Arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım Nokia N9 ve Lumia 620 hangisini önerirsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
bence n9 daha iyi :)

lordufuk

lordufuk

Üye
N9 alma bir zamanlar bende severdim keşke n 10 çıkarsalrdı :) ama tasarım aynı n9 eskide lumia 620 al donanımsal olarak da iyi

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
Duran.Y

Duran.Y

Üye
lumia al gitsin ya ne n9u :)

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
nokia marka akıllı telefon alacaksan eğer Lumia almalısın.nedeni çok basit nokia sadece wp8 yüklü cihazlara destek verecek.

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nokia marka akıllı telefon alacaksan eğer Lumia almalısın.nedeni çok basit nokia sadece wp8 yüklü cihazlara destek verecek.

Nokia böyle giderse zaten elinde bir sistem kalmayacak en çok kar yaptıgı sistemleri teker teker harcıyor,yakında microsoft nokia'ya ambargo koyarsa şaşırmam nokia'yı iyice çıkmaza sokup şirketi satın alacak elop efendi ile ortaklaşarak demedi demeyin!.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve HAM ZA
Seglopsi

Seglopsi

Üye
N9 alma bir zamanlar bende severdim keşke n 10 çıkarsalrdı :) ama tasarım aynı n9 eskide lumia 620 al donanımsal olarak da iyi

nesi iyiymis merak edip baktim, islemcisi haric hicbir ozelligi n9 dan iyi degil.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
n9 bi kere asil telefon hacı :oke:

caglar b

caglar b

Üye
bencede n9 hem o fiyata bulduysan kesinlikle n9 almalısın

MrExpert

MrExpert

Üye
Birisi Amiral olarak çıkarılmış diğeri alt segment cihaz olarak Bence fiyatıda uygun n9 kesinlikle alınabilir. :)

PriZm

PriZm

Üye
[ENGİN];5733443' Alıntı:

Nokia böyle giderse zaten elinde bir sistem kalmayacak en çok kar yaptıgı sistemleri teker teker harcıyor,yakında microsoft nokia'ya ambargo koyarsa şaşırmam nokia'yı iyice çıkmaza sokup şirketi satın alacak elop efendi ile ortaklaşarak demedi demeyin!.
Tamamen katılıyorum.Herkes Nokia, Microsoft ile daha başarılı olacak diyor.Ama Microsoft'un Nokia'yı kullanıp atacağı yönünden bakmıyorlar.

avcitalip

avcitalip

Üye

nesi iyiymis merak edip baktim, islemcisi haric hicbir ozelligi n9 dan iyi degil.

donanım herşey değildir :evet: stabiliteyle o işlemci farkınıda kapatır bence :evet:

- - - Eklendi - - -

Tamamen katılıyorum.Herkes Nokia, Microsoft ile daha başarılı olacak diyor.Ama Microsoft'un Nokia'yı kullanıp atacağı yönünden bakmıyorlar.

banada öyle geliyor,geçen seneden beri MeeGo yu adam akıllı geliştirseydiler şuanda Android'i piyasada bulabileceğimizi sanmıyorum :evet: aynı şekilde diğer işletim sistemlerinide :evet:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Katılmamak elde mi? Microsoft'la anlaşır anlaşmaz MeeGo çalışanlarını işten çıkardı,yetme di şimdi de symbianı bitirdi o bölümün elemanlarını da çıkarır yakında revizyona gidiyoruz diye sonrada microsoft'a köle olacak,microsoft'un siniri çıktımı "Oglum bas git diyecek' :)

fk555897

fk555897

Üye
Lumia 620 daha güzel ama bütçen yetiyorsa Lumia 920 al.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
n9 der tek geçerim... o fiyata 64 gb bi de ... ayrıca 21 ay garantisi var...

CasuS_87

CasuS_87

Üye
n9 :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt