Arkadaşlar iPhone mu Alsam? N8 mi Yoksa Bekleyip Yeni Gelecek Olan Nokia 701 mi Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
701 bence.

Kedi Yavrusu

Üye
androidde veya symbianda oynadığınız oyunların, kullandığınız uygulamaların çoğu ios'tan uyarlama. Androidin ios'a karşı tek artısı flash player idi artık ios'a jailbreak ile flash player de ekleniyor. Esprisi kalmadı artık diğer sistemlerin.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
900 tl ye N8 al ve Turkcell kampanya var 12 ay faturaya 20 tl ekleniyor ve 440 tl ye ve iphone 3gs n olur ;) toplamda 1440 tl ye sadece i4 olacağına iphone 3gs ve N8 in olur :)

3onur5

3onur5

Üye
tabikide iphone al ben bi hata yaptım bidaha nokia mokia yok

gullit

Üye
Tabikide iphone.Nokia'ya güvenerek n8 almak gibi bi hata yaptım sanki çocuk oyalıyorlar.Anna gelmedi bile daha.Satmaya yer arıyorum n8i.İphone almak istiyorum bakalım.Olduki beğenmedin iphoneyi.Satmak istersen çok az bi fiyat düşüklüğü yaşarsın ama nokiada öyle değil...

SilentOne

SilentOne

Üye
orada haklısn ama

ThebLue16

ThebLue16

Üye
kesinlikle iphone al derim nokia artık alıncak gibi değil

gogis

gogis

Üye
htc evo 3d :P

alimen987

Üye
windows phone 7 yi bekle

portakalmıyım

Üye
Bir N8 kullanıcısıyım eğer internet kullanımı, uygulamalar ve apple markası senin için ön plandaysa Iphone. Yok hayır, multimedya özellikleri (Fm transmitter, 12mp camera, HDMI port, USB OTG) senin için ön plandaysa N8. Para konusunu baz almadım.

gokaycan

Üye
N8 kullanıcısı olarak kesinlikle nokiadan uzak dur derim. Müşteri memnuniyeti tek kelime ile sıfır. Iphone 5 cazip gelebilir ama samsung veya htc diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Lenneth ve musty522
marsoy

marsoy

Üye
n8in ne gibi bir pasifliği varki kötülüyosun arkadaşım gayet güzel bi tlfon tek suçu symbian olmasımı htc ve samsungda ne var iphoneye lafım yok ama n8 htc ve samsungla kıyaslama bile bence 1yıldır kullanıyorum hç bir sorun yaşatmadı bir anna güncellemesi içinde n8e bu kadar yüklenmeyin dünyanın en iyi kamerasına sahip

• Beğen
Tepkiler: musty522
Türe

Türe

Üye
nokia 701 yakında piyasada olacak onu tavsiye ederim (Y)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
iphone 4 alacak paran varsa ozaman htc evo 3 de alabilirsin olmadı 701 al :oke:

pRime.

pRime.

Üye
N8 kullanıcısı olarak kesinlikle nokiadan uzak dur derim. Müşteri memnuniyeti tek kelime ile sıfır. Iphone 5 cazip gelebilir ama samsung veya htc diyorum.
Samsung alalım tabi müşteri memnuniyetini(!) göstersinler bize :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: marsoy
01kubi

01kubi

Üye
Evet Arkadaşlar Yeni Telefon Almayı Düşünüyorum.Ama Kararsızım iPhone mu Alsam? N8 mi Yoksa Bekleyip Yeni Gelecek Olan Nokia 701 mi Araştırmalarıma Göre Şuan İçin N8 iyi Bence Ama Apple İphoneda Kaliteli Bir Telefon Bir de Yeni Gelecek Olan Nokia 701 Hem Donanımsal Hemde Yazılımsal Bir Telefonmuş Özellikleride Gayet İyi Ama Ne Yapcağımı Ne Alcağımı Şaşırdım Ve Sizlerinde Fikirlerini Almaya Karar Verdim Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürlerimi Sunarım İyi Forumlar

Not:(Nokia 701 Ne Zaman Çıkacak Kesin Bilen Varsa Lütfen Tarihini Yazsın Teşekküler xD)
cevap veriyorum e)hiçbiri n9 al.

Lenneth

Üye
N8 kullananların çoğu memnun değil gördüğüm kadarıyla. Bence de iPhone tercih edin eğer kamera ve otg çok önemli değilse.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
verdiğiniz bilgiler için herkeze çok teşekkür ederim arkadaşlar araştırmalarım ve sizin yorumlarınız sonucunda iphone 4 almaya karar verdim Teşekküler.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
n9 ölü telefon kesinlikle htc al.

asperea

Üye
multimedia için n8
uygulama için iphone
karar senin

Üst Alt