldığını gördüm iphone 4ün yarı fiyatı..2012 ye bile kalmaz bence türkiye'ye gelmesi..

ЯReiS

ЯReiS

Üye
tabiki iphone..tartismasiz diyorum cunku hem iphone4 hem n8 hemde galaxy s sahibiyim su anda..nokia n8 aldim cunku ezelden beri kullandigim icin aliskanlik yapti ama bu son..N8 muzeye koyacagim artik son nokiam..iphone5 i bekleyin cok pahali olmayacagi yaziyor bakalim..iphone4 16 gb su an icin 700$ civari..yurt disi fiyati..

Artles

Artles

Üye
iPhone al kardeşim pişman olmazsın herşey iPhone a uygun..

Üst Alt