Arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım Nokia N9 ve Lumia 620 hangisini önerirsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım Nokia N9 ve Lumia 620 hangisini önerirsiniz ?
Arkadaşlar iki telefon arasında kalmış bulunmaktayım bi tarafta 21 ay garantili siyah 64 GB N9 bi yanda yeni bi platform WP8 işletim sistemli Lumia 620 hangisini önerirsiniz sizin önerilerinizi dikkate alacağım N9 un fiyatı 680 tl

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefondan beklentilerin,kullanim alişkanliklarin nelerdir. Onlari da belirtirsen sana daha uygun olan cihaz tavsiyesi alirsin. Yoksa herkes kendisine uygun olani tavsiye eder ki bu durumda aldigin cihazda hayal kirikligi yaşayabilirsin.

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
nokia artık wp8 yanı lumia serisini geliştirdiği için 620 al bence. Diğerlerinin nesli tükendi.

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hiç düşünme. N9

• Beğen
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
kardeşim 680 tl. n9 bulduysan hiç düşünmeden al :oke: yok eğer almıyacaksan satılan yerin adresini bana özel mesaj atarsan o fiyata ben alabilirim n9 u :ehe

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
    Konu Sahibi
valla n9 diyosunuz ama ya elimde kamera olarak bi cihaz var 808 symbian 603 var oda symbian artık symbiandan başka bi platform istiyorum kamera olarak n9 daha iyi hafızası fln 64 gb sonuçta ama wpde gelişmekte olan bi platform hızlı bi cihaz çift çekirdek snapdragon işletim sistemi var sonuçta

• Beğen

pckobat_78

Üye
N9 alınmaz artık diye düşünüyorum lumia 620 çok daha mantıklı...

• Beğen
Kerim.

Kerim.

Üye
Butcen?

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kamera olarak bakarsan olaya hata etmiş olursun ben sistemde özgürlük isterim dersen n9 uygulama oyun isterim dersen 620 al gerçi gerekli olan uygulama ve oyun n9 da da var ama uygulama ,oyun yelpazesi bol olsun diyorsan 620 daha uygun sana.ama meego kullanımını tavsiye ederim n9 kullanıcısı olarak :)

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA ve HL_Rockk
HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
    Konu Sahibi
Bütçem 650-700 arası Engin dostum tabiki Linux tabanlı açık kod sistemde özgürlük ama destel verilmeyen bi platform meego ama dediğin lumia 620 de gelişmekte olan bi sistem yani ve çok hızlı bi sistem bakalım artık ama n9 u alacam gibi bide 64 gb olanı yani

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia artık yoluna Windows Phone ile devam edecek arkadaşlar.
Bu direk birinci ağızdan açıklanmış bilgidir.
Alacak olanlar Lumia serisinden şaşmasın.
Diğer sistemler yavaş yavaş geride bırakılacak. (Symbian, Maemo v.b)

O yüzden N9 ile Lumia 620'den birini düşünüyorsan kesinlikle Lumia 620 almalısın.
Windows Phone sistemi çok yeni ve gelişmekte olan bir sistem olduğu bazı eksiklikleri var elbette şuan.
Ancak sabretmeyi bilirsen birkaç ay sonra Windows Phone, gerek sistem olarak gerekse mağaza olarak çok iyi bir konumda olacak.

• Beğen
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
lumia serisi dışında alma bize güven

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bütçem 650-700 arası Engin dostum tabiki Linux tabanlı açık kod sistemde özgürlük ama destel verilmeyen bi platform meego ama dediğin lumia 620 de gelişmekte olan bi sistem yani ve çok hızlı bi sistem bakalım artık ama n9 u alacam gibi bide 64 gb olanı yani
Tabiki son karar senin ama öncelikle beklenti ve ihtiyaçlarını kararlaştırıp öyle almalısın

• Beğen
HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için çok tşk ederim arkadaşlar bakacağım ve karar vereceğim :)

• Beğen
MrTech

MrTech

Üye
N9 Al içine istersen android bile yüklersin :ehe

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
N9 al hiç yoktan kendin geliştirirsin Nokia'nın eline bakmazsın :oke:

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
N9 al hiç yoktan kendin geliştirirsin Nokia'nın eline bakmazsın :oke:

Symbian'ı da öldürdü zaten birkaç güncelleme verir yüzüne bakmaz artık,bir iyilik yapsada symbian sdk'sını yayınlasa en azından symbian geliştirilir belki.MeeGo'nun avantajı burda yatıyor onu sevenler tarafından destekleniyor olması

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
[ENGİN];5729062' Alıntı:

Symbian'ı da öldürdü zaten birkaç güncelleme verir yüzüne bakmaz artık,bir iyilik yapsada symbian sdk'sını yayınlasa en azından symbian geliştirilir belki.MeeGo'nun avantajı burda yatıyor onu sevenler tarafından destekleniyor olması

:evet:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt