Arkadaşlar iPhone mu Alsam? N8 mi Yoksa Bekleyip Yeni Gelecek Olan Nokia 701 mi Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

cmetin

Üye
kesinlikle iphone al n8 kullanıyorum... ama telefondan ne beklediğinde önemli eğer video müzik fotoğraf gibi özellikler senin için önemli ise n8, uygulamalar ve internette rahat dolaşmak istiyorsan iphone. (bu iki telefonunda en basit kullanabileceğin özellikleri)... piyasayı araştır htc samsung Lg bu markalarında telefon modellierini incele... en baştatada dediğim gibi telefondan ne beklediğin önemli...

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Evet Arkadaşlar Yeni Telefon Almayı Düşünüyorum.Ama Kararsızım iPhone mu Alsam? N8 mi Yoksa Bekleyip Yeni Gelecek Olan Nokia 701 mi Araştırmalarıma Göre Şuan İçin N8 iyi Bence Ama Apple İphoneda Kaliteli Bir Telefon Bir de Yeni Gelecek Olan Nokia 701 Hem Donanımsal Hemde Yazılımsal Bir Telefonmuş Özellikleride Gayet İyi Ama Ne Yapcağımı Ne Alcağımı Şaşırdım Ve Sizlerinde Fikirlerini Almaya Karar Verdim Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürlerimi Sunarım İyi Forumlar

Not:(Nokia 701 Ne Zaman Çıkacak Kesin Bilen Varsa Lütfen Tarihini Yazsın Teşekküler xD)

Iphone al arkana bakma derim yok versiyonmus yok düzeltmeymiş ugrasma nokia alıp

musty522

Üye
    Konu Sahibi
İphone ye yoğun bir ilgi var bende çok seviyorum herkezde iphoneyi önerdi çoğunlukla artık 701 bu zamanlar çıkmazsa iphone alacağım inşallah

ayasin

Üye
Samsung Galaxy S II gibi bir telefonun burada anılmamasına bir hayli şaşırdım. Bence 3D hariç neredeyse piyasadaki çoğu teknolojiyi barındırıyor. HDMI, USB On the Go, DLNA, 1080p video kaydı vs. Fiyatı iPhone'dan düşük. Bence N8'den kat be kat daha iyi.

Kedi Yavrusu

Üye
Samsung Galaxy S II gibi bir telefonun burada anılmamasına bir hayli şaşırdım. Bence 3D hariç neredeyse piyasadaki çoğu teknolojiyi barındırıyor. HDMI, USB On the Go, DLNA, 1080p video kaydı vs. Fiyatı iPhone'dan düşük. Bence N8'den kat be kat daha iyi.
burada anılmadı çünkü herkes başlığı ve konuyu okudu, arkadaş 701 ile iphone arasında kaldığı için biz de iphone'u önerdik bak bakayım adam galaxy s2 yazmış mı

ayasin

Üye
HTC ve LG gibi markalara öneriler sunulmuş ve ben de bunlarla rekabet edebilecek bir telefon söyledim. Soran arkadaş iPhone demiş ama bazı özellikleri iPhone'dan daha iyi olan bir telefona da göz atmasında fayda var diye düşündüm. Karar onun, bizimkisi sadece öneri...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
iphone5 te çok büyük ihtimal projektor olacaktır..
her iphone ile telefon teknolojisinde bir devir kapanıp bir devir açılıyor..
iPhone 5 hayatlarımıza projektörlü telefon devrimini sokacak :oke:

Kedi Yavrusu

Üye
iphone5 te çok büyük ihtimal projektor olacaktır..her iphone ile telefon teknolojisinde bir devir kapanıp bir devir açılıyor..iPhone 5 hayatlarımıza projektörlü telefon devrimini sokacak :oke:
abi senin kafa iyice uçtu ha. önce yeni n8 dedin, şimdi iphone'da projektör, o projektörlerin içindeki minik ampuller harekete ne kadar hassas biliyor musun sen? bir projektör çalıştırıldıktan sonra 3-4 odaya taşındığında dahi apmuller patlamaya başlıyor, hareketi sevmiyor, yansıyan ekranın çoğu sönük kalıyor, sen de kalkmış iphone 5'te projektör diyon :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
apple bu patlamayanını mutlaka yapacaktır :D

----------Eklendi @ 01:21:42 ---------- Yazıldı @ 01:20:58 ----------

bu videokadaki kadar olmasada benzer bişe olacak :)

Kedi Yavrusu

Üye
apple bu patlamayanını mutlaka yapacaktır :D----------Eklendi @ 01:21:42 ---------- Yazıldı @ 01:20:58 ---------- bu videokadaki kadar olmasada benzer bişe olacak :)
Adam oraya kocaman concept yazmış görmüyor musun?

musty522

Üye
    Konu Sahibi
apple bu patlamayanını mutlaka yapacaktır :D

----------Eklendi @ 01:21:42 ---------- Yazıldı @ 01:20:58 ----------

bu videokadaki kadar olmasada benzer bişe olacak :)
video doğru değil ama apple yaparsa hiç şaşırmam iphone 5 de bekliyemicem benim iphone 4 almam kesinleşti galiba hem kendim çok istiyorum hemde arkadaşlarda benden yana olup iphone 4 ü önerdiler sağolsunlar

SeDo_1

Üye
iphone 4 mü salla ya :) sony ericson xperia arc ;)

musty522

Üye
    Konu Sahibi
LoganTr

LoganTr

Üye
hiçbirisi degil, htc sensation, bir göz at.

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Android ve İOS işletim sistemini araştırtıktan sonra bütçenize uygun modelleri bir süre araştırın varsa arkadaşlarınızda kullanın ona göre karar verin sonra pişman olabilirsiniz arkadaşlar :)
Marka ve modele bakılarak telefon alınmasına karşıyım ben :) En iyi dediğiniz telefon bile sizi hayal kırıklığına uğratabilir...
En önemlisi servisi hızlı ve geniş çaplı olmalıdır... İphone'nuda bu kadar gözünüzde büyütmeyin :)

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Android ve İOS işletim sistemini araştırtıktan sonra bütçenize uygun modelleri bir süre araştırın varsa arkadaşlarınızda kullanın ona göre karar verin sonra pişman olabilirsiniz arkadaşlar :)
Marka ve modele bakılarak telefon alınmasına karşıyım ben :) En iyi dediğiniz telefon bile sizi hayal kırıklığına uğratabilir...
En önemlisi servisi hızlı ve geniş çaplı olmalıdır... İphone'nuda bu kadar gözünüzde büyütmeyin :)

arkadaşım iyi hoş güzel konuşmussun tmm kabul ettik ama dediklerine göre telefo almaya karar verdiğimi nerden biliyorsun

apple iphone 4 marka ve kalite ile ön plana çıkmıyor ki işlemci donanınm işletim sistemi ve daha bir sürü özelliklikle ön plana çıkıyor ve arkadaşlarımda da var çok güzel ve hiç te sorun yaşanmayan bir telefon beni iphone 4 almaktan tek alı koyan yeni çıkacak olan nokia 701 di ama vazgeçtim iphone alacağım çünkü bir yazılım bu kadar çok geç geliyorsa türkiyeye allah bilir 701 ne zaman gelir benim için en iyisi iphone şuan ama sizlerinde görüşlerinize saygım var bunu unutmayın.

----------Eklendi @ 03:32:22 ---------- Yazıldı @ 03:28:35 ----------

hiçbirisi degil, htc sensation, bir göz at.

öncelikle önerdiğin için saolasın ama bir çok kişi başka başka marka telefonlar önerdi lafım o önerenlere sakın alınma kardeşim tamam konu başlığında iphone n8 bide 701 var demi bir telefon kullanıcısı olarak çoğu telefonları bilirsin bunun için bu 3 den birini önersen çok makbule geçer benim için çnkü bu 3 den birini alcağım kararımıda verdim iphone alacağım ama 701 aklımdan bi türlü çıkmıyor ki :D oda ne zman gelcek allah bilir ayrıca dediğin telefon htc sensetion arkadaşımda var ve şuan çok pişman aldığına ne yönden pişman orasını unuttum :D ama sorup sana söylerim tamam ;)

musty522

Üye
    Konu Sahibi

samsungun hiç bir telefonunu hiç bir zman almam.

Lenneth

Üye
Bence sizin gönlünüzde iPhone 4 var, beklemeden alın derim. Yazdıklarınızdan onu anlıyorum, 701 bekleme konusundada pek hevesiniz yok..

• Beğen
Tepkiler: musty522

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Bence sizin gönlünüzde iPhone 4 var, beklemeden alın derim. Yazdıklarınızdan onu anlıyorum, 701 bekleme konusundada pek hevesiniz yok..

aynen kardeş iphone 4 almak istiyorum.ama 701 konusunda hevesim var varda bu yaşanan nokia olayları beni caydırıyor hep anlıycan

Lenneth

Üye
aynen kardeş iphone 4 almak istiyorum.ama 701 konusunda hevesim var varda bu yaşanan nokia olayları beni caydırıyor hep anlıycan

iPhone 4 alın derim, 701'e çok heves ederseniz eğer çıkınca iPhone'nun 2. elleri altın gibi değerinden pek kaybetmiyor.

Üst Alt