Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesini ilk alacak olan Lumia cihazları duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesini ilk alacak olan Lumia cihazları duyurdu
Alan kişilerin yeni işletim sistemi hakkında yorumlarını merakla bekliyorum :eller:

Microsoft, ilk planda Windows 10 Mobile güncellemesi alacak olan Lumia modellerini listeledi


Teknoloji dünyasında hem yazılım hem de donanım alanında ilerleyişini sürdüren Microsoft, geçtiğimiz gün yeni işletim sistemi Windows 10’u PC modelleri için sunmuştu. Firma ayrıca akıllı telefon pazarı için de Windows 10 Mobile ile karşımıza gelmeye hazırlanırken, bu yeni işletim sistemi de bu sene 3. çeyrek içerisinde sunulacak.



Bilindiği üzere Microsoft, geçtiğimiz sene Nokia’nın cihazlar ve servisler bölümünü satın almış ve artık Lumia modellerini Microsoft markası altında sunmaya başlamıştı. Şu ana kadar özellikle giriş ve orta seviye için bir çok model sunan firma, yakında üst seviye modellerle de karşımıza gelmeye hazırlanıyor.

Diğer taraftan firma önceki bazı modelleri için de Windows 10 Mobile güncellemesi sunacak ve ilk planda bu yeni güncellemeye kavuşacak olan Lumia modellerinin hangileri olacağı da Microsoft tarafından resmi olarak duyuruldu.

Buna göre Windows 10 Mobile güncellemesine ilk olarak kavuşacak olan Lumia modelleri, Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 640,Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830, ve Lumia 930 olarak belirlenmiş.

Diğer Lumia modellerine sahip olanların ise bu liste karşısında üzülmesine gerek yok. Çünkü sadece bu modeller Windows 10 Mobile güncellemesine kavuşmayacak. Diğer modeller arasında da güncelleme alacak Lumia akıllı telefonlar bulunmakta.

Şunu da hatırlatalım Microsoft, Denim ile Windows Phone 8.1 güncellemesine sahip tüm Lumia modelleri için Windows 10 Mobile güncellemesini sunacağını belirtmişti.

Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesini ilk alacak olan Lumia cihazları duyurdu - MaxiCep
 


OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
benim anlamadığım L430 VARDA L1520 neden yok ? şuanda amiral gemi 1520 değil mi ?
 
0MG90

0MG90

Üye
1320 bi sonraki listede olsa iyi olur, olay çıkartırım valla
 
Esendağlı

Esendağlı

Üye
benim anlamadığım L430 VARDA L1520 neden yok ? şuanda amiral gemi 1520 değil mi ?
1520 nasıl olsa her türlü w10 u kaldırır,önce bir kaç kobay kullanalım demişlerdir:)senin elinde yeterki 1520 gibi bir cihaz olsun,rahat ol ben çok rahatım bu konuda:)
 

Benzer Konular



Üst Alt