seneryoruk
Üye
Arkadaşlar;
Cydia yaptım,nereden program ve oyun yükleyecem???
Popüler,herkes tarafından kullanılan program ve oyun lazım...
Acemi olduğumdan dolayı yardımlarınızı bekliyorum...
bunu banamı öneriyorsunuz unlock.biraz açabilirmisin arkadasım yeterli bilgim yok.hangi programları kullanmalıyım.unlock yaptın mı?
benim i phonum yurtdisi kilirli ben hemn burdaki diger hatlarla kullanmak hemde türkiyede kullanmak istiyorum 3G 8GB LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANADA NE YAPMMA LAZIM....SIMDIDEN TSKLER.
Arkadaşlar;
Cydia yaptım,nereden program ve oyun yükleyecem???
Popüler,herkes tarafından kullanılan program ve oyun lazım...
Acemi olduğumdan dolayı yardımlarınızı bekliyorum...
cydia nedirki ?
Neden yapılır? ne gibi avantajlar saglar?
teşekkürler.
--------------- Ekleme ---------------
arkadaslar ABD ve İNGİLTERE de in siparişler başlamış.
Sim kilidi olmadan
Apple iPhone şimdi 4 için ön siparişleri alıyor. SIM-free cihaz maliyetleri 32GB biri için 16GB versiyonu 740 € için 630 €. Şu anda yapabilirsiniz pre-düzen sadece siyah iPhone 4.
Bugün Apple ilk dalga bazı ülkelerde iPhone 4 için ön siparişleri alıyor başlayarak - Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Fransa. Japonya ve Almanya yakında takip edecek.
Kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not aradaki - yi kaldır
Beyler hala daha 3GS için sim unlock yok mu? Elimde O2 iphone 3gs var. Çözüm yok mu?
abd den iphone 3gs aldırcam forumu okudumda kafam karıştı iyice.Pasaportuna kaydettirse burda turkcellle sorun yaşarmıyım yaşarsam düzeltilirmi yada 3.1.2 aldırsam direk unlock yapılırmı? Kısaca yurtdışından alıyımmı alırsam ne alıyım yaşıcağım sorunlar çözlürmü? Hç anlamıorum iphonedan bi yardım edersnz çok sevinirim şimdiden teşşekür ederim bide 3gsin abd fiyatı nedir?
Öncelikle merhabalar.
sayfanizda cok yeniyim ama sayenizde hizla kendimi ve telefon bilgilerimi gelistirdirm. Yanliz benimde sizlere bir sorum olucakti, umarim bana yardimci olabilirsiniz. ben yurtdisinda yasiyorum ve iki ay öncesinde kendime internetten iphone 3 gs 16gb telefonu satin aldim. telefonumda basindan beri simlock yoktu. jailbreak olayinida sayenizde burada basardim. suan telefonumda 3.1.3 yüklü. yanliz i tunes da yeni update var 4.0 ve bunu ben uzun uzun inceledim cok hosuma gitti. asil soruma gelince: ben simdi telefonumu 4.0 update yaparsam ne gibi sorunlarla karsilasabilirim ?
1. telefonumdaki oyunlar hep c..k´li silinebilirmi ??
2. simlock olayi ortadan kalkabilirmi?
3. i tunes yakalanma gibi hani ceza falan ( malüm yurtdisinda sana ait bütün bilgilere kolaylikla ulasabiliyorlar) olayi olabilirmi ?
4. tekrar jailbreak yapmam gerekebilirmi
--------------- Ekleme ---------------
yani acikcasi yeni update ile ne gibi sorunlarla karsilasabilirim. bilgilendirirseniz cok cok sevinirim... henüz update yapmadim, egerki yapmam da sakinca yoksa yapmayi cok istiyorum.. simdilik degerli bilgileriniz icin cok tesekür ederim.
saygilar...
benim i phonum yurtdisi kilirli ben hemn burdaki diger hatlarla kullanmak hemde türkiyede kullanmak istiyorum 3G 8GB LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANADA NE YAPMMA LAZIM....SIMDIDEN TSKLER.
MERHABA
ben iphone 16gb s i yeni aldım ve telefonun özellikleri hakkında pek bilgim yok acıkcası
benim merak ettiğim bu jb nedir? nerde kullanılrı? telefona nasıl yuklerim? acaba telefonumda yuklumudur?
bunlar hakkında bilgi verirsenız sevinirim
MERHABA
ben iphone 16gb s i yeni aldım ve telefonun özellikleri hakkında pek bilgim yok acıkcası
benim merak ettiğim bu jb nedir? nerde kullanılrı? telefona nasıl yuklerim? acaba telefonumda yuklumudur?
bunlar hakkında bilgi verirsenız sevinirim
ıphone'u usb kablosuyla bilgisayara takıyorum ama bilgisayarda gözükmüyor. Itunesi açıyorum orda da gözükmüyor ?? .S
Merhabalar
Forumu iki haftadır takip ediyorm. Çok verimli ve yararlı bilgiler veriyorsunuz.
Bende 3GS 16gb 3.1.3. sürümlü ABD dan 1 ay önce gelmiş ve pasaporta kaydedilmiş bi Iphone var.
Tabii bende beklemedeydim ve bikaç yerden duyduğum kadarı ile 3.1.3 için unlock yapılıyormuş artık.
Sanırım benim durumumda olan birçok kişi var. Acaba sırası ile linkleride vererekten neler yapmamız gerektiğini birazda detaya inerek werebilirmisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?