ARKADAŞLAR IPHONE İLE ilgili bütün sorunlarınızla ilgilenirim .(turkcelld calısıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

eessahin1

Üye
benim sorum şu yurtdışından iphone 3gs simkilitli bir telefon aldım kayıtsız şekilde. jb yüklü ve unlocked tu. sıfır gibi olsun diye iphone sil yaptım fabrika ayarlarına dönmekten bişey olmaz diye. ancak elma tuşunda takılı kaldı. şimdi telefonu itunes görüyor ancak restore dediğimde 4.1 i kurmaya çalışıyor. jb ve unlocked işini nasıl yapabilirim yardımcı olursan çok sevinirim.kolay gelsin..

apro45

apro45

Üye
ben iki telefon arasında kaldım bana yardımcı olur musunuz iphone 3gs samsung wave mi hangisi??

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
apro45 samsung alırsan hayatnın en buyuk yanlısını yaparsan sana sadece bunu dıyorum tabiki 3G

selinaykrts

selinaykrts

Üye
su anda daha once belirttigim gibi 3.1.3 sürümlü jb'siz yurtiçinden alınmış iphone 3gs m var. versiyonunu 4.0.1 e ykseltemiyorum 3194 kodlu hatayı alıyorum ne yapmalıyım? ve restore ederken rehberin silinmemesi için ne yapmalıyım?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar pc mden itunes u sildim 3194 hatasını belki o yüzden alıyorumdur diye 2 defa sildim ve su anda yükleyemiyorum itunes u bilgisayara napıcam bn lutfen yardım

selinaykrts

selinaykrts

Üye
Arkadaslar tiny umbrella 4.0.1 kyimi ve 3.13 kydimi almiyor cok gec diyor bi cozumu varmii

arfifcan

Üye
bende 3gs 4.0.2 var bu surumu 4.1 yukseltmek istiyorum ama olmuyo bana yardimci olacak biri varmi

izmiremo

Üye
Merhaba Turkcell'de çalıştığınızı belirtmişsiniz; iki sorum olacak:

1) Turkcell 3G'nin Download ve Upload hız limitleri nedir? Bu konuda bilgi alabilir miyim?
2) Turkcell MikroSim kartı çıkardı mı? Varsa çıkarılan kartlar 64Kb mı? 128 Kb mı?

hediyeali

Üye
slm kardesim bende iphone 3gs var software 4.02 jailbreak ciktimi buna gore yazarsan sevinirim

gümbet

Üye
iphone 3 gs ye program nasıl yükleniyor?bu konuda detaylı bilgi verirseniz sevinirim..teşekkürler

necaky

Üye
merabalar bende 3gs 32 Gb var fakat 4.1 versiyonunu bi nedenden dolayı kaldırmak zorunda kaldım fakat simdide orjinal sim kartı olan AT&T sim kartını bulamiyorm bu sorunu nasıl halledebilirim teşekkürlür

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaslar. elimden geldiğince bu konud size sahip oldgm blgilerle yrdımcı olmaya calışacagım . en gec 2 saat içnde sorularınıza cevap verilir. saygılar

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
tekrar forumdayım sorularınıza en hızlı seklde cevap verılır. özeldende sorabılırsın. bire bir konuşulur. saygılar.

JuNKy__

JuNKy__

Üye
merhaba ,

arkadasım ben telefonu turkcell den aldım. Kamera ya tıkladıgımda telefon bi süre beklyior sonra format atıyor. bazende kapatıp acınca duzelıyor. garantiye yolladım mekanik temazsızlık giderildi yazıyodu kagıtta ama yine aynı sorunu yasıyorum. yardımlarını ve onerilerini bekliyorum teşekkürler .

sahinkurtt

Üye
iyi günler kardeşim bişey sorucaktım yardımcı olabilirsen çokk sevinirim suanda bu konuda çok muzdarip olmuş durumdayım. Amerikadan siparişle arkadaşıma iphone 4 getirttim. kendisine ve bi kaç arkadaşımıza daha aldı. tr de gevey sim falan yaptılar ve diğer hiç bi telefonda bi sorun olmadı fakat benimkisi şebeke gelmesi için 112 araması gerekiyormuş ama benimkisi aramıyor. şebeke gelmiyor. telefonumu elden çıkarmak istemiyorum. tamiri için napabilirim?

hakankurban

hakankurban

Üye
merhaba ,

arkadasım ben telefonu turkcell den aldım. Kamera ya tıkladıgımda telefon bi süre beklyior sonra format atıyor. bazende kapatıp acınca duzelıyor. garantiye yolladım mekanik temazsızlık giderildi yazıyodu kagıtta ama yine aynı sorunu yasıyorum. yardımlarını ve onerilerini bekliyorum teşekkürler .

senin cihazın amper çekiyor amper çeken yerin bulunup yapılması gerek

----------Eklendi @ 17:08:04 ---------- Yazıldı @ 17:07:40 ----------

iyi günler kardeşim bişey sorucaktım yardımcı olabilirsen çokk sevinirim suanda bu konuda çok muzdarip olmuş durumdayım. Amerikadan siparişle arkadaşıma iphone 4 getirttim. kendisine ve bi kaç arkadaşımıza daha aldı. tr de gevey sim falan yaptılar ve diğer hiç bi telefonda bi sorun olmadı fakat benimkisi şebeke gelmesi için 112 araması gerekiyormuş ama benimkisi aramıyor. şebeke gelmiyor. telefonumu elden çıkarmak istemiyorum. tamiri için napabilirim?

telefonun basebandı kaç

angin60

Üye
Selamunaleykum. Arkadas iphoneun guvenlik sifresini unutmus birkac,ez yanlis girince de telefon kitlenmis itunes a baglayin yazisi cikti baglayinca restore etmeye kalktim telefon guncel degil guncellemeniz gerek gibi bisey dedi guncelle diyince itune indirirken yarida hata verdi dosyayi elle indirdim bu sefer ama indirince de .ipsw dosyasini gormedi restore ederken lutfen yardim edin

hakankurban

hakankurban

Üye
telefonu dfu moda al öyle restore et

NIGRA_35!

Üye
Selamın aleyküm;

Bugüne kadar hep nokia kullandım. Nokia da internet üzerinden gelen cookiesleri silme yöntemleri vardı. İphone da şu noktaya takıldım. Safariden nete girdiğimde çerezleri silebiliyorum. Fakat bunun dışında çerez bırakan wallpaper uygulamarı falan var yada başka bir örnek verecek olursam ayarlar/genel/kullanım da gördüğüm oyun program vs herhangi birisine girdiğimizde de belgeler ve veriler diye bir yer var o kısım gibi... yani özet olarak gereksiz tüm dosyaları silebileceğim bir uygulama bir cleaner var mı? yada bunun bir yöntemi var mı iphone da?

mukan68

Üye
Merhabalar arkadaşlar bende iphone 3gs var yurtdısından gelme jailbreek yapılmış turkcelle calışabilir hale getirilmiş versiyon 4 idi. kardeşim müzik almak için bunu sen kalk itunnesee bagla yanlışlıkla 5.01 e güncelle .
durumum telefon açılıyor fakat etkinleştirilemiyor ne yapmam gerekir.

musadogru

Üye
3g ile sorun yaşıyorum telefonu ilk aldıgımda hiç takılma olmuyordu ama şu an menü geçis efeklerinde takılma oluyo nasıl düzeltilebilir...

Üst Alt