Lumia 620 mi iPhone 3GS mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
eger insanlarin telefonunla dalga gecmesinden utandigin icin alacaksan hic birisini alma. Herkes maddi gucunun yettigini alir kullanir ve paranin satin alabildigi bişeyle ne hava atilir ne de dalga gecilir.

• Beğen
Tepkiler: .caner., MrTech, fingerback5 ve 3 diğerleri

kamuraN021

kamuraN021

Üye
720 nin tasarimi cok hos onu al derim butcen o kadar varsa

itsbbaby

Üye
    Konu Sahibi
dalga geçilmesi değil umurumda olan. telefon gerçekten ölü. hiç bir uygulaması yok. whatsappı bile zar zor kullanıyorum. internet çok kasıyor. müzik dinlerken internette gezemiyorum, siz düşünün.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
620

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 620 tavsiye ederim.

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
eger insanlarin telefonunla dalga gecmesinden utandigin icin alacaksan hic birisini alma. Herkes maddi gucunun yettigini alir kullanir ve paranin satin alabildigi bişeyle ne hava atilir ne de dalga gecilir.

bu değerli yorum için ben size çok teşekkür ediyorum, bncede l620

fingerback5

fingerback5

Üye
620 diyorum.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Biri uc yil onceki telefon daha ne fark olsun. Gerisini google amcaya sor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Telefon ihtiyaca göre alınır. Müzik sosyal ağ vs lumia ile güzel olacaktır. Ayrıca daha güncel bir telefon tavsiyemdir.

sinan627

sinan627

Üye
4s desen neyse de 3gs ne kardeşim hertürlü lumia 920 kuzende vardı kurcaladım bş kaç gün win8 li tel biraz kullandıktan sonra insan alışıyor 620 nasıl bilmiyorum ama win8 çok harika bi sistem bizim ülkede pek tutulmadı o ayrı bizim halkımız kulakdan dolma sözlerle hareket eder genelde olumsuz yorum yapanların hiç birinin eline alıpta kullandığına inanmıyorum bi turkcell.bayiye git teli eline alıp da incele kimsenin lafına bakma

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Konu artık kapandığına göre :locked:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
iPhone 4 bile zaman zaman takılıyorken 3GS almak olmaz (kullanmışlığım var) Takılmasının sebebi ise güncellemeler. Hem zaten donanımı da artık yetersiz. Lumia 620 forever;)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Lumia 620

- - - Eklendi - - -

Lumia 620

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt